damat: bu gece war yaaaaaa :melek
damadın babası: bundan yirmiküsür yıl önce :melek aaaaah gençlik ah..hadi oğlum beline kuvvet :victory
damadın annesi: oğlum gidiyooo
şimdi bu kız oğluma ii bakar mı ? allah bilir yemek de yapamıyodur bu :angry üşütüp hasta olduğunda bi çorba yapar heralde :angry oğlumu üşütüp hasta edecek

gelin: düğün hiç bitmesin, gece hiç olmasın :ter: o hazırlanana kadar uyuya kalmış numarası yapsam yer mi aceba
gelinin babası: (damada bakarak) ben senin .....................
ut:
gelinin annesi: kızım gitti
ii bakar mı ki kızıma
üzmez inşallah
incitecek bi laf ederse ben onun :Sopa
damat: ulan ne uzun halaymış imanım gevredi saatlerdir :vur aydın'dan alsaymışım keşke gelini aydın havası kısamı oluyodu ne öle bi söz vardı sanki
ha aaa recep dayı değilmi o ya Allah seni içmiş yine rezil edicek düğünü ulan kim aldı onu içeri kapıdakileride sıkı tembih etmiştim tühh :ter: amann kayın valideye bak suratsız ulan anasını bak kızını al diyolardı geçmiş olsun artık napalım :saskin karımın yüzünü bile göremedim doğru dürüst ulan yeter be damat halayıymış başlıcam şimdi alayınızdan he 
gelinin babası: hıı damadın surata bak sanki zorla veriyoz kızı pezemenk :angry sabahtan beri bi şekil bi şekil hey Allahım ya ben vazgeçtim vermiyom kızı herkes evine dağılsın desem
ut: geçmi oldu acaba o kadarda masraf yaptık yok olmaz ya millet ne der sonra rezil oluruz valla dünürler iyi gerçi Allah var şimdi öyle pek gıcıklıklarını görmedim damadıda gide gele yontucaz artık başka çare yok ığğğğ tipine kodumunu :hadiordan ulan bu şimdi benim kızımı bu gece sabaha kadar anamm vermiyom lann :vur
takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın dış sesi: evveeettt! gelinin halasından bir çeyrek altııınnnn.. allkıııışşş... :melek
takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın iç sesi:
ulan hala olmuşsun, bir çeyrek altin ile kandiriyorsun yegenini. siyahlari da giyinmis cenaze torenindeki gibi.. allah bilir kizi kendi ogluna almak istiyordun ama kiz baskasina varinca içten içe gicik oldun di mi kardesine, kizi başkasina verdi diye. ulan gerizekali kadin akraba evliliği olur mu bu devirde! tak şu çeyrek altini ve git, gözüm görmesin seni. yüzün de muşmula gibi zaten. ayrica oglunu görmeyeyim salon çikisinda, harbiden dağitirim ağzini yüzünü.. :angry
gelin: benim takı çantamın şifresi kaçtı :saskin aman Allahım
ha paralarımızı bankaya yatırsam bari biri üstüne konmadan
ha
damat: sakin olucam... :melek acemi gibi dawranmıcam..
korkutmıcam :aşk
geline karsı platonik aşk besleyen genç : gelin olmuş gidiyorsun.. bana vedaa ediyorsun.. hıck! :vur
damadın arkadaşları: (geline bakarak) bu gece abimin evinden ses gelecek ehuehuehu
:clap 
gelin: (damadın arkadaşlarına bakarak) bunlar neden öyle bakıyo bana
damadın babası: bundan yirmiküsür yıl önce :melek aaaaah gençlik ah..hadi oğlum beline kuvvet :victory
damadın annesi: oğlum gidiyooo
gelin: düğün hiç bitmesin, gece hiç olmasın :ter: o hazırlanana kadar uyuya kalmış numarası yapsam yer mi aceba
gelinin babası: (damada bakarak) ben senin .....................
gelinin annesi: kızım gitti
damat: ulan ne uzun halaymış imanım gevredi saatlerdir :vur aydın'dan alsaymışım keşke gelini aydın havası kısamı oluyodu ne öle bi söz vardı sanki
gelinin babası: hıı damadın surata bak sanki zorla veriyoz kızı pezemenk :angry sabahtan beri bi şekil bi şekil hey Allahım ya ben vazgeçtim vermiyom kızı herkes evine dağılsın desem
takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın dış sesi: evveeettt! gelinin halasından bir çeyrek altııınnnn.. allkıııışşş... :melek
takı töreninde gelin ve damada hediye edilen takıları anons eden adamın iç sesi:
ulan hala olmuşsun, bir çeyrek altin ile kandiriyorsun yegenini. siyahlari da giyinmis cenaze torenindeki gibi.. allah bilir kizi kendi ogluna almak istiyordun ama kiz baskasina varinca içten içe gicik oldun di mi kardesine, kizi başkasina verdi diye. ulan gerizekali kadin akraba evliliği olur mu bu devirde! tak şu çeyrek altini ve git, gözüm görmesin seni. yüzün de muşmula gibi zaten. ayrica oglunu görmeyeyim salon çikisinda, harbiden dağitirim ağzini yüzünü.. :angry
gelin: benim takı çantamın şifresi kaçtı :saskin aman Allahım
damat: sakin olucam... :melek acemi gibi dawranmıcam..
geline karsı platonik aşk besleyen genç : gelin olmuş gidiyorsun.. bana vedaa ediyorsun.. hıck! :vur
damadın arkadaşları: (geline bakarak) bu gece abimin evinden ses gelecek ehuehuehu
gelin: (damadın arkadaşlarına bakarak) bunlar neden öyle bakıyo bana