Dört samimi arkadaş

verildiğini 152.548.856 den sonra sayamadım. ama güzel fıkra

zuhahahahah bayıldım öldüm bittim koptum zuhaha:D

:)))) nerden buluyorsunuz arkadaşlar böyle fıkraları

Dİkkat + 18

Egitmen doktor senenin ilk gunu tip fakultesi ogrencilerini etrafina toplamis bir kadavranin basinda derse baslamis.
Bakin arkadaslar, tum doktorluk hayatinizda dikkat etmeniz gereken iki nokta vardir.
1. Kesinlikle ve kesinlikle igrenmeyeceksiniz... der ve parmagini kadavranin kicina soktuktan sonra parmagi agzina sokar ve
ogrencilere donup hadi bakalim aynisini yapin sirayla der. Ogrenciler sirayla ayni hareketi tekrarlarlar bitince.... doktor konusmasina
devam eder.
2. onemli nokta ise DIKKAT"dir.. Ben biraz once kadavranin kicina isaret parmagimi, agzima orta parmagimi sokmustum .....

Bilinen espiri ama yenisin eline sağlık

çok güzel dikkatin önemini güzel vurgulamışsın

Kivircik -dÜz + 18

Üç rahibe kiliseden evlerine doğru yol alırken ileride bir kavşaktan sonra köprü üstüne gelirler. Üçü birbirinden güzel ve genç rahibeler köprüyü bitirmek üzereyken birden karşılarında bir papağan görünür.

Karşılarında duran papağan kırmızı, kırmızı, beyaz der ve heyecanla kaybolur. Ne anlama geldiğini bilemeyen tatlı rahibeler dudak büküp devam ederler. Ertesi gün aynı yol ve aynı köprüde tekrar beliren papağan kırmızı, beyaz, beyaz der ve yine kaybolur.

En küçük ve zeki olan rahibe işi çözdüğünü söyler ve der ki yarin üçümüz aynı renk külot giyelim bakalım onu mu kastediyor? Ertesi gün papağan kırmızı, kırmızı, kırmızı deyip kaybolunca olay anlaşılır.

Aynı rahibe papağanı mor etmek için sonraki gün külot giymemelerini ister. Kavşakta dört göz bekleyen papağan yavruları görünce gözlerini daha da açarak aynen şööle:"kıvırcık, kıvırcık düzzzzz" der.

Geri