Dört samimi arkadaş

Yagi DeyİŞtİr

80'lik ihtiyar 20 yaşındaki kıza aşık olur ve evlenirler. Küçük kasabada büyük olay yaratan evlilik memnun mesut devam ederken bir yıl sonra ihtiyar karısını doğum yapmak üzere hastaneye getirir.

Herkes şaşkınlık içindedir. Derken hemşire gelip adamı tebrik eder,
- Bu mükemmel bir şey! Bu yaşta bunu nasıl başardınız ?
- Eee der ihtiyar, Motoru sıcak tutacaksın kızım!

Ertesi yıl 80'lik ihtiyarin 20'lik karisi tekrar hamile kalır ve yine aynı hastaneye gelirler. Hemşire yine büyük bir şaşkınlık içinde,
- Tebrik ederim, bu olağanüstü bir şey! deyince ihtiyar kıs kıs güler,
- Sana söyledim. Motoru sıcak tutacaksın!

Bir sonraki yıl, ihtiyarin karısı yine hamiledir ve karısı doğumhanede iken gelen hemşire ihtiyara,
- Vay be ne erkekmişsin! der. İhtiyar,
-Motoru sıcak tutacaksın diye cevap verince hemşire atılır:
- Eh artık yağı değiştirsen iyi olacak. Bu defa ki zenci!

ilginç bi metot:D

Dostum üzgünüm ama bu fıkra bir çok kez verildi =)

güzeL fıkra eLine sağLık...........

+ 18 GÜzel...

Zamanin birinde bir tabur asker gorev nedeniyle çölün ortasina askeri kamp kurmus. general de kampi geziyormus. kampin tam ortasinda yaymis yatan bi deveyi gorunce hemen bi askeri cevirip sormus ''bu devenin isi ne burda?!'' bizim fırlama asker cevap vermis ''komutanim biz onla cinsel ihtiyaclarimizi gideriyoruz'' demis. bunu duyunca deliye donen general ''cabuk goturun ahira kapatin bu deveyi!! eger boyle bi seyi bir daha duyacak olursam hepinizi yakarim!!'' demis. bizim fırlama goturmus ahira kapamis deveyi. gunler gecmis haftalar gecmis. colun ortasi bizim komutan da artik cosmaya baslamis. 1 gun 2 gun artik dayanamas hale gelmis. haftalar once gorduu deve aklina gelmis hemen o gece ahira gitmis. deveye sagdan girmis olmuo soldan girmis olmuo alttan ustten arkadan... yok olmuo. en sonunda gusel bi pozisyon bulmus yapar gibi olmus. 3 gece 5 gece komutan bakmis bu bole olmucak. bizim firlama erin cadirina gitmis ''asker siz bu deveyle cinsel ihtiyaclarinizi nasil gideriyonus?!'' bizim firlama komutanin kan ter icindeki haline bakmis ''komutanim kampin 20 km ilerisinde kerane var deveyle gidip geliyorus'' demis

hahahahahahahahahahahahahaha öldüm ya zuhahahahahhaha

Geri