DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

Neden bunu Haber Programlarında görmedikki.?Anlıyamadım yani.

senin dünyaya geldiğin günüde haberlerde görmedik:durdurun
işlerine gelmiyordur

gözümü kırpamadan okdum ve tanıyorum o malüm sahşı bisim bi domain aldığımız abiydi kendisi!!!

bayan olduğunu okumuştum sanki ????????????

arkadaşlar ondan iyileri de çıktı bunlar daha buyuk oynadı işe direk onu hackleyerek başladılar tabi bunu yapanda türklerdi gene;)

sanki sırf bunu yazmak için geldin biraz daha açarmısın

arkadaslar klegors nerden indirilıo bana solermısınz

biliyorum bu adamı hobi olarak balıkcılık yapıyor bi tv kanalında notepad ile site nasıl hacklenir göstermişti tabi o zamanlar bu kadar meshur degildi ki cok az insan bilir iskorpitxi hehe ondan cakma benim nickim SeMeNDeRx :D

böyle birşey olabileceğini pek tahmin edemiyorum açıkcası burda yaklaşık 38bin küsür siteden bahsediyor bunların hepsini 1 saniyeden hesaplasak 10,5 saat gibi bir saat yapıyor . ki her bir siteyi 1 saniyede hacklemesi imkansız . yani dünyaca ünlü bir hosting sistemine bile saldırsa o dosyaların yayılması kopyalanması bile 1 saniyeden uzun sürer . ve eğer saldırdığı yer iyi bir sunucu ise 10,5 saat içerisinde yeri tespit edilip çoktan yakalanmış olur .. yani buda bizim dede korkut masallarımızdan birisi haline geldi .. bende diyorum eğer varsa böyle biri versin elini öpecem .. ama yarın biri çıkar der ben ixropixmi nemi oyum

eski bir hackerin yaşam hikayesini taklid etmiş bu arada bir onlineoyunda kazandığı paranın sistem tarafından verilmemesi üzerine felan filan puan cart curt .. türküz allaha şükür fakat kendimizi övmekten başka birşey yapabildiğimiz yok .. bir çinin teknolojisi kadar illerleyemiyorsak sokarım hackledikleri 38 bin tane siteye bunun bizim için bir utanç kaynağı olması gerekiyorken insanlar tebrik etmişler ..olmadı bence arkadaşlar . melih kibar , metin türkcan gibi iyi hakkını veren adamlara müzisyenlere sanatçılara zanaatçılara kötü deriz gider böle sokma iskorpixlere helal deriz olmadı arkadaşlar hiç olmadı ..

böyle birşey olabileceğini pek tahmin edemiyorum açıkcası burda yaklaşık 38bin küsür siteden bahsediyor bunların hepsini 1 saniyeden hesaplasak 10,5 saat gibi bir saat yapıyor . ki her bir siteyi 1 saniyede hacklemesi imkansız . yani dünyaca ünlü bir hosting sistemine bile saldırsa o dosyaların yayılması kopyalanması bile 1 saniyeden uzun sürer . ve eğer saldırdığı yer iyi bir sunucu ise 10,5 saat içerisinde yeri tespit edilip çoktan yakalanmış olur .. yani buda bizim dede korkut masallarımızdan birisi haline geldi .. bende diyorum eğer varsa böyle biri versin elini öpecem .. ama yarın biri çıkar der ben ixropixmi nemi oyum

Peki;
Çoklu bağlantı kullanıp aynı anda 8 uydu ile birden internete bağlanıyorsa,
Her bağlantı hızı 4Gbit ten az değilse,
Her siteyle tek tek değilde aynı anda ugrasan bir program kullanıyorsa,
Ve son olarakta ip yada hosting yakalama değilde direk ftp kırımı yapıyorsa
....:D

senin dünyaya geldiğin günüde haberlerde görmedik:durdurun
işlerine gelmiyordur

bayan olduğunu okumuştum sanki ????????????

sanki sırf bunu yazmak için geldin biraz daha açarmısın

Size önemli bir ipucu.
Erkek ve Kayahan'la aynı kasabadan...

Peki;
Çoklu bağlantı kullanıp aynı anda 8 uydu ile birden internete bağlanıyorsa,
Her bağlantı hızı 4Gbit ten az değilse,
Her siteyle tek tek değilde aynı anda ugrasan bir program kullanıyorsa,
Ve son olarakta ip yada hosting yakalama değilde direk ftp kırımı yapıyorsa
....:D

sen çok film izliosun :D arkadaş varsa böyle bir sistem bugüne kadar niye kimse yapmadı ? .. tamam madem 8 uyduyu kullanacak kadar zengin bir muhasebeci .. zaten bu adam doruknet turkticaret ya 4gbitten düşük bağlantı kullanamıyo türkiyede uydu bağlantısı kullanan 10 tane hacker göster valla kardeş bir internet uydusunun fiyatı 11 milyar diye biliyorum 8 tanesi 88 milyar yapar ben bir muhasebeci olsam paramı yatıracak daha mantıklı bir yer ararım .. cevap vermek için cevap veriyorsunda kardeş hiç düşünmüosunki off anam off ..

sen matematikcisin herhalde :durdurun
kardeşim adam siteyle değil domain sağlayıcıları indiriyo haliyle bağlı tümsiteleri bu bioloji gibi bazen 1+1=3 yapıyo:durdurun (üreme olayı yani1dişi+1erkek=3:goz:)

Helal olsun tüylerim diken diken oldu.

sen matematikcisin herhalde :durdurun
kardeşim adam siteyle değil domain sağlayıcıları indiriyo haliyle bağlı tümsiteleri bu bioloji gibi bazen 1+1=3 yapıyo:durdurun (üreme olayı yani1dişi+1erkek=3:goz:)

sen en azından mantıklı bir cevap verebiliyorsun arkadaş

Domain1-------------------------------|
Domain2-------------------------------|
--------------------------------------------|-----------------------Domain Sağlayıcısı
Domain3-------------------------------|
Domain4-------------------------------|

Bu şekilde bir mantıkla evet olur . domain sağlayıcısındaki tüm ns. ve dnsleri kendi index sayfasının bulunduğu alana yönlendirirse evet ... ama birde sadece cevap vermek için cevap verne arkadaşların yazılarına bak sence mantıklımı gör o zaman bana hak vereceksin eminim .

sen en azından mantıklı bir cevap verebiliyorsun arkadaş

Domain1-------------------------------|
Domain2-------------------------------|
--------------------------------------------|-----------------------Domain Sağlayıcısı
Domain3-------------------------------|
Domain4-------------------------------|

Bu şekilde bir mantıkla evet olur . domain sağlayıcısındaki tüm ns. ve dnsleri kendi index sayfasının bulunduğu alana yönlendirirse evet ... ama birde sadece cevap vermek için cevap verne arkadaşların yazılarına bak sence mantıklımı gör o zaman bana hak vereceksin eminim .

:goz:teşekkürler :clap

iSKORPiTX büyüksün devam et baba..... yakalanır ceza alırsan protesto yapar çıkartırız seni hehehehehehhe

Geri