DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

Gerçektende HelaL Dünya Adımızı Böyle DuysuN...

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

yürübe koçum kim tutar seni...daha güzel çalışmalarını beklyoruz...

vay be çok süper ve ilginç bir hayatı var inanılmaz...

Hll Olsun

HELAL OLSUN BEE KİM TUTAR :clap :durdurun :clap :hhman:

aslında küfürn devamında ermeni pi.lerinin pkk döllerinin yaptıklarını anlatan resim ve yazılarda koysaydı. 43.000 siteyi 10 dk.da en az 4-5 milyon insan tıklar ve bu şekilde kendimizi anlatma şansınıda yakalardık.

gözümü kırpamadan okdum ve tanıyorum o malüm sahşı bisim bi domain aldığımız abiydi kendisi!!!

Tebrik ediyorum basarılarının devamını diliyorum....

arkadaşlar ondan iyileri de çıktı bunlar daha buyuk oynadı işe direk onu hackleyerek başladılar tabi bunu yapanda türklerdi gene;)

bi zamanlar kılçımızla titrettik dünyayı şimdide beynimizde titretiyoz bizden neden bu kadar tırsıyolar sanıyosunuz....
biz eşi olmayan bi ırkız yaaa TÜRK okunuşu bile emsalsiz..... :D

Adamlar emek çalarken övünün sizde
anca beynimiz buna çalışır işte

Programın Adınıda Yollasa Keşke Sen Bitanesin Ya Nasıl Bulucaz Bu Adamı Bira Teknik Alalım Türkiye Seninle Gurur Duyuyor Helal Devam Et Sonuna Dek Arkandayız

Adamlar emek çalarken övünün sizde
anca beynimiz buna çalışır işte

Sen Nediyosun Arkadaşım Bizdenmisin Onlardanmısın Emek Çalmanın Ne Olduğunu Sen Nereden Bilebilirsinki

helal olsun valla.bu gibi insanlara ödül vermek lazım ve Türk sitelerinin korumak amacıyla Türk Telekom'da iyi bir parayla çalıştırılması gerektiğini düşünüyorum..

Geri