*dÜnya' Nin Sonu Sİzce Nasil Gelecek ?*

mashadow yine döktürmüşsün kardeşim :) e bende bu soruya cvp vereyim. bana göre dünyanın sonu kıyametle gelecek :cool: şaka bir yana; hızlı bir şekilde, o dehşetli güne yaklaşıyoruz....

rahman.mashadow' Alıntı:
görmeyecekmisin,kıyamet günü insanoğlu sorguya çekilirken sen nerde olmayı planlıyorsun?

Jackal 2800 demiş (espride olsa) ben 2010 dan korkuyorum nereden çıktı 2800:)
farkında değilmisiniz arkadaşlar bazı alametler gerçek oluyor,kıyamet yakındır,boşuna denmiyor ibadet ediniz o borçlarınız kıyametten sonra size kılındırılacak ama o biraz azablı olacak:)

-müslüman müslümanı öldürüyor,iç savaşlar diz boyu
-ozon tabakası deliniyor
-müslümanlık yavaş yavaş birleşiyor tekrardan,dünyaya karşı,dünyayı yakında büyük bir cihad hareketlenmesi bekliyor olabilir
-insanoğlu yavaş yavaş zenginleşmeye başlıyor,yakında sadaka verebileceğiniz bir dilenci,zekat verebileceğiniz kimselere kalmayacak,çünkü ihtiyaçları olmayacak

ASselam

dikkat ediyorum 3 tür insanların maneviyatını sorguluyor havası yapıyorsun herkesin maneviyatı kendine arkadaşım o yüzden böyle konularda insanların dini düşünceleriyle ilgili yorum yapmamanı rica ediyorum biliyorsun ki kuran-ı kerimin bir ayeti de allahla kulun arasına kimsenin giremeyeceğini insanlarının maneviyatıyla ilgili yorum yapanların allahla ortak koşmak günahını üstleneceğini yazıyor bilmem anlatabildim mi ? (anlatabildim mi ?) (iyi)

Anlatamadin Canim Benİm Bİ AÇiklasana Bİ Daha Kİmİ SorgulamiŞim Ben.Önce Bİ İstersen Yorum Yapmadan Yazimi Bİ Daha Oku Ha?

rahman.mashadow' Alıntı:
Anlatamadin Canim Benİm Bİ AÇiklasana Bİ Daha Kİmİ SorgulamiŞim Ben.Önce Bİ İstersen Yorum Yapmadan Yazimi Bİ Daha Oku Ha?

diğer topiclerdeki yazılarına bir bak istersen tebliğci olmak başka şey maneviyat hakkında yorum yapmak başka aradaki sınırı iyi belirle

HAAA bu arada uyarmak benim mümin olarak bir görevimdir.Cenab-ı Hakk seni gönderecekse oraya git sen kendi ateşinde yan orası beni enterese etmez.Ama ben geride kalan kardeşlerimi uyaracağım.Anlatabildimmi? (Anlatabildimmi?) ( HAAA iyi;) )

BU konuda maneviyattan bahsetmiyorum ben BU konuda,borcu olan bir kimsenin vakit dolmadan affını dilemesiniz tavsiye ediyorum.Sende bi diğer yazılarımı bi oku çünkü ben 2.defa okumadan göndermem AMA okuduktan sonra birde düşün yazdıklarımı ezbere topic e yorum yapma arkadaş

rahman.mashadow' Alıntı:
HAAA bu arada uyarmak benim mümin olarak bir görevimdir.Cenab-ı Hakk seni gönderecekse oraya git sen kendi ateşinde yan orası beni enterese etmez.Ama ben geride kalan kardeşlerimi uyaracağım.Anlatabildimmi? (Anlatabildimmi?) ( HAAA iyi;) )

işte beni enterese etmez kısmı varya orasına katılıyorum ayrıca farkındaysan bi hata daha yaptın Cenab-ı Hakk seni gönderecekse oraya git sen kendi ateşinde yan sen böyle söyleyerek Allahın işine karışmakla iştikal ediyor ve beni hak yolundan çevirmeye çalışıyorsun (Allahın gazabından bahsederek içimdeki Allah korkusunu büyütüyor ve ona sadece korkudan ibadet etmeme neden oluyorsun) oysa ben Allah sevgisiyle ibadet ediyorum yani sen bir mümin değil bir felaket tellalı olarak uyarıyorsun (marş bastımı) (ne o benzin mi gitmiyo LPG li mi)

edit: Çok üzerine gittim galiba çocuğun kusura bakma sen biraz daha oku öyle tartışalım her zaman bilgili bir insanla tartışmaktan zevk alırım ama daha pişmen gerek neyse hadi bakiyim kendine iyi bak allah yolundan ayrılma merak etme hepimiz aynı yolda omuz omuza yürüyoruz birbirimize destek olalım ben yatıyorum 6 saat sonra otobüsüm var

Mashadow ve Portnoy arkadaşlar bakıyorum da siz aranızda döktürüyonuz. atışmalar ne zmn bitecek acaba.!? şimdi mashadow da yazar bi tane. yapmayın ya aranızdaki bu atışmayı kapayın. anladınız mı beni? (anladınız?) (hee iyi) :)

arkadaslar neyi paylasamadınız yine yaw
boswerin herkesin görüsü kendine ve bu fikir baskasının özgürlük alanına müdahale etmediği sürece bi sorun yok demektir :)
unutmayın bu ülkede düsünce özgürlügü war (sözde tabi ama olsun yinede war)
sonuçta kimse kimsenin görüsünü kabul etmek zorunda deildir
siz bence bakın keyfinize yaw
boswerin kıyameti falan
zaten düsünen ona göre yasıodur ki ayrıca bu olayda kesin deildir unutmayın (bi ateiste göre)

ChAcMooL.cK' Alıntı:
arkadaslar neyi paylasamadınız yine yaw
boswerin herkesin görüsü kendine ve bu fikir baskasının özgürlük alanına müdahale etmediği sürece bi sorun yok demektir :)
unutmayın bu ülkede düsünce özgürlügü war (sözde tabi ama olsun yinede war)
sonuçta kimse kimsenin görüsünü kabul etmek zorunda deildir
siz bence bakın keyfinize yaw
boswerin kıyameti falan
zaten düsünen ona göre yasıodur ki ayrıca bu olayda kesin deildir unutmayın (bi ateiste göre)

+1 oh bea rahatladım

Hümme Haşa seni neden Hakk yolundan ayırayım iyice okursan anlarsın gönderecekSE (ise anlamına geliyor bilmem anlatabildimmi?Araba kullanmıyorum ama senin motorda bi arıza var galiba) dediğimi.Sen Allah tan korkmuyorsan zaten ne kaldı geriye severek ibadette edersin onun gazabından da korkarsın.Ben sana bir soru sorayım sayın çok bilmiş arkadaşım;

Geniş bir yolda sen ve ben yürüyoruz.Sen tır şöförüsün bense gişede çalışan bir memurum.Sen sağda ben solda yürüyoruz.Sen tır şöförü olduğun için yolu girintisi çıktı deliklerine kadar çok iyi biliyorsun.Bense gişede çalıştığım için yola pek çıkmıyorum.Ben yolun ortasna geçiyorum.İlerde bir delik var içi demir kazıklarla dolu düşersem paramparça olacağım,cesedim ble kalmayack.Sen o deliği biliyorsun ve 10 adım sonra orya düşeceğimi görüyorsun.BENİ UYARMAZMISIN?

cevabını beliyorum evet yada hayır.Sonra devam edeceğim

rahman.mashadow' Alıntı:
Hümme Haşa seni neden Hakk yolundan ayırayım iyice okursan anlarsın gönderecekSE (ise anlamına geliyor bilmem anlatabildimmi?Araba kullanmıyorum ama senin motorda bi arıza var galiba) dediğimi.Sen Allah tan korkmuyorsan zaten ne kaldı geriye severek ibadette edersin onun gazabından da korkarsın.Ben sana bir soru sorayım sayın çok bilmiş arkadaşım;

Geniş bir yolda sen ve ben yürüyoruz.Sen tır şöförüsün bense gişede çalışan bir memurum.Sen sağda ben solda yürüyoruz.Sen tır şöförü olduğun için yolu girintisi çıktı deliklerine kadar çok iyi biliyorsun.Bense gişede çalıştığım için yola pek çıkmıyorum.Ben yolun ortasna geçiyorum.İlerde bir delik var içi demir kazıklarla dolu düşersem paramparça olacağım,cesedim ble kalmayack.Sen o deliği biliyorsun ve 10 adım sonra orya düşeceğimi görüyorsun.BENİ UYARMAZMISIN?

ne kadar seversen o kadar korkarsın elindeki kitabı iyi oku bunların hepsi yazılı zaten de soruna gelince genel olarak orda çukur var dikkat dersen yanındaki dikkat eder ama senin dediğin LAN ALOO ORDAN YÜRÜME . (annadın)

rahman.mashadow' Alıntı:

arkadasım istersen fazla uzatma
1-güsel bi örnek olmus
2-simdi sen uyarmazsan cukura düsecegi kesin midir kesindir ama herkese göre kesindir (cünkü ispatlanabilir)
3-bu örnegi bu dini konuyla baglarsak zaten inananlar icin tanrıları onları yeterince uyarmıstır ki bence sana laf düsmemektedir (ki bu is icin zaten peygamberlerde gönderilmistir )
4-inanmayanlar icinse senin solediklerin sadece bos palavralardır
5-yani bu durumda sen boswer milleti kendi derdine bak :)
6- hade cümleten ii geceler

portnoy' Alıntı:
ne kadar seversen o kadar korkarsın elindeki kitabı iyi oku bunların hepsi yazılı zaten de soruna gelince genel olarak orda çukur var dikkat dersen yanındaki dikkat eder ama senin dediğin LAN ALOO ORDAN YÜRÜME . (annadın)

öyleyse senin gibi bir insana diyebileceğim tek şey LAN ALOO ORDAN YÜRÜME.Anladınmı ufaklık;)

uyarılara kulak asan birileri mutlaka olur bu durumdada SUS sen konuşma

ChAcMooL.cK' Alıntı:
arkadasım istersen fazla uzatma
1-güsel bi örnek olmus
2-simdi sen uyarmazsan cukura düsecegi kesin midir kesindir ama herkese göre kesindir (cünkü ispatlanabilir)
3-bu örnegi bu dini konuyla baglarsak zaten inananlar icin tanrıları onları yeterince uyarmıstır sana bence gerek yoktur
4-inanmayanlar icinse senin solediklerin sadece bos palavralardır
5-yani bu durumda sen boswer milleti kendi derdine bak :)
6- hade cümleten ii geceler

Konuyu farklı noktaladın hcm :) ama portnoy dayanamaz bi cvp yazar. bizim laflarda askıda kalır :D

Elhamdurillah müslümanım ve mümin bir kulum ve her zamanda zorda olan kardeşime,yanlışta,eksikte olan mümin e yardım edeceğim ve gerek gerçek yönünden (senin sert diye nitelendirdiğin) gerekse,tabiri caizse ÖCÜ VAAR şeklinde doğru uyarıları yapacağım.Senin le tartışmak istemiyorum eminim büyüdükçe seninde bilgi dağarcığın artacaktır.O zaman konuşuruz BELKİ demiyorum seni küçümseyecek değilim.

KONU KAPANMIŞTIR

Geri