*dÜnya' Nin Sonu Sİzce Nasil Gelecek ?*

qyner' Alıntı:
allah gecınden wersn ya..ben bole seylerı okudkca urperıorm..:(
urpermeye gerek yok kiyamet nasil olsa bi gun yasinacak ölüm kadar gercek bu.

Nasıl Olsa Ölücez Nasıl Olursa FArketmez Benim İçin

hepimiz kendi kıyametimizi yaşıyoruz zaten hergün.işte,evde,okulda,sokakta,arkadaşlarımızlayken,sevgilimizleyken,yalnızken
nefes almak için durup baktığımızda,sanki farkediyoruz ne kadar dibe vurduğumuzu,artık gidilecek bir yer olmadığını evet hepimiz zaten kendi kıyametimizi yaşıyoruz bence.Yenilerek,yenerek,severek,kaybederek.Hergün dünyanın sonu.

Herşeyin sonunu Allah bilir kardeşleim Kur'an-ı Kerim'in Türkçe MEALİni alığ okuyun herşey orda açık bir biçimde yazılıyor ALLah bize o kitabı bize rhber olsun diye yollamış bizde ondan faydalanmalıyız elbette!

bence dunyanin sonunu yapay zekali bilgisayarlar ve robotlar getirecek..
dusunsenize kontrolden cikan bir yapay zekali bilgisayar istedigi herseyi yapabilir.. kontrol edilemez ama dunyayi kontrol edebilir.

yav saçmalama unkown yaw hiç mi kur'an-ı eline alıp okumadın?

GaLaTaSaRaY_HeLL!' Alıntı:
yav saçmalama unkown yaw hiç mi kur'an-ı eline alıp okumadın?
ben demiyorum dunyanin sonu boyle olucak ama boyle birsey olmasi muhtemel yani yok edilir elbet robotlar veya bilgisayar yani sadece felaket olur demek istedim o kdr sonu boyle olur demedim yanlis anlama :eek:

edit : simdi yazimi okudum dunyanin sonu yazmisim orda pardon ama burda duzelttim herhalde

ne zaman kopacağı belli değil ama:kuranda ayetlerin dediğine karşı(zaman kısalacak,gökdelenler,binalar yükselecek iklim şartları değişecek vs.vs. vede zannedersem o zamana geldik kıyamet yakındır diye düşümüyorum..

bizim işimiz yaşamak napalım allah herşeyin sonunu biliyor!

Bence büyük bir savaş çıkar daha önce hiç denenmemiş silahlar kullanılır bu silhaların etkisiyle tüm insanlık yok olur. Dünyanın sonunu soruyorsanız onu bilemem.

Ya Boşşşşverin Dünyanin Sonunu Biz Kendi Sonumuza Bakalimmmm Nasil ölceeeeezzzzzzzzzzzzz

Tekvir 1 Güneş katlanıp dürüldüğünde,
Tekvir 2 Yıldızlar (kararıp) döküldüğünde,
Tekvir 3 Dağlar (sallanıp) yürütüldüğünde,

Kuran-ı Kerim'de Yukarıdaki gibi tasvir ediliyor kıyamet. Bu tasvir bilim adamlarının yapmış oldukları kara delik tasvirlerine uyuyor. Bence kıyamet bir kara delik vasıtasıyla olacak. Dünyada zaten bir kara deliğe doğru yol alıyor bildiğim kadarıylan.

Saygılar

kıyamet bir ağacın gövdesindede bulanan takvime göre 2014 de kopacak üzgünüm arkadaşlar sanırım hepimiz göreceğiz kıyameti artık dünyanın sonu geldi yapcak bir şey yok canınız ne isterse onu yapın gitsin bundan gayrı... ben bunun üzerine bir araştırma yapıyorum şimdi senaryosunu yazmaya başlayacağım kuran ı kerimin hz. muhammed e inmesiyle başlayıp kıyamet e kadar yaşanan savaşları depremleri doğa felaketlerini kapsayan bir senaryo yazacağım ama bakalım ne kadar sürecek yazımı araştırması falan

Kimse bilemez ama baya bi yakın olduğunu düşünüyorum..

YA benim merak ettiğim o kara delik nedir yani içinde ne var ? başka evrenlere açılan kapılarmı ? çok merak ediom valla
smiley12ne.gif

AdmiX' Alıntı:
walla bide kankalar
"insanın kıyameti kendisinin ölümüdür"
bi insan öldükten sora kıyamet kopsa ne ki zaten o adamın işi bitmiş

doğru söze ne denir kanka ya bilim adamı kadını deil müneccim bunlar galba safsata bunlar yawww ohoooooooooooo

evet olabilir önce ya da sonra önemliolan "hiç ölmeyecekmis gibi dünya için simdi ölecekmis gibi ahiret için çalismaktir"

Cash_13' Alıntı:
o günü ben göremem ki :(

görmeyecekmisin,kıyamet günü insanoğlu sorguya çekilirken sen nerde olmayı planlıyorsun?

Jackal 2800 demiş (espride olsa) ben 2010 dan korkuyorum nereden çıktı 2800:)
farkında değilmisiniz arkadaşlar bazı alametler gerçek oluyor,kıyamet yakındır,boşuna denmiyor ibadet ediniz o borçlarınız kıyametten sonra size kılındırılacak ama o biraz azablı olacak:)

-müslüman müslümanı öldürüyor,iç savaşlar diz boyu
-ozon tabakası deliniyor
-müslümanlık yavaş yavaş birleşiyor tekrardan,dünyaya karşı,dünyayı yakında büyük bir cihad hareketlenmesi bekliyor olabilir
-insanoğlu yavaş yavaş zenginleşmeye başlıyor,yakında sadaka verebileceğiniz bir dilenci,zekat verebileceğiniz kimselere kalmayacak,çünkü ihtiyaçları olmayacak

ASselam

Geri