Cumhuriyet Editörü İtiraf Etti: “Apo Katil Değİl, Türk Bayrağına Karşıyım”!

cumhuriyet gazetesinde bile böyle şerefsizler varsa artık bişey demeye gerek yok 30bin kişiyi öldüren insan nasıl olurda katil olmaz anlamıyorum

Adı: Berat Günçıkan. Cumhuriyet gazetesinde Pazar ekini hazırlayan editör.

Bir hafta önce Google’ı delil göstererek şu soruyu sormuştum:

-Bu hanımefendinin “Abdullah Öcalan çocuk katili değildir. Oğlum odasına Türk bayrağı astı, ama bir gün o bayrağı mutlaka indireceğim” dediği doğru mu?

Aradan günler geçmesine rağmen ne Cumhuriyet gazetesinden ne de Berat Günçıkan’dan herhangi bir yalanlama gelmedi.

Ama bu süreçte ilginç bir şey oldu.

İzmir’den Yeniçağ ve Cumhuriyet okuru olan Bekir Sıtkı Güral (0-232-7552705) aradı ve yazım üzerine arayıp ulaştığı Berat Günçıkan’la yaptığı konuşmayı aktardı
.

işine gelmeyen açıklamakta zorlandığınız konulara yalan diyerek sadece kendinizi kandırısınız

Adam bir ahafta önce köşesinde dile getirmiş ama cevap gelmemiş

dünda yazdı ama yine cevap yok

size bir şey öğreteyim herzaman herkese öğretmem ona göre çünkü sizi pek cahil gördüm:)

Özellikle ulusal medyada bir iddia ortaya atıldığında

bu iddianın muhatabı ; konuyla ilgli ya bir açıklma yapar

yada iddiayı ortaya atan kişiye bir yazı gönderip köşesinde yayınlamsını ister

haftalar geçmesine rağmen hiç bir açıklama yoksa bu iddia doğru kabul edilir

bu basının olmasa olmaz kuralıdır

Neysa ya size göre herşey yalan zaten

Hatta Cumhuriyet gazetesinin tam sayfa yayınladığı DHKP-C li terörist Karataşın ölüm ilanıda yalan dimi

hahahaha

çok komiksiniz

hunnym temizlikçiye falan çamur atan yok. Ayrıca dergi editörünün Apo itine bebek katili denmesinden rahatsız olduğunu beyan eden ses kaydı var. Bu forumda bunlar yayınlandı. Bence böylesi şerefsiz bir insanın Cumhuriyet gaztesinde işi yok. Bu pislikten Cumhuriyet gazetesinin arınıp adına yakışır bir şekilde çizgi içerisinde bulunması gerekir.

Ayrıca Tayyip Erdoğan' da ölse onun da ilanını yayınlar cumhuriyet, cumhuriyete düşman olduğu halde...

boşuna öcalanın en çok okumayı
sevdiği gazete değil. habertürkün de pkk ile alakası
ergun poyrazın da klipleri ortaya çıktı. bana göre
atatürkçüyüm diye geçinen çoğu kesim
bu kimliği kullanarak asıl istediklerini
gizlmeye çalışıyorlar.

34hgumt.jpg
Buda mı yalan

İşte sizin bilinçli insanlardan oluşan gazetesniz bu

haklısının PKK lılara destek konusun da baya bilinçliler

hunnym temizlikçiye falan çamur atan yok. Ayrıca dergi editörünün Apo itine bebek katili denmesinden rahatsız olduğunu beyan eden ses kaydı var. Bu forumda bunlar yayınlandı. Bence böylesi şerefsiz bir insanın Cumhuriyet gaztesinde işi yok. Bu pislikten Cumhuriyet gazetesinin arınıp adına yakışır bir şekilde çizgi içerisinde bulunması gerekir.

Ayrıca Tayyip Erdoğan' da ölse onun da ilanını yayınlar cumhuriyet, cumhuriyete düşman olduğu halde...

dostum bu ses kayıtlarını nereden bulabilirim?

G€NÇ B€YİN;3777265' Alıntı:
34hgumt.jpg
Buda mı yalan

İşte sizin bilinçli insanlardan oluşan gazetesniz bu

haklısının PKK lılara destek konusun da baya bilinçliler

:clap:clap:clap

Çok haklısın teröriste destek konusunda baya bilinçliler

Cumhurieyet gazetesi olduğu için normaldir

bakın millet bile umursamıyor

Cumhuriyettir yapar onun zihniyeti bellidir diyor

Samanyolu tv' mi ne onun türevi gerici bir kanalın netteki sitesinde ses kaydını dinlemiştim. Linki bir araştırayım sana atarım.

Buyur dostum link burada;

http://zaman.com.tr/multimedya.do?tur=ses&aktifgaleri=4122&title=

ya kardeş iddia edilen konu nerede? sen dinledinmi ?bu barışarock festivalinde yapılan başka bir konuşma...ne olur gerçekleri saptırmayalım...

L@ YüseL;3776205' Alıntı:
bırakın bu ayakları

sanki bunlar Cumhuriyet gazetesinde hiç olmayan şeyler

ergenekonun yayın organı bu gaztede DHKP-C li terörist Dursun karataşın ölüm ilanı yayınlamadı mı
bu dama binlerce asker polsi ve masum vatandaşı katletmed mi

budamı yalan

sevgili çok taraflı kardeş ..bir soru soracağım..fetullah geberse,ölüm ilanını cumhuriyetmi yayınlar yoksa zaman ,yenişafak ve benzeri diğer basınmı?sadece bir kelimeyle yanıt verirsen teşekkür edeceğim sana çünkü boşuna polemik yapıyoruz,konu sapıyor.

sevgili çok taraflı kardeş ..bir soru soracağım..fetullah geberse,ölüm ilanını cumhuriyetmi yayınlar yoksa zaman ,yenişafak ve benzeri diğer basınmı?sadece bir kelimeyle yanıt verirsen teşekkür edeceğim sana çünkü boşuna polemik yapıyoruz,konu sapıyor.

Bak kendi ağzından itiraf ettin terörist sermpatizanlığınızı

Bu ülkenin polisini askerini ve binlerce masum vatandaşını şehit etmiş bir terörsiti

Cumhuriyet gazetesinin sahiplenmesinin normal olduğunu söyleyecek kadar

terörist sevdalısı olduğunuzu biz biliyoruz bak sizde söylediniz

ayrıca Fetullah Gülen ile masum vatab-nsaşları askeri ve polisi şehid eden katilleri aynı

kefeye koyacak kadar zihniyetiniz kirlenmişse yazıklar olsun size

F.Güleni sevmeye bilirsin ama F. Gülen bu ülkenin askerini polisini vatandaşını silahla katletmedi

aksine yurtdışında açtığı okullarla bu ülkeye hiz met ediyor

o ülkelerde türkçe öğreterek Türk diline katkıda bulunuyır

sizn gibi terörsit alçaklarla işbirliği yapmıyor

Bak kendi ağzından itiraf ettin terörist sermpatizanlığınızı

Bu ülkenin polisini askerini ve binlerce masum vatandaşını şehit etmiş bir terörsiti

Cumhuriyet gazetesinin sahiplenmesinin normal olduğunu söyleyecek kadar

terörist sevdalısı olduğunuzu biz biliyoruz bak sizde söylediniz

ayrıca Fetullah Gülen ile masum vatab-nsaşları askeri ve polisi şehid eden katilleri aynı

kefeye koyacak kadar zihniyetiniz kirlenmişse yazıklar olsun size

F.Güleni sevmeye bilirsin ama F. Gülen bu ülkenin askerini polisini vatandaşını silahla katletmedi

aksine yurtdışında açtığı okullarla bu ülkeye hiz met ediyor

o ülkelerde türkçe öğreterek Türk diline katkıda bulunuyır

sizn gibi terörsit alçaklarla işbirliği yapmıyor

bak aldığın nikin hakkını çok iyi veriyorsun..polemik yapıyorsun..delikanlı isen soruma cevap ver .evetmi hayırmı ?sadece bir kelime..hadi koçum göreyim vereceğin cevabı...

bak aldığın nikin hakkını çok iyi veriyorsun..polemik yapıyorsun..delikanlı isen soruma cevap ver .evetmi hayırmı ?sadece bir kelime..hadi koçum göreyim vereceğin cevabı...

Ben sorunun cevabını vermiştim.Gördüm kü sen bunu anlaya mamışsın

ozaman tekrar anlatayım

Fetullag Gülen vefat eders bunu tabiki zaman vb. gazeteler yayınlar

bu normal Çünkü F. Gülen elikanlı terörsit değil.

Ama DHKP-C lideri terörist Dursun Karataş bu ülkenin masum vatabdaşlarını polisini öğretmenini askeri katletti

Sen Böyle bir adamın leşinin Cumhuriyet Gazetesini tarafından yayınlanmasının normal olduğunu söylüyorsun

bak bende aynı şeyi söylüyorum

Böyle katilleri teröristleri sadece ve sadece Cumhurieyet gibi PKK ve terörist sevdalısı gazete yayınlar

Maalesef memleket bu şerefsizlerin eline kaldı!Yıllardır basın denilenlere bir bakın,hepsi bir başka yerin köpeği

Birleri gördüm kü başka hazetleri terörsit yalakası olmakla itham ediyor

şimdi birileri görsün bakalım kim PKK yalakasıymış kim değilmiş

nasıl bu kadar kör olabiliyosunuz... adam anlatmıs yukarda ... hala mı göremiyosun.. ve bu ülkede okullar açan yatırımlar yapan 10 bin lere iş aş imkanı sunan bi adama sen nasıl terörist ykıştırması yapabilirsiin..

savundurğun ve ya b.k attığın kişileri iyi analiz et öyle saçmala... komik duruma düşüyosun...

tbiki Öcalana katil demezsin

çünkü sizin geçmişiniz

öacalnal işbirlikleri ile doludur

PKK lılarla geneleve giden siz

PKK lırın partisini meclise sokan siz

PKK lıları devlete kadrolarına sokan siz

sizidi PKk yalamaları sizi

:clap:clap:clap

imza : Ben :)

Bu Cumnuriyet Gazetesini kuran NAZİ hayranı Yunus Nazi pardon Nadi değil miydi

-Çılgın sizsiniz. Doğru konuşun! Öcalan bana göre katil değildir. Bu benim görüşüm ve siz benim bu görüşüme saygı göstermek durumundasınız!

Bu sözleri sadece terör elebaşısı yalakaları söyler

hayret bu yalakada Cumhuriyet gazetesinin editörüymüş meğer

Geri