Siyah Türk
Banned
- Reaction score
- 0
Apo denen it eğer hapiste olmasaydı kesin bunların gazetesinde baş yazardı
adam görüşmesini yapmış yayınlıyor
sende açarsın telefon sorasın yalan mı gerçek mi diye
yalan sa adamın suratına belgeti çarparsın
hem kendi yalanlamaış da sana ne oluyor
sen onun avukatımısın
aynı soruyu sana da sorarlar. sen onun avukatımısın. belge dediğin şey öyle el yazısıyla yazılmış fakslanmış şey değildir. hele hele bunu bir gazetede yazıyorsan haber kaynağının doğruşuğunu araştırmak zorundasın. ve fakat gerçek bir gazeteciysen. ama salt bir yerlere saldırmak için eğitilmişsen bişey diyemem. o zaman o görevini layıkıyla yerine getiriyo.
o zaman bende kendi el yazımla yazayım " fetoyu aradım. bana kadın düşkünü olduğunu ve günde 20 kadınla yattığını söyledi" diyeyim ve bunu bir gazeteye yolayayım. bakalım noluyo. yayınlanıyomu?
bu olaya sadece ve sadece kargalar inanır.
Berat Günçıkan denen editörün konuşlarını dinledim ve oğlununa karşı Apo bebek katili değil falan demesi bu kişinin en azından pkk sempatizanı olduğunu gösteriyor. Bence böylesi dğersiz insanların cumhuriyet gazetesinde işi yok. Pılını pırtını toplayıp cumhuriyet gazetesinden defolup gitmeleri lazım.
Öte yandan bu pkk sempatizanı yüzünden bütün cumhuriyet gazetesini pkk' lı yapanlara da bir anlam veremiyorum. Onlara sormak istediğim şu; aynı tavrı neden üzmez olayında göstermediniz? Neden bütün vakit gazetesi küçük çocuk tacizcisi sekso-manyak sapık bir gazetedir diymediniz? Cumhuriyete gelince biri yüzünden hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz da, vakit olunca niye aynı tavrı sergileyeniyorsunuz? Bu ikiyüzlülük değilse nedir?
pkk' yı Aktütün baskınında Türk ordusuna karşı galip gelme gafletinde bulunanlara neden arka çıkıyorsunuz? Bunlar vatan haini oluyorda, apo itine bebek katili değil diyen neden vatan haini oluyor? ikisi arasındaki farkı açıklayın bakalım. Ordu düşmanlarının, pkk' lıdan ne farkı vardır? TSK' yı eleştirmek kimin haddine? Askerlik bile yapmayan 16 yaşında çocukları bu forumda ordu düşmanı olarak yazılar yazmaya yönlendiren zihniyetin pkk' dan farkını biri bana anlatsın.
ya siz hakikaten doğuştanmı cahilsiniz yoksa işinize gelemyen konularda cahillik ayaklarına mı yatıyorsunuz
adam bu görüşmeyi köşesine taşımış. Taaa sabahtan beri bunun la ilgili hiç bir yalanlama yada açıklama yapılmamış
madem yalan ise çıkar kendi gazetesinin interney portalına açıklma yapardı
Teke tek programında bu olayı Cumhurieyet gazetesi yazarı Mehmet Faraç a sordu fikri Akyüz
o bile yalanlamadı sadece olmaması gerekirdi diyerek durumu kurtarmaya çalıştı
bırakın bu ayakları
olay doğru
merak ediyorsan açar sorarsın
sende burada yayınlarsın
okadar
Cumhuriyet'in son kurbanı
Cumhuriyet, yalan habercilikte sınır tanımıyor.Gün geçmiyor ki bir isim yaptığı yalan haberin kurbanı olmasın.
Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz, Ergenekon soruşturması ile ilgili olarak Cumhuriyet Gazetesi'nde kendisine atfen yayınlanan sözlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.
Haberi yazan muhabirin kendisine ait düşünceleri ısrarla söyletmek istediğini vurgulayan Yılmaz, Zaman'a yaptığı açıklamada şunları söyledi
" Gazetede yayınlanan ifadeler bana ait değildir.Bana, MİT'te çekişme olduğuna ilişkin geçmişteki sözlerimi hatırlattı ve bu çekişmenin bugün de olup olmadığını sordu.
Ben de çekişmenin mahkemeye intikal ettiğini söyledim.
Emniyet'teki siyasallaşma iddiaları ile ilgili olarak da medyaya bu yönde bazı haberler yansıdığını belirttim.
Benim söylediklerim bunlar."
Mesut Yılmaz, kendi sözlerinin çarpıtılmasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ı da arayacağını da ifade etti.
http://www.gazeteturka.com/news_detail.php?id=31830
Bildiğim kadarıyla yazmıyor ve yazmadıda, çünkü dergi editörleri adından da anlaşılacağı üzere dergiyi editler yani düzenlemeleri yapar. Makaleleri yazarlar kaleme alır. Ardaki farkı anlatayım dedim.
Arkadaşım yazı yazıyorsa fikirlerini cumhuriyet gazetesine mal edebilir anlamına gelir, ama çalışıyorsa fikirleri kendini bağlar. Bu bağlamda gazetenin temizlik görevlisinden farkı yoktur. Neyi kastettiğini zaten biliyorum ama aradaki farkı anlaman için üstüne basa basa açıklayayım istedim. Anlaştık mı?