Cumhuriyet Editörü İtiraf Etti: “Apo Katil Değİl, Türk Bayrağına Karşıyım”!

Apo denen it eğer hapiste olmasaydı kesin bunların gazetesinde baş yazardı

adam görüşmesini yapmış yayınlıyor

sende açarsın telefon sorasın yalan mı gerçek mi diye

yalan sa adamın suratına belgeti çarparsın

hem kendi yalanlamaış da sana ne oluyor

sen onun avukatımısın

aynı soruyu sana da sorarlar. sen onun avukatımısın. belge dediğin şey öyle el yazısıyla yazılmış fakslanmış şey değildir. hele hele bunu bir gazetede yazıyorsan haber kaynağının doğruşuğunu araştırmak zorundasın. ve fakat gerçek bir gazeteciysen. ama salt bir yerlere saldırmak için eğitilmişsen bişey diyemem. o zaman o görevini layıkıyla yerine getiriyo.

o zaman bende kendi el yazımla yazayım " fetoyu aradım. bana kadın düşkünü olduğunu ve günde 20 kadınla yattığını söyledi" diyeyim ve bunu bir gazeteye yolayayım. bakalım noluyo. yayınlanıyomu?

bu olaya sadece ve sadece kargalar inanır.

aynı soruyu sana da sorarlar. sen onun avukatımısın. belge dediğin şey öyle el yazısıyla yazılmış fakslanmış şey değildir. hele hele bunu bir gazetede yazıyorsan haber kaynağının doğruşuğunu araştırmak zorundasın. ve fakat gerçek bir gazeteciysen. ama salt bir yerlere saldırmak için eğitilmişsen bişey diyemem. o zaman o görevini layıkıyla yerine getiriyo.

o zaman bende kendi el yazımla yazayım " fetoyu aradım. bana kadın düşkünü olduğunu ve günde 20 kadınla yattığını söyledi" diyeyim ve bunu bir gazeteye yolayayım. bakalım noluyo. yayınlanıyomu?

bu olaya sadece ve sadece kargalar inanır.

ya siz hakikaten doğuştanmı cahilsiniz yoksa işinize gelemyen konularda cahillik ayaklarına mı yatıyorsunuz

adam bu görüşmeyi köşesine taşımış. Taaa sabahtan beri bunun la ilgili hiç bir yalanlama yada açıklama yapılmamış

madem yalan ise çıkar kendi gazetesinin interney portalına açıklma yapardı

Teke tek programında bu olayı Cumhurieyet gazetesi yazarı Mehmet Faraç a sordu fikri Akyüz

o bile yalanlamadı sadece olmaması gerekirdi diyerek durumu kurtarmaya çalıştı

bırakın bu ayakları

olay doğru

merak ediyorsan açar sorarsın

sende burada yayınlarsın

okadar

Berat Günçıkan denen editörün konuşlarını dinledim ve oğlununa karşı Apo bebek katili değil falan demesi bu kişinin en azından pkk sempatizanı olduğunu gösteriyor. Bence böylesi dğersiz insanların cumhuriyet gazetesinde işi yok. Pılını pırtını toplayıp cumhuriyet gazetesinden defolup gitmeleri lazım.

Öte yandan bu pkk sempatizanı yüzünden bütün cumhuriyet gazetesini pkk' lı yapanlara da bir anlam veremiyorum. Onlara sormak istediğim şu; aynı tavrı neden üzmez olayında göstermediniz? Neden bütün vakit gazetesi küçük çocuk tacizcisi sekso-manyak sapık bir gazetedir diymediniz? Cumhuriyete gelince biri yüzünden hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz da, vakit olunca niye aynı tavrı sergileyeniyorsunuz? Bu ikiyüzlülük değilse nedir?

pkk' yı Aktütün baskınında Türk ordusuna karşı galip gelme gafletinde bulunanlara neden arka çıkıyorsunuz? Bunlar vatan haini oluyorda, apo itine bebek katili değil diyen neden vatan haini oluyor? ikisi arasındaki farkı açıklayın bakalım. Ordu düşmanlarının, pkk' lıdan ne farkı vardır? TSK' yı eleştirmek kimin haddine? Askerlik bile yapmayan 16 yaşında çocukları bu forumda ordu düşmanı olarak yazılar yazmaya yönlendiren zihniyetin pkk' dan farkını biri bana anlatsın.

Berat Günçıkan denen editörün konuşlarını dinledim ve oğlununa karşı Apo bebek katili değil falan demesi bu kişinin en azından pkk sempatizanı olduğunu gösteriyor. Bence böylesi dğersiz insanların cumhuriyet gazetesinde işi yok. Pılını pırtını toplayıp cumhuriyet gazetesinden defolup gitmeleri lazım.

Öte yandan bu pkk sempatizanı yüzünden bütün cumhuriyet gazetesini pkk' lı yapanlara da bir anlam veremiyorum. Onlara sormak istediğim şu; aynı tavrı neden üzmez olayında göstermediniz? Neden bütün vakit gazetesi küçük çocuk tacizcisi sekso-manyak sapık bir gazetedir diymediniz? Cumhuriyete gelince biri yüzünden hepsini aynı kefeye koyuyorsunuz da, vakit olunca niye aynı tavrı sergileyeniyorsunuz? Bu ikiyüzlülük değilse nedir?

pkk' yı Aktütün baskınında Türk ordusuna karşı galip gelme gafletinde bulunanlara neden arka çıkıyorsunuz? Bunlar vatan haini oluyorda, apo itine bebek katili değil diyen neden vatan haini oluyor? ikisi arasındaki farkı açıklayın bakalım. Ordu düşmanlarının, pkk' lıdan ne farkı vardır? TSK' yı eleştirmek kimin haddine? Askerlik bile yapmayan 16 yaşında çocukları bu forumda ordu düşmanı olarak yazılar yazmaya yönlendiren zihniyetin pkk' dan farkını biri bana anlatsın.

Arkadaşım ohalde neden bu konuşmayı ertesi gün yapan bu kadını kovmadı Cumhurieyet Gazetesi

eğer bu sözlere rağmen hla o gazetede çalışıyorsa dememkii gaztet yönetimi
pekde rahatsız olmamış

eğer Hüseyin üzmez olayı ortaya çıktıktan sonra bu kişinin tek yazsısı Vakit gaztesinde yayınlanmışsa

sen ozaman haklısın

ya siz hakikaten doğuştanmı cahilsiniz yoksa işinize gelemyen konularda cahillik ayaklarına mı yatıyorsunuz

adam bu görüşmeyi köşesine taşımış. Taaa sabahtan beri bunun la ilgili hiç bir yalanlama yada açıklama yapılmamış

madem yalan ise çıkar kendi gazetesinin interney portalına açıklma yapardı

Teke tek programında bu olayı Cumhurieyet gazetesi yazarı Mehmet Faraç a sordu fikri Akyüz

o bile yalanlamadı sadece olmaması gerekirdi diyerek durumu kurtarmaya çalıştı

bırakın bu ayakları

olay doğru

merak ediyorsan açar sorarsın

sende burada yayınlarsın

okadar

bak kendi cehaletini başkalarınıa saldırarak saklamaya çalışan vatandaş. önce benim yazdığım yazıyı iyi bi oku. ben bu olay yalandır. o kişi böyle bişey söylemiştir yada buna benzer bişey yazmışmıyım. ondan sonra (yani okuyabilirsen eğer önceki yadıklarımı) benim yazdığım yazının sadece ve sadece gazetecilik etiği ve üslubu açısından bir hata olduğunu anlayabilrisn diye umuyorum. hoş hala anlamadıysan ben tekrara tekrar ne anlatmaya çalıştığımı sana anlatmaya çalışırım

Cumhuriyet'in son kurbanı

Cumhuriyet, yalan habercilikte sınır tanımıyor.Gün geçmiyor ki bir isim yaptığı yalan haberin kurbanı olmasın.

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız milletvekili Mesut Yılmaz, Ergenekon soruşturması ile ilgili olarak Cumhuriyet Gazetesi'nde kendisine atfen yayınlanan sözlerin gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Haberi yazan muhabirin kendisine ait düşünceleri ısrarla söyletmek istediğini vurgulayan Yılmaz, Zaman'a yaptığı açıklamada şunları söyledi

" Gazetede yayınlanan ifadeler bana ait değildir.Bana, MİT'te çekişme olduğuna ilişkin geçmişteki sözlerimi hatırlattı ve bu çekişmenin bugün de olup olmadığını sordu.

Ben de çekişmenin mahkemeye intikal ettiğini söyledim.

Emniyet'teki siyasallaşma iddiaları ile ilgili olarak da medyaya bu yönde bazı haberler yansıdığını belirttim.

Benim söylediklerim bunlar."

Mesut Yılmaz, kendi sözlerinin çarpıtılmasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ı da arayacağını da ifade etti.

http://www.gazeteturka.com/news_detail.php?id=31830

İşte sizin gazetesniz bu

gazete değil sanki yalan rüzagartı mübarek

Aşağıdaki linki okursanız Üzmez denen sapığı savunan zihniyeti ve karşısında olan zihniyeti net bir şekilde görürsünüz.
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/508033-uzmez-protetosuna-civli-sopali-saldiri.html

Aşağıdaki linki okursaız, dinci zihniyetin terör sitelerinde fink attığını ve oraları kendine kaynak olarak göstermekten zerre kadar utanç duymadığını okuyacaksınız.
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/511217-ocalan-veli-kucuk-pazarlik-yapti.html

Aşağıdaki linkte tacavüzü savunan hangi zihniyet acaba??!
http://www.hackhell.com/siyasi-anke...teyen-pankart-pankarti-onayliyor-musunuz.html

Ben onu bunu bilmem
bu yazar kılıklı terörsit yalakası şuan bu gazetede hala yazıyor mu yazmıyor mu

siz ondan haber verin

Bildiğim kadarıyla yazmıyor ve yazmadıda, çünkü dergi editörleri adından da anlaşılacağı üzere dergiyi editler yani düzenlemeleri yapar. Makaleleri yazarlar kaleme alır. Ardaki farkı anlatayım dedim.

Bildiğim kadarıyla yazmıyor ve yazmadıda, çünkü dergi editörleri adından da anlaşılacağı üzere dergiyi editler yani düzenlemeleri yapar. Makaleleri yazarlar kaleme alır. Ardaki farkı anlatayım dedim.

arkadaşım yazıyor mu derken çalışıyor mu demek istedim aslında

işine son verildiğini duymadım

demekki hala orada çalışıyor

bunun manasıda gayet açık

istersen bunuda sen açıkla

Arkadaşım yazı yazıyorsa fikirlerini cumhuriyet gazetesine mal edebilir anlamına gelir, ama çalışıyorsa fikirleri kendini bağlar. Bu bağlamda gazetenin temizlik görevlisinden farkı yoktur. Neyi kastettiğini zaten biliyorum ama aradaki farkı anlaman için üstüne basa basa açıklayayım istedim. Anlaştık mı?

Arkadaşım yazı yazıyorsa fikirlerini cumhuriyet gazetesine mal edebilir anlamına gelir, ama çalışıyorsa fikirleri kendini bağlar. Bu bağlamda gazetenin temizlik görevlisinden farkı yoktur. Neyi kastettiğini zaten biliyorum ama aradaki farkı anlaman için üstüne basa basa açıklayayım istedim. Anlaştık mı?

Arkadaşım Lütfen

yani bukadar komik bir açıklamayı sakın başka yerde yapma

sana hem gülerler hemde acırlar haline

temizlik görevlisinden farkı yokmuş

güldürme adamı

Arkadaşım gazete yazarı ile dergi editörü arasındaki farkı bilmediğini kimseye sakın söyleme, sana çok gülerler.

Tekrar oku yazımı;
Arkadaşım Lütfen

Bu bağlamda ne demek? Bu amaç düşünüldüğünde manasına gelir. Daha fazla anlıyabileceğin bir dil varsa o dilde de yazayım istersen.:)

bırakın bu ayakları

sanki bunlar Cumhuriyet gazetesinde hiç olmayan şeyler

ergenekonun yayın organı bu gaztede DHKP-C li terörist Dursun karataşın ölüm ilanı yayınlamadı mı
bu dama binlerce asker polsi ve masum vatandaşı katletmed mi

budamı yalan

Sizin gibi PKK uşakları bu ihanet sözlerini hiç çerkinmeden söyleyebiliyorsa artık

Bizde tehlikenin farkındayız

YeniÇağ gazetesinde yazan her şey doğru olsaydı....

onu ve onun gibi düşünenleri meclisin önünde ibret-i alem için sallandırmak gerekiyo. artık ne kadar ciddi olduklarını o zaman görürüz.

Maalesef meclisteki vekiller teröristlerden o kadar memnunlar ki, hiçbirir dtp' liş teröristlerin dokunulmazlığını kaldırmak için hiçbir şey yapmıyorlar!!! Lafa gelince milliyetçi kesilenler, lafa gelince terörün bitmesi için her türlü önlemi alayacağına söz verenler, 20 - 30 tane teröristi parlemantodan amayı beceremiyor. Ondan sonra kalkmış biz burada terörü tartışıyoruz. Bu isyasilerle bu ülkede terör meselesi falan çözülmez.

bi kere....cumhuriyette çalışan kapıcı olsun ,editör olsun,temizlikçi,yazar,muhabir vs vs ne olursa olsun sosyal bilinci oluşmuş insanlardır..temizlikçiler'e falan hiç çamur atmayın...ikincisi ...2 arkadaş (bekir sıtkı güral ve sabahattin önkibar ne yapalım ne edelimde cumhuriyet'in hem kendisine hemde gazetesine bir çamur atalım diye düşünüp berat günçıkan'ı kullanarak palavradan bir gündem yaratmaya çalışmışlar..ama böyle bir kumpas kurarken bu palavra röportajın hiç olmazsa bir ses kayıt cihazıyla pekiştirilerek gerçek bir kanıt haline getirilmesini isteyebileceğimizi bile düşünememişler..işte bunlar gazeteci...şeyimin gazetecileri..eee..kulağımın gazetecileri diyeyim...neden cevap gelmedi düzeltme gelmedi diye soranlara :cumhuriyet gazetesi çok alışık böyle boktan hücumlara..yememişlerdir bence..bizde yemedik..bu iki kişiye söyleyeceğim son söz şu : yürrüüüyün anca gidersiniz...

Geri