'Cumhurbaşkanı sen buraya yakışmıyorsun'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi ya alma o zaman

hatta gecen dönem TTK baskanı alevi olan kürtlerin ermeni oldugunu söyledi biri itiraz etsin belgeleri göstereyim dedi

aleviler müslüman mı

EVET MÜSLÜMAN .

Allahtan başka yaratıcının olmadığına ve Muhammedin Onun resulü OLDUĞUNA inanırlar.

eğer bu soruyu ben sünniler müslümanmı diye sorsaydım bana biçok hakaretler yapılırdı
haklıda olurlardı çünkü böylesi bir soru sormak için ya provakatör olmak lazım ya kör cahil yobaz olmak lazım yada gerizekalı spastik olmak lazım...

eğer bana inanmıyorsan sünniler müslümanmıdır diye bir konu açarım (yöneticiler uygun görürse tabii ,yöneticilerden izin al sana konun kralı açayım) konuyu destekliyen bir çok şeyde eklerim.

sen nerde yaşıyosun afganistanda falan mı?

bü ülkeyi ne zaman aleviler bölmeye çalıştı?

aleviler bu ülke oyunlarına hiç bir zaman gelmedi.

öyle bir kanıtın warsa buyur görelim.

aslında kaale alıncak bir yorum bile değil ama neyse.

harbi çok komik aleviler bu ülkeyi bölmek istemiş :clap

ne olucakmış adı alevistan mı harbi hala gülüyorum. bu yaşıma kadar bir sürü iftira duydum ama bu hepsinden saçmaydı :D

hem alevilik neymiş öğret de bilelim . senin bildiğin, 100ün üzerindeki alevilikten hangisi :D

Anlama kültürün kıt galiba yazılanı dahi okuyamıyorsun. Aleviler ülkeyi bölmeye çalışıyor diye yazmadım. Alevi kürt türk ülkemizi bazı kişiler örgütler ayırmaya çalışıyorlar.
Okuduğunu bile anlayamıyorsan bırak git senle tartışılmaz. Kendine göre anlam çıkarmışın.

Kitap kaynıyor oku öğren. Ben okudum araştırdım ve 140 dan fazla alevi grupları olduğunu okudum. Hepsi değişik değişik ibadet yapıyorlar. Hepsi kendine alevi diyor. Alevi arkadaşlarımada baktım. Çevremde 10 çeşit alevi gördüm. Bütün ibadetlerini yapan yapmayan yarım yapan daha söylenecek çok söz varya her alevi insan aynı değil. Onun için yorum yapamam. Herkese saygım var.

Ama doğru sen yazılanı anlamıyorsun kitap okusan nasıl anlayacaksın ki

arkadaşım bu zamana kadar alevilerin adı hiç bir zaman bölücülük ile aynı cümlede geçmemiştir. verdiğin örnekl bile yakışıksız. alevileri kullanıp ülkeyi bölemiyceklerini bilirler çünkü aydın insanları kandırmak her babayiğidin harcı değil. bu yüzden senin cümlen sadece kışkırtmak amaçlı cümledir. o yüzden yazdığından haberin yok.

140tan fazla alevi grupları oldugunu söylemişssin. nerede ? sünnilerin yüzde kaçı 5 vakit namaz kılıp zekatını verip oruç tutup hacca gidiyor? olayı öyle nitelendirirsen 140 az bile demişsin.

neyse konu alevilik değil illa tartışmak istiyorsanız açarsınız bilmediklerinizi annenizden babanızdan duydugunuz hiç bir gerçekliği olmayan insanlık dışı iftiraları cevaplarız.

konu başlığı dışına çıktık ve ikili polemiğe girmesin.

iyi forumlar

Cumhurbaşkanı yakışmıyormuş
Aleviler ne kadar yakışıyor MÜSLÜMAN kimliğine acaba
Saz çalarak MÜSLÜMAN olunuyorsa NEŞET ERTAŞ'ın kesin bi evliyalığı vardır.

alevilerin müslümanlığını tartışmak sana mı kalmış.

burda bir cümle kurarrım. bütün forum buraya toplanır. sözlerine dikkat et.

provakötörlük yapma!!!!!

ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz. ilah falan mı.

derdiniz nedir sizin kardeşim zorunuza giden bir durum mu war. işinize gelince türkiyenin yuzde 99u müslüman dersiniz işinize gelmedi mi aleviler müslüman mı dersiniz.

.............................

alevilerin müslümanlığını tartışmak sana mı kalmış.

burda bir cümle kurarrım. bütün forum buraya toplanır. sözlerine dikkat et.

provakötörlük yapma!!!!!

ya siz kendinizi ne zannediyorsunuz. ilah falan mı.

derdiniz nedir sizin kardeşim zorunuza giden bir durum mu war. işinize gelince türkiyenin yuzde 99u müslüman dersiniz işinize gelmedi mi aleviler müslüman mı dersiniz.

o sazı sana yediririm camide eğilip kalkamazsın!!!!!!

insanları küçümsemekten vazgeçin artık yapıcı olun yapıcı.

boş muhabbet peşinde koşup rant sağlama.

Ne o hemen agresif oldun bi anda saz yedirmeler falan sakin ol biraz relax canım :durdurun

Benimle konuşurken fikirlerini sür benim önüme benim fikirlerimi muhattap al
Varsa söylediklerime eklemeyi becerebileceğin düzgün bi kaç kelam ortayakonuş
Bana öyle mematiye bağlayıp konuşma sazı yedirirm vs
Bu tip ilginç tehidtlerden hazetmem

Kimseninde haşa ilahlık gibi bi iddası yok o senin ilaha olan özlemidendir ama yanlış kapıdasın
Kendine çeki düzen ver adabında ve haddini aşmadan fikir beyan etmeyi öğren
İyi forumlar....

Cumhurbaşkanı yakışmıyormuş
Aleviler ne kadar yakışıyor MÜSLÜMAN kimliğine acaba
Saz çalarak MÜSLÜMAN olunuyorsa NEŞET ERTAŞ'ın kesin bi evliyalığı vardır.

küflü duvarlar yalanıp müslüman olunuyor hurafeleri sünet olarak yaşayınca müslüman olunuyor, namussuzluk yaparak hırsızlık yaparak müslüman olunuyor vatanı satarak müslüman olunuyor tespih çekerek müslüman olunuyorama saz çalarak olunmuyor öylemi.

senin mantığından bakınca evet neşet ertaş evliya ama hüseyin üzmezin peygamber olması lazım ali kalkancıda allah olması lazım umarım yaptığın seviyesizliğinin farkındasındır anlaman için örneklendirdim ki yaptığın hatanın ne derece vahim olduğunu göresin ve nereye sürükleyebileceğini göresin

Ne o hemen agresif oldun bi anda saz yedirmeler falan sakin ol biraz relax canım :durdurun

Benimle konuşurken fikirlerini sür benim önüme benim fikirlerimi muhattap al
Varsa söylediklerime eklemeyi becerebileceğin düzgün bi kaç kelam ortayakonuş
Bana öyle mematiye bağlayıp konuşma sazı yedirirm vs
Bu tip ilginç tehidtlerden hazetmem

Zira çok sıkıntıya gelen tiplerden değilim mumları söndürüsem iyi olmaz:hhmanD
Kimseninde haşa ilahlık gibi bi iddası yok o senin ilaha olan özlemidendir ama yanlış kapıdasın
Kendine çeki düzen ver adabında ve haddini aşmadan fikir beyan etmeyi öğren
İyi forumlar....

sen çok doğru yoldasın ve bize akıl veriyorsun.

tuttuğun yol hakkında çok ağır eleştiriler var eğerki kaldırabilecek olgunluğun varsa böyle sataşmaya devam et

sünni iteloji nin ne kadar doğru-yanlış yol olduğuna yönelik ağır eleştirilere açık değilsen ortalığı karıştırma.

mod arkadaşlar ısrarla alevilik üğzerine tahrikler yapılmaktadır buna bir önlem almaya çalışın yoksa durduramıyacağınız noktalara gelebilir bundan forumun zarar görmesi kaçınılmaz olur.

Bunların olması normal,cunku sız hep böle tehdıtkari,amacsız abuk subuk konular acıyorsunuz.
Sonra tartısma cıkıncada kıvırıyorsunuz.En sonundada ana bacıya basvuruyosunuz :D
Pardon sız Ataturkcuydunuz ozur dılerım,sıze hersey serbest

Siyaset bölümü fetva makamı değil !!!
Haddinizi bilin, terbiyesizliğinde bir sınırı var
Kurtwolush banlı, konu kapalı...

Tartışma adabı 0
Terbiye 0

Sınıfta kaldınız...

edit :
bölüm modları konuyu inceleyip ve banlanması gerekenleri
bildirilerse memnun olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri