- Reaction score
- 0
n_unlu uslubunda kullandıgın kelımelere dıkkat et burası sadece sana ozel bır yer degıl senın dısında bır cok ınsan var saygılı olmak zorundasın!
Sivas ta insanları diri diri yakan zihniyetin,hiçbirşey olmamış gibi Hacıbektaş ı anma şenliklerine katılması saçma bir durum zaten.
Abdullah Gül
Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı...
Onu O Mevkiye Gelmesini Sağlayan Milletin Iradesi Olan Tbmm Seçmiştir...
Oraya Yakışıp Yakışmadığını Bir Avuç Insan Değil Halkın Seçtiği Vekilllerden Oluşan Halk Adına Tbmm Karar Verir.
Ister Kabul Edin Ister Kabul Etmeyin...
Bu Böyledir. Gerçekleri Görün...
Sayın Cumhurbaşkanımız Oraya Çok Yakışıyor.
ayrıca ekleyeyim sizin cumhurbaskanınız hapishanedeki teroristleri affedip daha sonra pkk kampında ölü olarak bulunuyo
ergenekoncularla da pek sıkı fıkı
usta onlara da söyle düzgün konussunlar cumhurbaskanımız hakkında
benim mesajı nie sildiniz
adamlar cumhurbaskanı hakkında istediğini söylesin biz bi lan dedik diye mesajımız silinsin
türkiyenin son cumhurbaşkanı ahmet nejdet sezer dir !!
Sivas ta insanları diri diri yakan zihniyetin,hiçbirşey olmamış gibi Hacıbektaş ı anma şenliklerine katılması saçma bir durum zaten.
işin ciddiyetinin farkında olmayan sırf konuşmak için konuşan boş insan topluluğu...
belgeye dayalı konuşmak gerekio sanırım ispat gerek bukadar ağır yükün altına girmek için.hangi zihniyetmiş o insanları yakan söylermisin..Cumhurbaşkanının insanları diri diri yaktığından bahsediyorsun sanırım,bunu bana ispatlayabilrmisin neye dayalı bu kadar ağır ithamda bulunuyorsun.???kim nereye katılmak isterse oraya katılır ki o bir Cumhuriyetin başkanı kimse hesap soramaz..
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözleri üzerinde de bir perde vardır. Onlar için büyük bir azap vardır. Bunlar Allah'ı ve mü'minleri aldatmaya çalışırlar. Oysa sadece kendilerini aldatırlar da farkında değillerdir. Kalplerinde münafıklıktan kaynaklanan bir hastalık vardır. Allah da onların hastalıklarını artırmıştır. Söyledikleri yalana karşılık da onlara elem dolu bir azap vardır. (Bakara sures.-7,9,10 ayetler)
sen ya alevi ayağına yatan bir işgüzarsın
ya da asimile edilmişsin.
inançlı inansız beni ilgilendirmez...
ama OSMANLI TÜRK DÜŞMANIDIR DİYORSUN, OSMANLInın kullandığı dil osmanlı türkçesi diye geçer....
ALEVİLER ALEVİ OLAMADIĞINI SÖYLÜYORSUN.. doğudaki bir üniversitede okudum ve Alevi kökenli bir bayan arkadaşım vardı. hiç gocunmadan ben aleviyim derdi... kimsede alevi olduğu için 2. sınıf insan muamelesi yapmöazdı...
geç bunları senin mantığın çamur at izi kalsın....
yaşadığımız son 10 yıldır aleiviyim diyen birisi sırf bu yüzden dayak yemedi öldürülmedi bu ülkede....
ben alevi olduğum için üniversitede ölüm tehdidi aldım. bir arkadaşımız yatağında uyurken gece gelen 4 kişi tarafından öldüresiye dövüldü ve arkadaşım 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldı. bilmediğin şeyler hakkında hüküm verme ve bu söylediğim oalylar 200 senesinde yaşanan olaylar . oalyların yaşandığı yerde fazla uzak değil k.t.ü. yani trabzon. istersen yurt ve oda numarasıda verim bi araştır.
çamur at izi kalsın diyosunya . seninde ondan bi farkın yok. sende bilmeden çamuru temizlemeye çalışıyosun.
dayak yiyen arkadaşın ne malum başka bir nedenden dolayı dayak yemediğini bilmiyeyim..
geç bunları...
benim alevi arkadaşım rahatlıkla ALEVİ konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadan öğrenimini gördü...
ben gözlerimimemi inanayım sanamı...
okulu bırakmak zorunda kalmış... hemde 4. sınıfta sen niye bırakmıyorsunda o niye bırakıyor....
BU ülkede yine diyorum bir insan sırf ALEVİ olduğu için yadırganmaz...
Alevi olupta insanlıktan nasibini almamışsada ondada ALEVİLİĞİN suçu yoktur insansızlığından haddini bildirmişlerdir...
yine diyorum... tekrarlıyayım...
bu ülkedeki insanları ne alevi düşmanı yapabilirsiniz nede alevileri bir öcü gibi gösterebilirsiniz...
at çamuru izi kalsın.....
sana ne desem boş çünkü kimseye inanmamak için yemin etmişsin. bi kere sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın bele benim ne alevileri öcü gibi göstermek igbi ir düşüncem var ne alvei düşmanı yapmak gibi bir dfüşüncem var. ama sen yeminli olduğun için okumamışsın bile ne yazdığımı. bundan sonra ne istersen yazabilirsin ben okumicam çünkü
"Biz ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Atatürk
İnsanın ßir su damLası 0Lduğu dü$ünüLdüğünde ve ßinLerce insan 0Lduğunu varsayarsak ßu topLuLuğun en kötü ihtimaL ßir göL 0LabiLeceğinin farkında 0Lduğumuz ßir dünya war kar$ımızda. kimisi ßunun mantığını kurabiLecek kadar sivrizekaLı yada yazıdan bir anLam çıkaramayanLarın ß0k atmak maksadıyLa söyLediği gibi gerizekaLı oLmayabiLir ama gene de payLa$mak isterim ki;
Dü$man deniLen sözcük anLam ve sözLük ifadesinde çağımızLa örtü$meyen, barı$ ve iyi günLeri vaad etmekten uzak taßiri caizse istenmeyen ßir cümLedir çoğu ki$i tarafından ama görüyorum ki türk miLLeti açısından ßu ßir gerekLiLik hatta ya$am ßiçimi..
Atatürk'ün mecLis konu$maLarının arkasından kürsüye imam çıkar duaLarda ederdi.. DemokrasiyLe VeriLen kararLarın hayırLısıyLa 0Lmasını(aLlah katında) ßütün mecLis üyeLeri diLer ve imamda e$Lik ederdi.. ßöyLe titizLikLe kuruLan 0 zamanLarın düzeninden ßu yıLLara geLmek ne kadar acı..
ßen kemaListim, Laik Türkiye savunucusuyum diyeLim (ki öyLeyim). Örnek veriyorum Tayyip Erdoğan'ın konu$masından s0nra arkasından çıkan bir imamın duası Türkiye'yi tahmin edebiLeceğiniz gibi yerinden 0ynatır ve Atatürk'ün aynı $eyi yaptığını biLmeme rağmen beni yaraLar. peki neden ?
Ufacık ßir çocuk dü$ünün s0kakta $ekeri dü$tü diye ağLayan, etraftan umut bekLeyen. Denk geLseniz ne yaparsınız ? verirsiniz ßi şeker. peki günde böyLe 10 tane çocuk görseniz ?
Kusura bakmayın ßiz de y0k o kadar $eker...
Alivelere gerçekten anlamak mümkün değil! Yıllarca oyları sömürülmüş hala daha körler! Alevilik için sol solculuk ve hayutta CHP ve ya laik sistem ne yaptı ? Tüm bu olgular Aleviliğe ne artı kazandırdı ? Geçmişten gelen yanlış bozuık düşünce hala devam etmekte, keşke alevilerde açılabilse.!
sen ne dediğinin farkında mısın KENDİNE GEL!!!
senin gibi ne olduğu belirsiz kişiler kalkıp burda alevilere kör diyemez dedirtmem.!!!
Bizim kimsenin desteğine ihtiyacımız yoktur. bu zamana kimse bizi sömürememiştir.
Onca iftiraya ŞEREFSİZCE İFTİRALARA karşın hiç bir zaman sewiyesini bozmamışlardır.
Müslümanlıüın doğuşundan beri çizgisinden sapmadıdılar.
Bu ülkenin asıl aydınları alevilerdir.
VE LÜTFEN RİCA EDİYORUM KENDİNE GEL BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR ETME.
ÇIKARIN ARTIK ŞU AT GÖZLÜKLERİNİZİ DE GÖRÜN DÜNYAYI. DÜNYA SADECE ÇEVRENİN ANLATTIĞI KADAR KÜÇÜK DEĞİL.
KİTAP OKU KARDEŞİM KİTAP ANANDAN BABANDAN DUYDUKLARINLA GELİP BURDA SOKAK EDEBİYATI PARÇALAMA.
Kardeş aleviliği araştırdım. Tanıdığım alevilerle görüşdüm arkadaşlıklar kurdum. Baktım ki
yüzün üzeri çeşit çeşit alevilik var. Dedim bu ne yaa...
Birde demişsin "Bu ülkenin asıl aydınları alevilerdir." SEN GERÇEKDEN ÇEVREYE AT GÖZLÜĞÜYLE BAKIYORSUN. Diyecek birşey yok.
Alevisen aleviliğini bil.
Cumhurbaşkanı nı tebrik etmek lazım. Güzel şeyler yapıyor. Koltukda oturup durmuyor. Ülkeyi Alevi Türk Kürt diye bölmek istiyenlerin hoşuna gitmeyecek şeyler yapıyor. Ben bu davranışından dolayı takdir ediyorum...