Cumhurbaşkanlığı bir makamdır. Kişiyi beğenmeyebilirsin bugün yarın senin beğendiğini başkası beğenmeyebilir. Ancak makama ve cumhurbaşkanı sıfatına saygılı olmak lazım bence....
Sen önce Cumhurbaşkanı'nın kim olduğunu hatırla.
BİR YERLERE GİDEBİLMEK İÇİN , İLERLEYEBİLMEK İÇİN AKILLI OLMAK LAZIM
DİĞER BİR DEYİŞLE
KOŞABİLMEK İÇİN ÖNCE YÜRÜMEYİ ÖĞRENMEK LAZIM , ODA UZUN VE ZAHMETLİ BİR YOLDUR .
senin cumhur başkanın kim bi sölesene bizde aydınlanalım
şu anda öyle biri yok,mevcut cumhurbaşkanı beni enterese etmez, o kanunların buglarını kullanarak cebren hileyle insanları kullanarak ve kandırarak iktidara gelmiş rejim düşmanı işbirlikçi faşist siyasal islamcı iktidarın ve müttefikleri abd nin seçtiği bir kukladır ve bu mevcut iktidar ve cumhurbaşkanı anayasa mahkemesi başkanı vs...bulundukları koltukta oturduğu sürece her türk genci tetikde olmalıdır.
şunu da söylemek isterim "istenmediğin yere gitme"![]()
Sizin gibi düşenenlere Ergenekoncu diyorlar maalesef onlarında foyası ortaya çıktı...
kimin ülke düşmanı birbir ortaya çıktı....
Sen emeklemeye devam et o zaman arkadaşım... Başkalarının adınada konuşma
bi daha lütfen...
PEKİ PROTESTO HER İNSANIN HAKKIDIR TAMAM
SONUÇ
NE KAZANIM OLDU HİÇ BİR ŞEY . KAYIP BÜYÜK
HER SENE SİL BAŞTAN BEN YORULDUM HEP AYNI KALMAKTAN , GAZİ OLAYLARININ BİZE LANSE EDİLMESİNDEN ,
DİNSİZ OLARAK GÖSTERİLMEKTEN . SADECE ALKOLİK VE EĞLENCE DÜŞKÜNÜ GİBİ GÖRÜLMEKTEN VS. VS .
ÖZÜRE GELİNCE
BEN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM ,
CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK GÜÇTE DEĞİLSEM , GÜÇLENENE KADAR AKLIMI ÇALIŞTIRIRIM . ZATEN YETERİ KADAR YÜKÜM VAR FAZLADAN YÜK TAŞIYAMAM .
BU SÖZLERİM TESLİMİYETCİ OLARAK ALGILANMASIN
çok iyi bildin ben ergenekoncuyum yakında beni de gelirler evden alırlar akp ye oy vermeyerek hükümet karşıtı eylem yaptım diye
işin şakası bir yana siz kurdun yanına cahil cesaretiyle yaklaşan kuzusunuz tüm mevkileri de alsanız yüzde 99 da alsanız abd-ab de arkanızda olsa semaye medya da olsa bu ülkeyi bırakmayız çünkü bu ülke MUSTAFA KEMAL'in bize yani vatansever türklere mirası ve bize bu ülkeyi kan dökmeden bırakmayın dedi hakime,savcıya,polise,askere güvenmeyin dedi çok da doğru demiş hayatım boyunca polisden nefret ettim,askerin önünde diri diri yanan sivası görünce onlardan da vazgeçtim gerektiğinde elde ettiğim tüm mevkiyi kaybetmeye tüm sosyal hayatımı sınıfımı bırakmaya hazırım umarım gerek kalmaz ama kemalist gençliğin bu ülkeyi kan dökmeden kuzu kuzu bırakıp gideceğine inananlar çok saflar hele ki faşist islamcılar,gerekirse bu torakları yunan gelir alır ama siz alamazsınız yunan en azından delikanlı bir düşman ama siyasal islamcılar sırtlandan daha kaypak zavallılar.
ama batının oyunlarıyla bu ülkede kardeş kardeşe vurduruluyor...
bence bu senin dediğin gibi değil .
önce bi tane şerefini namusunu paraya satan bir adi kişilik buluyorlar içimizden .
sonra diyorlar ki görevin bu
oda bunları kabul ettiği an benim kardeşim olmaktan çıktığı için kardeş kardeşi vurmuyor bu ülkede .eski kardeşi hain olan işbirlikçi olan eski kardeşine vuruyor sonra .
yani bu ülkede babam olsa vatana ihanet etse vururum .türkmüş bilmemneymiş dinlemem
dolayısı ile bu ülkede vatansever ve hain savaşı oluyor .hain olan kardeşliği bozan kişidir .
YANLIŞSIN
BEN EMEKLEMİYORUM
BİZİM TOPLUMUMUZ HOŞ GÖRÜLÜ BİR TOPLUMDUR İNSANCIL BİR TOPLUMDUR
KENDİMİDE ÖYLE GÖRÜYORUM .
KURU GÜRÜLTÜ PEŞİNDEN GİDECEK ÇABUK PROVAKE OLAN BİR YAPIMIZ OLMAMALI ORTADA BİR GERÇEK VAR O ADAM CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ ÖYLE YADA BÖYLE SEÇİLDİ , SEN SONUCA BAK .
DİYELİM ALEVİ BİRİ CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ .
ARKASINDA KAÇKİŞİ BULACAK ???
TEKRAR EDİYORUM BEN VE BENİMGİBİ DÜŞÜNENLER ADINA ÖZÜR DİLEDİM
BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER NEDEN GEREKSİZ MESAJ YAZIYORKİ . ONLARI BENİM ÖZRÜM İLGİLENDİRMİYORKİ...
sen ya alevi ayağına yatan bir işgüzarsın
ya da asimile edilmişsin.özür dilediğin adamların zihniyeti 600 yıl boyunca türkmenlere etmediğini bırakmayan tarih kitaplarında bize ballandıra ballandıra anlatılan türk düşmanı bir imparatorluğun,kralları türkmen çocuklarını sünni değil diye kuyulara attırmış bir zihniyetin ,aleviyi yalnızca vergi alırken hatırlayan ,köylerine şaka niyetine cami yaptıran saygısız, faşist bir zihniyetin devamıdır,
sen ya alevi ayağına yatan bir işgüzarsın
ya da asimile edilmişsin.özür dilediğin adamların zihniyeti 600 yıl boyunca türkmenlere etmediğini bırakmayan tarih kitaplarında bize ballandıra ballandıra anlatılan türk düşmanı bir imparatorluğun,kralları türkmen çocuklarını sünni değil diye kuyulara attırmış bir zihniyetin ,aleviyi yalnızca vergi alırken hatırlayan ,köylerine şaka niyetine cami yaptıran saygısız, faşist bir zihniyetin devamıdır,bugün benim alevi arkadaşım alevi olduğunu söylerken sesini kısıyor istemsiz olarak, öylesine sindirilmiş anadolunun gerçek sahipleri aleviler benim vatansever dostlarım yoldaşlarım.(benim ailem sünni kökenli olmakla birlikte ben hiçbir dine inanmam ama sünnileri hiç sevmem(genel olarak),yobazlar sormadan söyleyim dedim bu arada dinsizliği hakaret olarak kullananlar için söyleyim laik bir ülkede kimse müslüman yada hristiyan,yahudi olmak zorunda değil herkes eşit haklara sahipdir kimse inançsız diye aşağılanamaz,nasıl ki ben müslüman kelimesini hakaret olarak kullanmıyorsam siz de dinsiz kelimesini öyle kullanmayın bu işler göreceli şeylerdir,siz beni cehennemlik olarak görürsünüz bana göre de sizin inançlarınız, dininiz gülünüp geçilecek şeyler. kimse aynı düşünmek zorunda değil inanç konusunda)
YANLIŞSIN
BEN EMEKLEMİYORUM
BİZİM TOPLUMUMUZ HOŞ GÖRÜLÜ BİR TOPLUMDUR İNSANCIL BİR TOPLUMDUR
KENDİMİDE ÖYLE GÖRÜYORUM .
KURU GÜRÜLTÜ PEŞİNDEN GİDECEK ÇABUK PROVAKE OLAN BİR YAPIMIZ OLMAMALI ORTADA BİR GERÇEK VAR O ADAM CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ ÖYLE YADA BÖYLE SEÇİLDİ , SEN SONUCA BAK .
DİYELİM ALEVİ BİRİ CUMHURBAŞKANI SEÇİLDİ .
ARKASINDA KAÇKİŞİ BULACAK ???
TEKRAR EDİYORUM BEN VE BENİMGİBİ DÜŞÜNENLER ADINA ÖZÜR DİLEDİM
BENİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER NEDEN GEREKSİZ MESAJ YAZIYORKİ . ONLARI BENİM ÖZRÜM İLGİLENDİRMİYORKİ...