Cumartesi -|- Pazar [Banko]

by.erce

New member
Reaction score
0
iddaa_logo.jpg

Bizde şans oLsa ..PFF...40 maçtır üst biten CeLtic macLarı biz oynadıkmı aLt bbiter :-D

GS macı haric gerisi tutar :D

Eğer ilk gol Napoli'den gelirse üst ama eğer ki ilk gol Milan'dan qelirse maç 1-0 biter.Milan hep üstüne yatıyo attığı golün..

Stutrgart dengesiz bi takım ama içerde alır gibi..
Trabzon da işler kötü bu ara =) Ersun Yanalın yönettiği her takım gibi Trabzonda lige iyi başladı ama qerisi gelmedi bu olay bu haftada devam edebilir, Trabzon bencede favori ama banko dğil..

bol şanslar..

Eğer ilk gol Napoli'den gelirse üst ama eğer ki ilk gol Milan'dan qelirse maç 1-0 biter.Milan hep üstüne yatıyo attığı golün..

Stutrgart dengesiz bi takım ama içerde alır gibi..
Trabzon da işler kötü bu ara =) Ersun Yanalın yönettiği her takım gibi Trabzonda lige iyi başladı ama qerisi gelmedi bu olay bu haftada devam edebilir, Trabzon bencede favori ama banko dğil..

bol şanslar..

MiLan savunmasının geneLini 31 yaş üstü oyuncuLar oLuşturdugu icin fire veriyo en azından 1 goL yiyecekLerini düşünüyorum..RonaLdinho yok ama KaKa Pato İnzaghi gibi güçLü ayakLar var..

Stutrgart a geLirsek kendi evinde çok iyi oynuyor Egerki direk 1 oynanmıcaksa üstte oynanabiLir ama önceLikLi 1
Trabzon a geLirsek 2-3 maçtır kötü gidişat var bence kötü gidişe son vericekLer :goz: Maç depLasman havasnda geçicegini sanmıyorum, oLimpiyatta oynannacagı için Trabzona ayrıLan böLüm doLucaktır diye düşünüyorum..

Tabi bunLar sadece tahmin,YöneticiLerin dedigi gibi maçLar oynanmadan kazanıLmıyor :p

ben aLt üst işini sewmiorm o yüsden C.tesi daa iyi bence...
boL sans

Burdan İddaa'yı Kınıyorum Galatasarayıma Cok Az Oran Vermiş :D

belediye-trabzona 2 değil de üst oynasan daa iydi bence , ben süprizlere yazdm

GS - Gaziantep macı büyük olasılıkla üst ;)

Altlı/Üstlüyü İlk Yarı'ya Yazıoruz Alt İse 1 Üst İse 2 Yi Secıoruz Arkadaslar

Cumartesı daha cazıp geldı gıbı ıns. tutar karısık yapıcam bısıler

Pazar Celtic hariç ÜST CMTS TraBzoN hariç ÜST biTer.Banko Stutgard ÜsT

Cumartesi boL sürprizLi geçti,hatta sürprizin biLe sürprizi oLdu diyebiLirim..
bakaLım pazar n'oLcak..

441 Bucaspor v Tarsus İdm.Y. (1)(1,55)
431 Karabük v Altay (2)(2,00)
514 Palermo v Chievo (1)(1,40)
554 S.Gijon v Numancia (1)(1,75)
TotaL = 7,595

tutmas bu !

Geri