CSKA 2-1 BJK [Ş.L. 2.Maçı - Tek BaşLık]

Besiktasimiz olmus arkadaslar allah rahmet eylesin

yildirim demiroren "sagolsun"

hayatımda izlediğim en sıkıcı maçlardan biri.. Bjk'de futbol adına hiçbir şey yok.. Kim gol atacak bu takımda merak ediyorum.. ßen izlerken kanser oldum resmen Bjk'li arkadaslar ne hissetti kim bilir..

Spiker evLere şenLik zaten.. maçmı anLatıyor cenaze törenimi beLLi değiL..

Böyle bir maç bana izlettiği için beşiktaş formasını giyen adına profesyonellik dedikleri bizce para için oynayan futbolculara lanet olsun.. bizim akşam akşam keyfimizi kaçırdılar.. maçı anlatan spiker ayrı bi illet zaten..

futbol denilen hiçbirşey yok kişiliksiz mücadeleden yoksun iki pas yapamayan demirören ve denizlinin ekibine benim iin anlamlı çünkü doğum günüm olan bu günde bana bu ıkıntıyı yaşattıkları için onları Allah a havale ediyorum.. sizin gibi beşiktaşlılara lanet olsun

rezil herifler golu nasıl attılar çok şaşırdım.. ben de bir süreliğini en azından şu başımızdaki gudubetler gidene kadar maçları takip etmiycem.. zaten eski yıllardaki heyecan ve deliliğim de kalmadı.. allah bildiği gibi yapsın sizi

Bu nsL bir spikerdir yha!

Tatsız tuzsuz bir maç zaten.Birazda spiker sıktı maçı. . .

Rüştü'ye Laf atıp duruyor.BJk goL atıyor sonunda atabiLdi diyor!

İLker yasin bundan iyidir.SaçmaLasa da maça heyecan katıyor . . .

geçmiş olsun 2-0 dan sonra buraktıydım ...Umarım en azından 3.lükle çıkar beşiktaş..

Bugün Beşiktaştan farkLı Bir oyun ve GaLibiyet BekLiyordum. DenizLi Gider Artık

Bu nsL bir spikerdir yha!

Tatsız tuzsuz bir maç zaten.Birazda spiker sıktı maçı. . .

Rüştü'ye Laf atıp duruyor.BJk goL atıyor sonunda atabiLdi diyor!

İLker yasin bundan iyidir.SaçmaLasa da maça heyecan katıyor . . .

Kanka Zaten Spiker İLker Yasin'di =)

Beşiktaş bu sezon benim için bitmiştir. ne zaman ki O futbolcular, denizli, demirören ve yöentimi gitti o zaman tekrar başlar benim için Beşiktaş. hep kötü günde dedik ama bu kadarı da fazla hiç mi gülmiycek yüzümüz

BJK'den hala birşey bekleyenler hayaller aleminde yasaıyor galiba. Bu kafayla nereye kadar gidebileceklerini sanıyorlar ki...

yazıklar olsun sizin gibi topçuya...ne diyeyim ben size yaaa,skor ne olursa olsun hep BEŞİKTAŞ dedik yine diyorum ama bu kadar ruhsuz top oynayan 11 kişiyi hiç bir zaman görmemiştim siyah beyaz forma altında....rüştü tamam Türk futboluna adını yazdırdın iyi şeylerde yaptın zamanında ama artık yeter yaa,bırak git artık...Nihat gönülsüz geldin buraya,başkan yediği memet topuz golünü senle cıkartabilirim diye düşündü zor la getirdi seni buraya oynamayacaksan sende defol git en azından konusma ben buranın evladıyım diye,bizim senin gibi evladımız yok...ve herşeyin sorumlusu demirören sende çek git madem Beşiktaş sevdan bu kadar büyük göster sevgini ve cek git....
çekin o uğursuz ellerinizi KARTALIMIN üstünden....

Geri