CSKA 2-1 BJK [Ş.L. 2.Maçı - Tek BaşLık]

Muhtemel 11'imiz

Beşiktaşımız, (B) Grubu'nda yarın Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmayı kazanarak kötü gidişi durdurmayı hedefliyor

bobo_vedo8.jpg

Turkcell Süper Lig'de bu sezon henüz istediği sonuçları alamayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk maçını yitiren Beşiktaş, (B) Grubu'nda yarın Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmayı kazanarak kötü gidişi durdurmayı hedefliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda ilk maçında kendi sahasında İngiltere'nin Manchester United takımına 1-0 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, grubundaki ikinci mücadelesini yarın CSKA Moskova takımıyla yapacak.

Turkcell Süper Lig'de bu haftayı boş geçen Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki karşılaşma, Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.30'da yapılacak. Siyah-beyazlı takımın yarınki rakibi CSKA Moskova ise grubundaki ilk maçında Almanya'nın Wolfsburg takımına deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. İki takımın da ilk haftayı puansız geçmesinin ardından Beşiktaş, yarınki maçı kazandığı takdirde grubundaki ilk galibiyetine de imza atacak.

-GÖZLER GOLCÜLERİN ÜZERİNDE-

Beşiktaş'ın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmada gözler golcü oyuncuların üzerinde olacak. Siyah-beyazlı takımın başarısız sonuçlar almasında en büyük etken olan gol sıkıntısı sonrası forvet oyuncuları Nobre, Bobo, Holosko ve Nihat'a büyük iş düşecek. Bu dört oyuncu da CSKA Moskova maçı için Rusya'ya götürüldü.

-BOBO DA KADRODA-

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Manchester United ile yapılan karşılaşmada kadroya dahil etmediği Brezilyalı oyuncu Bobo da CSKA Moskova karşılaşması için kafilede yer aldı. Bobo, Manchester United maçı öncesi kadrodan çıkarılmış ve Denizli'nin bu yöndeki kararı eleştirilmişti.

- MUHTEMEL 11-

Hakan
Ekrem
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Ernst
Fink
Tello
Tabata
Bobo

KaraKartaL.com

Kartal Rusya'da uçacak!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'nda ilk maçında kendi sahasında İngiltere'nin Manchester United takımına 1-0 mağlup olan Beşiktaş grubundaki ikinci mücadelesini bugün CSKA Moskova takımıyla yapacak.
Turkcell Süper Lig'de bu haftayı boş geçen Beşiktaş ile CSKA Moskova arasındaki karşılaşma, Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.30'da yapılacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Manuel Enrique Mejuto Gonzalez yönetecek. Star TV'den yayınlanacak bu maçı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden takip edebilirsiniz.

Siyah-beyazlı takımın bugünki rakibi CSKA Moskova ise grubundaki ilk maçında Almanya'nın Wolfsburg takımına deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. İki takımın da ilk haftayı puansız geçmesinin ardından Beşiktaş, bugünki maçı kazandığı takdirde grubundaki ilk galibiyetine de imza atacak.

Beşiktaş'ın CSKA Moskova takımıyla yapacağı karşılaşmada gözler golcü oyuncuların üzerinde olacak. Siyah-beyazlı takımın başarısız sonuçlar almasında en büyük etken olan gol sıkıntısı sonrası forvet oyuncuları Nobre, Bobo, Holosko ve Nihat'a büyük iş düşecek. Bu dört oyuncu da CSKA Moskova maçı için Rusya'ya götürüldü.

MUHTEMEL 11'LER

CSKA MOSKOVA
Akinfeev
Semberas
Ignashevich
A.Berezutski
Dzagoev
Krasic
Aldonin
V.Berezutski
Gonzalez
Rahimic
Guilherme

BEŞİKTAŞ
Hakan
Ekrem
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Ernst
Fink
Tello
Tabata
Bobo

RUSLAR ZORLUYOR

Beşiktaş'ın, CSKA Moskova ile yapacağı maçla Türk-Rus takımları Avrupa kupalarında 23. kez karşı karşıya gelecek. Türk ekipler, Rus rakiplerine karşı yaptığı 22 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Türk takımlarının attığı 22 gole, rakipleri 33 golle karşılık verdi.

Beşiktaş, Rus takımları ile Avrupa kupalarında bugüne dek sadece 1 kez eşleşti. Siyah-beyazlılar, 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda eşleştikleri Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını İstanbul'da 3-0, deplasmanda ise 3-1 yenerek turu atlayan taraf oldu.

AVRUPA'DA 132. RANDEVU

Beşiktaş, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla deplasmanda yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu ikinci hafta maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 132. karşılaşmasına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 131 maçtan 43'ünü kazanıp, 27'sinde berabere kalırken, 61 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

DEPLASMANLARDA KAYIP

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu ikinci hafta maçında bugün Rusya'da CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, deplasmanlarda başarısız bir grafik çizdi.

Siyah-beyazlılar, futbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanlarda oynadığı 12 maçtan sadece 1'ini kazanırken, 10 kez yenildi, 1 kez ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

CSKA ne zaman gol yiyor ?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş B Grubu 2. maçında bu akşam saat 19.30'da Rusya'nın CSKA Moskova ekibiyle karşılaşacak. Luzhniki Stadı'ndaki mücadeleyi İspanyol hakem Mejuto Gonzalez yönetecek. Siyah-beyazlıların rakibi CSKA'nın, Rusya Premier Lig'de en çok gol yediği dakikaların 45-60 arası olması dikkat çekiyor.

Juande Ramos'un çalıştırdığı CSKA bu sezon Rusya Ligi'nde oynamış olduğu 23 karşılaşmada 12 galibiyet 3 beraberlik 8 yenilgi aldı. 35 kez rakip ağları sarsan 'Atlar' kalesinde ise 22 gol gördü.

2005 yılında eski adıyla UEFA Kupası'nı kazanan CSKA, 15-30 dakika aralığında sadece 1 kez gol yedi. İşte CSKA'nın gol yediği dakikalar!

DK SAYI

1-15 (3)

15-30 (1)

30-45 (3)

:durdurun45-60 (7):001_rolleyes:

60-75 (4)

75-90 (4)

Kaynak : Sporx.com

Beşiktaşın En Azından MağLup OLmayacağını Tahmin Ediyorum. GaLib GeLmesi İse Süpriz OLarak DeğerLendiriLmemeLi.

.

Maça dakikalar kaldı. Bu sefer olacak inşallah

İlk 11'ler

CSKA Moskova

Akinfeev
Semberas
V.Beretzutsky
Ignaschevich
A.Beretzutsky
Krasic
Mamaev
Odiah
Mark Gonzalez
Dzagoev
Necid

BEŞİKTAŞ

Rüştü Reçber
İbrahim Kaş
Tomas Sivok
Matteo Ferrari
İsmail Köybaşı
Ekrem Dağ
Fabian Ernst
Rodrigo Tello
Filip Holosko
Nihat Kahveci
Mert Nobre

Fenerli olarak beşiktaşa başarılar dilerim herşey ülke puanı ıcın

Bir takım bu kadar kişiliksiz bi futbol oynar. yazık diyorum başka bişey demiyorum

ben maçı seyretmeyi bıraktım arkadaşlar utandım inanın.. sıradan bir ikinci ligden bi takımı koysanız daha iyi oynar ve pas yapar.. yazıtır günahtır bu takımı o kadar çok sevenlere.. bi de yıllık ücret beğenmiyorlar önce şu maçın oynanan kısmını banttan seyretsinler kim ne hak ediyor görsünler

ulan saç baş yolduracak pozisyon bile yok.. saçımızı başımızı yolamıyoruz arkdaş.. düşün artık.. bu kadar mı kötü oynanır..

hiç güzel oynayan oyuncumuz da yok. hani diyelim ki bi gayret gösteren şu var diyelim o da yok. 11 tane hayalet var sahada 1 de kenarda var.

Çıktım Gittim Kahveden Bu NasıL Bir Takım Tanıyamadım...
DenizLi Maç Sonu İstifa Edecek Bu Sene Başarı HayaL.

Rüştü'nün MiLadı DoLdu, BöyLe GoL Yenmez... 2-0... Çok Yazık OLdu...

Hiç birşey beklemiyorum artık bıraktım ben maçı. sırf bu maçı değil bütün maçlarını izlemiycem artık futbol biraz da zevk oyunudur hiç zevk almadığım bi takımı seyretmek istemiyorum yensek de önemli değil O formanın hakkını vermedikten sonra.

Geri