Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

süpersin çok güzel bi anlatım olmuş ama ben hiç adminmod kullanmadım hep amx mod kullandım :(

Dark_Angel Kardes Ben Dosyaları Yüklerken .\ctrike\.....bilmem ne Die Yüklüo
Hlds Nin İcine Gİriom CTRİKE die bi Dosya YOk Sorun Olur mu?=?=?

Yok Abi Ben 2 kere Denedim
Bende HLDS icinde CSTRIKE klasörü Cıkmıyo :(

AGA YAA ÇOK SAOLDA ŞU KOMUT YAZAN YERLERİ NERE YAZCAZ VE Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek BUNU DERKE NNEYİ KAST EDİYOSUN :D ÇOK SAOL ŞİMDİDEN TŞKKRLR :D

AGA YAA ÇOK SAOLDA ŞU KOMUT YAZAN YERLERİ NERE YAZCAZ VE Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek BUNU DERKE NNEYİ KAST EDİYOSUN :D ÇOK SAOL ŞİMDİDEN TŞKKRLR :D

dostum oraya cd\yaz c ye geçsin sonra. C:\hlds bunu yaz :goz:

ben serverı kurdum console falan tamam admin mod falanda tamam ama benden başka servera kimse giremiyor neden:(

msn payLaşımı yasaktır.

Size acıkca yazılmıs videoda verilmiş e daha ne istiyorsunuz biraz ugrasın armut pis agzıma dus yapmayın beyler..

Portlarımı açıyorumm...cigicigi port test ile test ettiriyorum açık diyor...
Sonra serverı panel olarak kuruyorum ip hep 192.168.1.33 oluyor...ve kimse giremiyor..
Consol olarak kuruyorum consolda ip bolumune 192.168.1.33 yapıyorum oluyor kimse giremiyor...
Sonra consolda ip bolumune http://whatismyipaddress.com/ dan aldığım ip giriyorum bu seferde could't 27015 port gibi bir hata alıyorum fakat portlar açık...

Sp2 firewall u da ayarlıyorum yine olmuyor...ne yapabiliri.

DARKANGEL YARDIM PLS!!!!

theroy kardeşim aynı hatalar bendede var adımı adımına aynı

hepsini yaptım ama invalid cd-key diyo nedenn

Ya Dark_Angel Konuyu Araştırdım ama couldn't allocate dedicated server ip port 27015 un Çözümünü bulamadım 192.168.0.1 ipli modemim war UDP port açtım fakat genede giremiyorum :S Cevap Verirsen Sevinirim

AGA YAA BN YİNE BECERMEDİM :D ADMİNLİİİ NASIL VERCEM VE EN ÖNEMLİSİ BNM YAPTIĞIM SERVERİ KİMSE GÖREMİYOR YAZIOLAR IP mi OLMUYOR GÖZÜKMÜYOR DİYORLAR İŞTE ONU NASIL YAPCAZ BİR YARDIM ETSEN BORA ABİ(AGA,KARDEŞ: )

admin mod kurulmuyor olmuyor bende ...
onun yerıne kullanabılecegım baska program varmı acaba ...
eger varsa download linkini ve kurulumunu nasıl yapabilecegimi anlatırmısınız ...
simdiden tesekkurler ...

Arkadaşlar ben bu cs yi kurdum sunucuya makine windows herşey tmm açtım sunucuy resimde görüldüğü ama giremiyorum neden olabilir ?

9434cs.JPG

bende anlamadım ip ve portu yazıyorum ama girmiyor

bendede aynısı oldu ...
ben gıremıodum ama arkadalsar gırıyodu :D ...
ama add server de ipadresimne.com dan aldıgın ip yi değil de cmd deki ipconfig yazınca gelen 192 ile baslayan ip yi yaptım gırdım ama arkadasların ipadresimne.com dan aldıgın ipyi vericeksın onlar oyle girebilir ...

Ya dark_angel port açtım ama hala couldnt allocate dedicated server ip port 27015 diyor bi baksana :S

Geri