Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Serverim Gözükmüyor

Dark abicim yardım et bu şahinden hayır gelmez hem server açıyor hem ben anlamam diyor :) Abicim benim sorun şu serveri sil baştan yükledim oldu fakat arkadaşlarıma ip verdiğimde giremiyorlar antivürüs kapalı port açık adminler war serverde onların ad ve şifreriyle giriyorum ama onlar serveri gormuyor:vur
http://img69.imageshack.us/my.php?image=serverxx8.jpg
:clap:clap:clap:clap:clap Anlatımın güzel olmuş eline sağlık bide şunu çözdükmü?hll dicem:clap:clap:clap:clap:clap

öncelikle paylaşım için çok sağol. ancak ben en sondaki hedef bul kısmını yapamadım. pc hata veriyor. yardımcı olursanız sevinrim. şu anda başkaları server a giremiyor. ben bunun hedef bul kısmındaki işlevi yapmadığım için olduğunu düşünüyorum. bir ilgisi varmıdır?

diğer arkadaşlarda yazmış bende bi yazayım dedim... yapan arkadaşlara sesleniyorum neden klasörü paylaşmıyorlar anlamıyorum bu kadar kişide sorundan kurtulmuş olur. Ayrıca anlatım içinde teşekkürler

abi bişey soracam ben kuruyom 4 kişilik en fazla 1 kişi girebiliyo sebebi nedir msn vermek yasak mı bilmiyorum ama bana burdan veya buraya cvp yazarsan sevinirim

exe ile -consele arasında 1 boşluk bırak

Sorun işletim sizteminden kaynaklanırmı_:_

ben admın mod yerıne amx modu kursam sorun çıkarmı?

arkaaşlar ben söylenen her şeyi uyguladım port u da açtım
ağ üzerinde problem çıkmıyor 192. ile başlayan ip yazdığımda, ama internet üzerinde gözükmüyo... fakat 85.. ile başlayan ip yazınca herkezin baş ağrısı olan o süper port hatalı mesajı alıyorum.
bu nasıl bir sorundur hala anlamadım ve herkezde de aynı hatayı alıyor.bunun çözümü port açmaksa port açık.yani bu sorunun çözümü şudur diyebilen arkadaş yok mu?

ya bu steam.dll de kalıyo ondan sonrasını indirmiyo (yardım pls.)

IP adresimi giriyorum Alttaki hatayı veriyor exe nasıl olcak bu iş :(

qqdafb.jpg

ya arkadaşlar server'a giriyor ama;
Ben Giremiyırum:
Çünkü Valve Validition Reject Yazısı Çıkyıor.
Bunu Nasıl Halledebilirim?
Yardım edin lütfen.!

ya bişey sorcam bu '''c:/hlds dizindeyken''' nedemek cmd yi açtıktan sonra ne yapcaz yardım ederseniz sevinirim

doukan35´isimli üyeden Alinti
abi serverı kurmak için hlds ye özellikler diyip o dediğiniz kodu yazıorum dosya yolu geçersiz dio bide hlds yi açtığımda steam_api.dll dosyası eksik dio napıcam çıldırcam

hehh yaşa aynı sorun bendede war ... yaa beyler yapan biri allah rızası için zip leyip veremiyomu bu kadar zormu yani ...yapamıyoruz...belki bir yerde yanlış yapıyoruz.... bu kadar herkes soru sormuş.. biri allah rızası için veremezmi yani hazır...bence paylaşım odur...bende aynı sorunu yaşıyorummmmmm

aman ben böyle işi

ya arkadaslar bi yardmmm hersey tmm ama baskaları bnm serverıma giremio myip den aldm ip yi veriorm olmuo ne warsa denedm 1 hafta bunun için pcnin basından kalkmdm ama olmuoo yardmmm...

ya şu sorularıma cvp verin plz ya servera kurdum giriom herkezde girio oynuoz yani ama;
1-)sadece oyun dısındaki conselden res felan atabiliom oyun conselünden kendimi admin yapıp nasıl atacam
2-)oyun ayarlarını mesela takım üyeleri birbirini vurabilio bunu nasıl düzeltecem sorularıma cvp verirseniiz tşkler

dosya yolu gecersız dıyen arkadaslar bı kare bosluk bırakın arada
"C:\Program Files\Valve\HLServer\hlds.exe" -console -game cstrike +ip adresi +sv_lan 1 +maxplayers 3 +map de_dust2 -nomaster. bu sekılde ....
bendede sonradan host error : couldnt get DLL API from .\cstrike\addons\metamod\dlls\metamod.dll! hatası verıyor

halflife-admin-2.50.60-win.zip dosyasının içeriğini masaustunuzde herhangi bir yere çıkarın. ve "install_admin.vbs" dosyasına çift tıklayarak çalıştırın, Gelen pencerede "ok" tusuna basıp ardından cıkan kutucuga hlds klsorunuzun tam yerini yazın. ör: C:\hlds bu işlem bittiğinde C:\hlds\cstrike\addons klasoru içerisine "adminmod" klasoru eklenmiş olmalı.

1) Dark_Angel arkadaşımızın anlattığı yerde takıldım yapamıyorum.install_admin.vbs acıyorum evet hayır iptal diye 3 şey çıkıyor evet diyorum aşağıdaki cıkıyor

mavi ile gösterdiğim gibi yazıyorum olmuyor.kırmızıyla işaretlediğim yer cıkıyor.Olmuyor nasıl yacağım bunu :eek::eek:

2) addons klasörü C:\hlds\cstrike\ burda yok

3)

Şimdi sırada adminmod.cfg dosyamızı editlemeliyiz.

not: adminmod.cfg dosyası içindeki komutlar başlı başına bir mesaj tutacağı için bu bolumdeki editlemeniz gereken yerleri ikinci mesajı inceleyerek yapabılırsınız.

Dark_Angel arkadaşımızın anlattıgı burayıda anlamadım.adminmod.cfg bunu nasıl editlicez

Bu konudalarda bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen!

hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . download yapamıyorum elinde olan bir yere upload yapabilir mi yada komple upload yapsın teşekkürler...

admınmod.cfg yi not defteri ile açacaksın

Geri