Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Dark_Angel kardes bben herşeyi yapıorum en son kısayol yapıpı hlds yi çalıştırdıımda steam_api.dll die bi hata verio ne yapmalıyım acil cvp bekliorum lütfen yardm ett...

çok sağol aga güzel paylaşım senin sayende arkadaşlara artislik bebelere admınlik atıyorum çok sağol aga

ya hocam bende dediklerinizi yaptım. halflife-admin-2.50.60-win klasörünü masa üstüne çıkarıp install_admin dosyasını çalıştırdım. çıkan yere c:\serverr yazdım. tmm a bastım c:\serverr\admon un içine o dediğiniz dosya çıkmadı sorun neden olabilir.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekürler. bide yine ok. yapınca orda şöyle bi hata veriyor
kod:
satır:269
karakter: 2
hata: tür uyumsuz:'answer'
kod: 800A000D
kaynak: microsoft vbscrpt çalışma hatası
diyor.

ps4c3notw4 benim sounumda seninkiyle aynı .sorununa çözüm bulunca banada haber versana zahmet. bende bulursam sana haber veririm. :)

arkadaslar gercekten yaptım cok mutluyum cok tesekkur ederım hackhell hatta amx kurdum arkadaslarıma admınlık werdım servere gırerken muzık calıyo baglantı mesajları ekledım sunucuya bırı gırınce sunucuya baglandı ayrıldı sunucumuza hosgeldın falan tam bır kalıte oldu :D arkadaslar hepınızı beklerım ıp sabıt olmadıgından su ıp sabıt buna gırersenız oynarsınız :D tabı hep onlıne deıl benım keyfım bılır :D

server ip : teamkral.servegame.com

port acmak kesın gerekıyormu acmadan kımse serwera gıremezmı 1 de ıp degısmesı olunca nasıl kurcam tekrar

arkadaşlar biriniz msn sini verebilir mi ?

arkadaşlar biriniz msn sini verebilir mi ?

msn veriri misiniz arkadaşlar.

hlds olayını yapamayan arkadaslar baksın pc de cs kuruluysa cs nın kurulu oldugu adrese gıdıp kırmızı hlds dosyası var onu calıstırın

siemens 4200 speedstream modeminde 27015 portunu nasil acarim bilen yardim etsin lutfen

kotu1insan googleden arat port acmak diye bir şeyler bulabilirsin

Beyler gerçekten bu kadar samimi bir paylaşım sitesi var mı bilmiyorum... Herşey için çok teşekkürler Hackhell ve Hackhell ahalisi :)

ben bişey sorucaktım ya ??? bu "install_admin.vbs" ilgili sorunlarım oluyo cıkarma yapmıyo error veriyo bi yarm edersenzi asagıdaki sorunu weriyo ??

ilk söledigi gibi hlds dosyasının tam olark yerini yazıorum

MpNVLfoXJ.JPG

daha sonra error weriyo yukarda yazıo

6zWGunfVm.JPG

son olarkta tekrar yazıp deniyorum we bu hata ???

cjKXO.JPG

şimdiden yardımlarınız için teşküür ettim

Geri