Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

"C:\Program Files\Valve\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.20 +sv_lan 1 +maxplayers 20 +map de_dust2 -nomaster.'' böle yapıom olmuo nasıl yapacaz şu hedef bul olayını

aga aynı olay bende oluo Couldn't alloced Dedicated Server IP port : 27015 diyor yardım ..

Ya lütfen yardım edin ben herşeyi yaptım

WARNING: UDP_OpenSocket: port: 27015 bind: WSAEADDRINUSE
NET Ports: server 27015, client 27005
Could not get TCP/IP address, TCP/IP disabled
Reason: WSAENOT

diye bi yazı çıkıyo Port açmam gerektiğini biliyorum ama hangi portları açıcam ve nasıl açıcam Hangi numaraları yapıcam modem "Pikatel quartet " hangi portları açmam lazım ve hangi rakamları yazmam lazım sölerseniz çoook sevinirim PLS yardım edin...

en soonunu yapamadım daha ayrıntılı anlatırmısn

bora abı istedıgım ıp yapamadım tek orada takıldım bı bakarsan sevınırım

abi istedigim ıp yapamıyom anlamadım

Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .

Ben Burayı Anlamadım Yardımcı Olurmusunuz?

Hepsi tamam oyunada giroruz server çalışıyor hiç problemsiz ancak ;

Cafe içerisinde oynayacak kişiler nasıl kayıtlı kullanıcı olacaklar yani kullanıcı adı ve şifre olayını nasıl yapacağız.

Ayrıca oyuncuların istatistikleri nasıl tutulacak nereye kayıt olacak bunlar kimin ne kadar uan yaptığını nerden göreceğiz yani oyun oynandıktan sonraki günlerde alınan puanlar nasıl toplanacak vb.

Onu bunu bırakın Ben C:/hlds YAzınca Olmuo bir kere yAAff YArdım Edin lüttfeeNN

netnand' Alıntı:
27015 tcp portunu acmanız yeterlı olucaktır
modemden bu portu nasıl acıcam tarif edermisin

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=218661&highlight=modem+port+acma

bu lınk yardımcı olucaktır. Bınbır cesıt modem var ben sımdı hangıbırınde port acmayı anlatayım. =(

blink_70' Alıntı:
"C:\Program Files\Valve\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.20 +sv_lan 1 +maxplayers 20 +map de_dust2 -nomaster.'' böle yapıom olmuo nasıl yapacaz şu hedef bul olayını

orada yazdıgın ip 192.168.1.20 olmamalı sen local ıp nı yazmıssın oraya www.whatismyip.com adresine girip internet ip'ni ögrenmeli ve onu yazmalısın.

TrSplash' Alıntı:
admin nasıl ekliyoruz ? :(

adminmod kurduysan c:\hlds\cstrike\addons\adminmod\config\users.ini dosyasına

amxmodx kullanacaksan c:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\config\users.ini dosyasına ekleyebılırsın admin.

zombi15' Alıntı:
Code:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .

Ben Burayı Anlamadım Yardımcı Olurmusunuz?

Bunu ılk mesajda gayet detaylı yazdım dıkkatlı okursan daha bu ılk asamayı rahatca gecebılırsın. ındırdıgın hldsupdatetool.exe dosyasını c:\ ye kopyalayacaksın. Ardından baslat\calıstır a gelıp cmd yazıp dos ekranına gecıceksın. sonrasından c:\ dızınıne gelene kadar cd.. yazıp entera bas. c:\ dızınıne geldıgınde hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir . yazıp entera bas. umarım yeterınce acık olmustur.

mavisaat' Alıntı:
Hepsi tamam oyunada giroruz server çalışıyor hiç problemsiz ancak ;

Cafe içerisinde oynayacak kişiler nasıl kayıtlı kullanıcı olacaklar yani kullanıcı adı ve şifre olayını nasıl yapacağız.

Ayrıca oyuncuların istatistikleri nasıl tutulacak nereye kayıt olacak bunlar kimin ne kadar uan yaptığını nerden göreceğiz yani oyun oynandıktan sonraki günlerde alınan puanlar nasıl toplanacak vb.

Sadece kayıtlı kullanıcılar oynasın ıstıyorsan oynamasını ıstedıgın nıcklerı adminmod yada amxmodx de users.ini dosyasına kaydedıp ılgılı conf dosyasında amv_private_server 0 yazan yerdekı 0 yazısını 1 yapıcaksın.

yaw ben oraya senin dedigin yerdeki ip yi yazıom bu sefferde COULDN'T ALLOCATE DEDİCATED SERVER IP PORT :27015 yazıo tcp 27015 i açtım modemden

192.168.1.20 yazınca öle bi hatya vermio server kuruluo ama sadece kuruluo

istersen bana msnden e mail at ne olur cok acele

msn edit bim_28 MSN VERMEK YASAK FORUMDAN CEVAP BEKLE

yaw ne olur bi el atın senin dedigin sitedeki ip yazıom olmuo 85.101.21.117 bu yazıo bende bunu yazıom o dedigim hatayı verio C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip 85.101.21.117 +sv_lan 1 +maxplayers 4 +map de_dust2 -nomaster. aynen böle yapıopm oolmuo ne olur bi el at ne olur

COULDN'T ALLOCATE DEDİCATED SERVER IP PORT :27015 arkla ittaya girdim yüzümü kara çıkartma allahına kurban bama msn den de anlatabilirisin yeterki anlat rezil olacam cuma ya kadar vaktim var

bide şu portu açtıgımı nbereden anlıcam

1- 256 mb lık bağlantıda max kaç kişi oynar?
2- 2, adımda yani counter strike dosyalarını yüklerken şöyle bir hata aldım bu nedir

connection reset,winsock eror 10054 "connection reset by peer"

3-bide nasıl adminlik yazarım başkalarına

4-bide admin modu yükleyemedim

bu ları cevaplarsanız çok teşekkür ederim

2 ve 4 üncü sorularımın cevabını kendim buldum diğerlerine cvp yazarsanız sevinirim bide modemimin markası mercury nsl 27015 portumu açarım bana beleşçi diye bakmayın araştırdım ama bulamadım

abi bende counter kurulu program fileste ama şimdi dosyalarıda download ediyo bişey yapmam gerekirmi.bide 2048 hızda kaç kişi oynayabilir makina fuul performans

ya birde sanki halflife yüklüyo gibi ya valve kalsöründeki maplar halflie mapları ne demek oluyo yani :S

ya bi bakın ama ya lütfen ya abi addons diye bi dosya yokki zaten çok küçük bi takıntım var lütfen yardım edin ya [email protected]

ya abi haydi bi bakın ya lütfen bi sürü kota yedim zaten . lan dan girliliyo ama başkaları giremiyo neden

aynı şekilde lan görebilio ama başka pcler göremiyor beni ip eklediğinde hiç bişi çıkmıyor

kiminin parası kiminin duası.... Çok saol darkangel...ben sizin anlatığınız gibi yaptığımda
en son işlemde ters tıkla özellikler flen dediniz bölüm adı oyuncu ssayısı flen giriyoruz...orada ip no girdiğimde port hatası veriyor...video dan izlediğim gibi yapınacada servere kuruyor ama benden başka kimse giremiyor servere... bir yardım edin....
hemde videodan bişey anlamış da sayılmam .....

çok özür video da windows 2003 ü anlatıyormuş...ama masaüstüne attığımız kısayolun bütün anlatığınız ayarlarını yaptım fakat çalıştırdığımda "Couldn't allocate dedicated server IP port 27015."diye bir hata veriyor servere kurmuyor.....neden olabilir ? bir yardım.....

aLLah senden razı olsun kardes daha yapmadım ama cooook tesekkurler yorumlardan belli oluyor

Aynı hata bende de var "blink 70" halledersen banada söle.....

ya yorumların neresi güzel ya konuyu açan bi baksın herşeyi yaptık ama neden internetten başkaları giremiyor. ne biçim iş ya 2 haftadır cvp yok

Geri