CLive Barker's Jericho + Crack [HH Up] " YaLnızken Oynamayin ! " +18

baya uğraştm kuracam diye ama sonunda başardım çok güzel oyun eline sağlık dostum :) ha bide hileleri olsaydı süper olurdu baya zor :D

elinize sağlık arkadaşlar.ancak rar şifresi %90 lara geldiğinde hata veriyo ve sadece crack dosyası çıkıyo.benmi bi hata yapıyorum acaba.karma@hackell yazıyorum.çıkarıo dosyaları ancak 90a geldiğinde şifre hatalı diyor.crack oluşuyo .bi yardım lütfen

oyunu kurdum çalıştı ancak videodan sonra ekran kararıyor.Ekran kartı kaldırmıyo diyecem ama bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda oyun açar ama kasarak devam eder.yani bu bence ekran kartı değil.bi araştırısanız sevinirim.

benim ati 9800xt ekran kartım var fakat oyunu açarken hata veriyor ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi ?

paylaşım için saol

arkadaşlar 40. partta bi sorun war galiba hata veriyo ilgilenirseniz iyi olur...

Teşekkürler baya ürkütücü bir oyun....Şu ara The Suffering diye bir oyun oynuyorum zaten iyice tırstım sagol....

ya arkadaşlar bu oyunu kurarken unlock cod dio bi bilgisi olan varmı cod hakkında bulamadım hiç biyerden

oyunu indirdim bugün..oynuyorum eline sağlık dai..

Çok Teşekkürler Ellerine Sağlık :001_rolleyes:

eline saglık güzel oyuna benzior :)

Eline sağlık KaRma:thumbup1: Linkleri kod içinde verdiğin için de ayrı bir teşekkürü borç bilirim :durdurun

Usta oyun için eline sağlık Bu arada müzikde iyi olmuş özlemişim eski müzikleri hatırında olan müzik varsa paylaş gene :D

emeginize saglık abi.

Geri