Bir gece, her gece yaptığım gibi uyudum. Rüyamda kara gölge gibi biri benim üstüme gelip "ben şeytanın arkadaşıyım, seni öldürmeye geldim" diye üzerime geliyor. Bende elime ne geliyorsa fırlatıyorum. Ruyadayım ama bilincim açık. En sonunda sinirlendim. "Lan ben eşref-i mahluk'um (yaratılanların en üstünü). Sen bana Allah'ın izni olmadan bi bok yapamazsın. Sen bana secde ettin. Ben senden üstünüm" diye din dersinde ve kitaplardan okuduğum şeyleri ağzıma ne geldiyse söyledim. ve en sonunda uyanmayı başardım. Ruyadaykende dışarı ile bağlantım vardı ama uykudan uyanmana izin vermiyorlar. Neyse sonunda euzi besmele çekip uyandım. Bir kere tırstım. Sonra tabi gene uyumuşum. O gün bugün ne gelen var ne giden. Bu olaydan önce her ay gelir bir üstüme çökerlerdi. Bakalım bu yazıyı yazdıktan sonra gelen giden olacak mı? Bu arada bu yazıyı gece 4 te yazıyorum. Tavsiyem ruyada veya gerçek hayatta genelde besmele çektirmezler. Amma bu sözleri ben söylüyebildim. Hatta küfür falan da ettim. Besmeleden önce Allah'ın büyüklüğü aklınıza gelsin yeter. Herkes haddini bilsin kardeşim. Cinse cinliğini bilsin. Zamanında gel sen bana secde et, sonra gel benle uğraş, korkut üstüme çök. Zaten etmeselerdi şeytanla aynı kadroyu paylaşıyor olacaklardı.Umarım sizlere yardımcı olur. Böyle 3 harfli, vay iyi saatte olsunlar gibi lakap takıpta korkmayın. İNSANOĞLU YARATILANLARIN EN ÜSTÜNÜDÜR. O Kadar.......