Cinleri Tirsitma Yöntemini Buldum

cabartay

New member
Reaction score
0
Bir gece, her gece yaptığım gibi uyudum. Rüyamda kara gölge gibi biri benim üstüme gelip "ben şeytanın arkadaşıyım, seni öldürmeye geldim" diye üzerime geliyor. Bende elime ne geliyorsa fırlatıyorum. Ruyadayım ama bilincim açık. En sonunda sinirlendim. "Lan ben eşref-i mahluk'um (yaratılanların en üstünü). Sen bana Allah'ın izni olmadan bi bok yapamazsın. Sen bana secde ettin. Ben senden üstünüm" diye din dersinde ve kitaplardan okuduğum şeyleri ağzıma ne geldiyse söyledim. ve en sonunda uyanmayı başardım. Ruyadaykende dışarı ile bağlantım vardı ama uykudan uyanmana izin vermiyorlar. Neyse sonunda euzi besmele çekip uyandım. Bir kere tırstım. Sonra tabi gene uyumuşum. O gün bugün ne gelen var ne giden. Bu olaydan önce her ay gelir bir üstüme çökerlerdi. Bakalım bu yazıyı yazdıktan sonra gelen giden olacak mı? Bu arada bu yazıyı gece 4 te yazıyorum. Tavsiyem ruyada veya gerçek hayatta genelde besmele çektirmezler. Amma bu sözleri ben söylüyebildim. Hatta küfür falan da ettim. Besmeleden önce Allah'ın büyüklüğü aklınıza gelsin yeter. Herkes haddini bilsin kardeşim. Cinse cinliğini bilsin. Zamanında gel sen bana secde et, sonra gel benle uğraş, korkut üstüme çök. Zaten etmeselerdi şeytanla aynı kadroyu paylaşıyor olacaklardı.Umarım sizlere yardımcı olur. Böyle 3 harfli, vay iyi saatte olsunlar gibi lakap takıpta korkmayın. İNSANOĞLU YARATILANLARIN EN ÜSTÜNÜDÜR. O Kadar.......

nerdeyse her gece aynı şeyi düşünerek uyuyorum

hiç bir şey düşünmezseniz bişey olmaz
.
sakıncası yoksa kaç yaşındasınız sorabilirmiyim?

Keh Keh Cüneyt Arkın mubarek yaf Dünyayı kurtaran adam misali girmişsin. Kardeşim onca sözün içinde bide küfrmü ettin? töbe töbe yaa Allah (c.c) adını ağzına alıp küfrde ediosun. Sen bizimi keklemeye çalışıyorsun?

Bu olayın tamamı gerçektir ve o günden kimse beni gece korkutmadı. Hadi benim yazdıklarımın yalan olsun. İnsanın eşref-i mahluk oluşu ve diğer yaratılanların insana secde ettikleri mi de yalan. Allah izin vermediği sürece kimse bana birşey yapamaz. Rüyamda küfür ettim ..tir git falan dedim. Çünkü o sırada rüya ile gerçek yaşamda oluyorsun. Rüyada olduğunu bilip uyanamamak. Herkesin başına gelen gelir. Çoğu kişiden duymuşumdur bu olayları. Benim anlatmak istediğim "ben cesurum" değil, benim başıma geliyordu, sizde kendinizde olan imanın farkına varın demekti...

cabartay' Alıntı:
Bir gece, her gece yaptığım gibi uyudum. Rüyamda kara gölge gibi biri benim üstüme gelip "ben şeytanın arkadaşıyım, seni öldürmeye geldim" diye üzerime geliyor. Bende elime ne geliyorsa fırlatıyorum. Ruyadayım ama bilincim açık. En sonunda sinirlendim. "Lan ben eşref-i mahluk'um (yaratılanların en üstünü). Sen bana Allah'ın izni olmadan bi bok yapamazsın. Sen bana secde ettin. Ben senden üstünüm" diye din dersinde ve kitaplardan okuduğum şeyleri ağzıma ne geldiyse söyledim. ve en sonunda uyanmayı başardım. Ruyadaykende dışarı ile bağlantım vardı ama uykudan uyanmana izin vermiyorlar. Neyse sonunda euzi besmele çekip uyandım. Bir kere tırstım. Sonra tabi gene uyumuşum. O gün bugün ne gelen var ne giden. Bu olaydan önce her ay gelir bir üstüme çökerlerdi. Bakalım bu yazıyı yazdıktan sonra gelen giden olacak mı? Bu arada bu yazıyı gece 4 te yazıyorum. Tavsiyem ruyada veya gerçek hayatta genelde besmele çektirmezler. Amma bu sözleri ben söylüyebildim. Hatta küfür falan da ettim. Besmeleden önce Allah'ın büyüklüğü aklınıza gelsin yeter. Herkes haddini bilsin kardeşim. Cinse cinliğini bilsin. Zamanında gel sen bana secde et, sonra gel benle uğraş, korkut üstüme çök. Zaten etmeselerdi şeytanla aynı kadroyu paylaşıyor olacaklardı.Umarım sizlere yardımcı olur. Böyle 3 harfli, vay iyi saatte olsunlar gibi lakap takıpta korkmayın. İNSANOĞLU YARATILANLARIN EN ÜSTÜNÜDÜR. O Kadar.......

Kardeş banada oldu bi kaçkez..gece uyuyrmm bagırcam izin vermiyoo hemen dua okumak aklıma glıyor okutmuyo ama ben ısrarla okumaya calşyrm..uyanmakta ısrar edıyrm olmuyo..bu olay bıkac kez daha tekrarlandı...artık alıştım gelıyorlar karabasanmıdır ne denıyorsa...cok relax bı sekılde nasıl olsa gıdersın sımdı dıyıp sıkmamamya basldım kendımı cunku sen sıktıkca cullanıyorlar ustune...ben artık gayet relax davranıyorum:D

:D

Kardeş banada oldu bi kaçkez..gece uyuyrmm bagırcam izin vermiyoo hemen dua okumak aklıma glıyor okutmuyo ama ben ısrarla okumaya calşyrm..uyanmakta ısrar edıyrm olmuyo..bu olay bıkac kez daha tekrarlandı...artık alıştım gelıyorlar karabasanmıdır ne denıyorsa...cok relax bı sekılde nasıl olsa gıdersın sımdı dıyıp sıkmamamya basldım kendımı cunku sen sıktıkca cullanıyorlar ustune...ben artık gayet relax davranıyorum:D

ortam sana uymuyorsa sen ortama uyacaksın valla helal olsun kardeş en güzelini sen yapmışsın

cinleri kötü ruhları vs. en güzel yeni zelanda lılar kaçırıo..
bi haka dansı yapıolar walla ben bile tırsıorm döver bunnar beni die :)

BAnada paso oluo besmele dua okudugun zaman dahada fazla yük binioo ama okuyoruz tabi artık alıstım tırsma olayı kalmadı.

bana da oluyodu gecmıshde ama artık buyudum ve cesaretlendım gelırsenız gelın dıom yatmadan once kalkıyom ayaga yıyosa gel fılan dıom .d sonra mala vurup yatıom .d:d.:D.D

başlığa bak cinleri tırstırdım zuhahha
olum bırakın bu işleri besmele çekin yatın işte ne o taş maş fırlatmak:D:D

yaa baba tek ALLAH(cc)'tan korkucam :S cinler musallat olur 3 kulfu bi elham okuyun:Dbiliyosanız ayet el kürsi

yaw etmeyin uşaklar fantazininz ne kadar zengin demek cinler aleminden ölüm tehdidi aldın haa hala basaramadılar yani.Öle bişi yok kardeş rahat uyu rüyadır RÜYAAA

Geri