CHP'li vekil ÇÖPTE OY PUSULASI buldu

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
el5zzp.jpg

Son genel seçimlere hile karıştığı belgesi ile ortaya çıktı. CHP’ye ait çok sayıda resmi mühürlü oy pusulası Ataşehir’de Emlak Konut’a ait boş arazide ortaya çıktı. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Afacan “Yüzde 46’lık oy oranının ne kadar sahte olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını” belirtti.

Seçim hilesi belgelendi
Bir yurttaşın ihbarı üzerine Emlak Konut’a ait Ataşehir’deki boş bir arazide yakılmış ya da yırtılmış halde, çoğunluğu CHP’ye ait çok sayıda resmi mühürlü oy pusulaları bulundu. 2007 seçimlerinde yurttaşların kullandığı oy pusulalarının boş bir arazide bulunması, AKP’nin yeniden iktidara gelmek için siyaset dışı yolları kullanıp kullanmadığı sorusunu akıllara getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Afacan söz konusu araziye gelerek medya mensuplarına açıklama yaptı.

‘Her taraf pusula dolu’
Afacan, ihbarda bulunan yurttaşın bu arazide yaklaşık 3 bin civarında oy pusulası olduğunu söylediğini, yetkili kurumlara bildirmesine karşın kimsenin ilgilenmemesi üzerine “korkudan bir kısmını geri dönüşüm kutusuna atmak zorunda kaldığını” açıkladığını belirtti.

Arazinin her tarafının ve araziye yakın alanların son seçimlerde kullanılan mühürlü oy pusulaları ile dolu olduğunu vurgulayan Afacan, “Bu pusulaların çoğunluğunda ‘CHP EVET’ yazıyor. Bir kısmını da yakmışlar. Bu olay, son seçimlerde kullanılan yüzde 46’lık oy oranının ne kadar sahte ve yalan olduğunu bir kez daha ortaya çıkarıyor” dedi. “Yüzde 46 bu tür oyunlarla ortaya çıktı” diyen Afacan, “Bu oy pusulaları hangi partiye ait olursa olsun yerleri burası değil. Bunların başka yerde olması gerekirdi. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bunları muhafaza etmeliydi. Yok edilmesi gerekiyorsa da kendisi yok etmeliydi. Bu oylar 2007 seçimlerinin sonuçlarını, AKP’nin nasıl kazandığını ortaya koyuyor” diye konuştu.

‘Korkakların eylemi’
Tamaylıgil de olay yerinde yaptığı değerlendirmede, “2007 seçimlerinin ardından yaşanan tartışmalar devam ederken ezici bir çoğunluğu CHP’ye ait olan oy pusulalarının yol kenarında bu şekilde ortaya çıkması siyasi mücadelede, siyasetin getirdiği neticeyi elde etmekten rahatsızlık duyanların veya korkanların eylemidir” dedi.

Kaynak

naapmışlar saymayıp çöpe mi atmıslar ılgınc cok ılgınc

Bunlar sayılmış kullanılmış oy pusulası ise sorun yok ama sayılmadan
çalındı ise işte demokrasi adına çok üzüntü verici olaylar diye düşünüyorum.

Bunlar sayılmış kullanılmış oy pusulası ise sorun yok ama sayılmadan
çalındı ise işte demokrasi adına çok üzüntü verici olaylar diye düşünüyorum.

dostum sayılan oyların çöpte bulunmasının öyle bir haber değer yok zaten

oylar sayılmamış oylar şimdi bunu yapanlar oyları çaldınız peki ya o oy pusulasına mühür basan zihniyetide çalabilirmisiniz...

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Ne işi varmış bu CHP linin çöplükte :)

Eğer iktidar olmayı çöplükteki oylara bağladıysa işi zor CHP nin

nekadar çöplük varsa bundan sonra hepsini gezer :)

Seçime katılan her siyasi partinin bir gözlemcisi sandık başında bulunuyor ve oyların sayılıp
kontrol edilmesinde gözlemcilik yapıyorda 3000 tane oy pusulası nasıl bu kadar kolay çalınabilir ??
Seçimlerde en ufak bir hile yapılmadı diyen yüksek seçim kurulu buna nasıl bir cevap verecek acaba ?

Ne işi varmış bu CHP linin çöplükte :)

Eğer iktidar olmayı çöplükteki oylara bağladıysa işi zor CHP nin

nekadar çöplük varsa bundan sonra hepsini gezer :)

bak aslında bu yalnış bir olay fakat ben senin bu olay üzerinden chp ye getirdiğin espiriyi anlıyorum ve katılıyorum seçimlerin üzerinden geçmiş birkaç yıl hergün muhalefet olmak adına yeni yeni şeyler ortaya atılıyor değil mi arkadaşım sen bu oylarla mı iktidar olucaksın iyi bir espiri yapmışsın tebrik ederim

ama dediğim gibi yıllardır bazı siyasi hareketlerin oyları çalınıyor buda ülkemizin gerçekliliği

Çalınan oylar belki CHP yi iktidara taşımaz
ama oy hırsızlığı en aşağılık suçlardan biridir
Bu göz ardı edilemeyecek bir olaydır.Nasıl
bir orgonisazyon kurulmuşki bu oylar çalınmış
yerine yenisi konmuş.

Düşünsenize bunu yapan neler yapmaz...

iktidarı milletin desteğinde değilde çöplükte arayan zihniyet ülkeyi değil ancak çöplükleri yönetir

Chp nin yaşanan bu olayı yargıya taşıyacağı ufukta görülüyor ama geç kalındı seçimin üzerinden 14 ay sonra fark edilmiş olması üzücü tabi ama demokrasi adına yaşanılan olay çok daha üzücü onur öymen seçimden hemen sonra % 46 için % 10 - 12 lik bir oy artışına neden olabilecek yönde hile yapıldığına dair çok ciddi şüphelerimiz var demişti ?

€lyesa;3470954' Alıntı:
iktidarı milletin desteğinde değilde çöplükte arayan zihniyet ülkeyi değil ancak çöplükleri yönetir

Ben baykalcı değilim .Sana genel bir cevap verim.

Eğer benim kullandığım oy pusulası çöplükten çıkıyorsa,
yerine konan oyun amlemini taşıyan parti iktidara geliyorsa
çöplükleri yönetmesi bile düşünülemez.Baksana daha pisliklerini
bile temizleyemiyorlar.:durdurun

ulan o adamlar cope atıcak kadar gerızekalımı?Herkesı kendınmı zannedıosun sayın vekil
gidip yakmayi bilmiyorlarmı :)
Hadi canim hadi 1-2-3 naş :D

ulan o adamlar cope atıcak kadar gerızekalımı?Herkesı kendınmı zannedıosun sayın vekil
gidip yakmayi bilmiyorlarmı :)
Hadi canim hadi 1-2-3 naş :D

:)

bunlar artık desteği meydanlarden değilde çöplüklerden aramaya başlamışlar :)

ama bravo bu büyük iş yakında çöplük krallığında iktidara gelirsiniz:)

tüplere bak çöpte ne işi var diyo önce dogru okumayı ogrenin ihbar üzerine diye bi cümle var göremedinizmi?

bu konuyu açan arkadaş sağolasın baya güldüm :)

süper espriler var

bence CHP liler o oyları saklasın yerel seçimlerde kullansınlar. :)

bu konuyu açan arkadaş sağolasın baya güldüm :)

süper espriler var

bence CHP liler o oyları saklasın yerel seçimlerde kullansınlar. :)

Gülünmeyecek gibi değilki trajikomik bir durum seçimin üstünden 14 ay geçmiş
chp li vekil bir ihbar üzerine 3000 tane oy pusulası buluyor nerde (çöpte) :)
Yerel seçimler yaklaşırken kullanılabilir bir done daha ortaya çıktı hadi hayırlısı.

Geri