CHP'li vekil ÇÖPTE OY PUSULASI buldu

hırsızlık nedir? başkasına ait olan şeyi haberisiz alma ya da yok etmektir.

peki hırsız kimdir? bu işi yapan, yapmaya teşvik eden.

:clap

Kendisi gömmüştür kesin..

bravo alkışlıyorum :clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

bu kadar....... bi milletvekiili olamaz. sen seçimde halkın senin partine verdiği oyları topla götür toprağa göm. ancak bu kadar gerizekalılık olabilir. bu arkadaşta bu olayı parlak zekasıyla aydınlatmış. tebrik ediyorum. gerizekalı milletvekillelrine hayır.:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

bravo alkışlıyorum :clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

bu kadar gerizekalı bi milletvekiili olamaz. sen seçimde halkın senin partine verdiği oyları topla götür toprağa göm. ancak bu kadar gerizekalılık olabilir. bu arkadaşta bu olayı parlak zekasıyla aydınlatmış. tebrik ediyorum. gerizekalı milletvekillelrine hayır.:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Böyle Millete böyle milletvekili.Türk toplumu iyi yönetilmeyi hakeden bir toplum olmadığı için şu anda bu durumdayız.Ülkeyi satanlara oy verenler olduğu sürece de bu toplum iyi bir şekilde yönetilmeyecektir.

Yapılan şu yorumlara gülmemek elde değil, hangi parti olursa olsun oylarının çalınması sözkonusu iken birileri gene parlak zekalarını kullanıp yok çöpte oy aramak falan gibi saçma deyimler kullanmışlar, size ben yuh diyorum başka bişi demiyorum....
Her zaman hak adalettten yana olan siz!
Nerde burada hak adalet???

ancak bu kadar gerizekalılık olabilir.

Bana dicek birsey birakmamissin zaten.
Seni, senin gibi 'zeki' milletvekillerine havale ediyorum.

Hani su trafolari cami zannedip irtica yaygarasi koparan milletvekillerine..

Hani telefon kapatmayi beceremeyen milletvekillerine..

Hani muhalefetin, iktidarin dedigi herseye zit gitmek oldugunu zanneden milletvekillerine..

Hani Izmirin suyu arsenikli cikarsa bizzat belediye baskanindan istifasini istiyecegim
diyen de sozunu tutamayan serefli, namuslu, zeki milletvekillerine..

Verilmis sadakamiz, edilmis duamiz var ki, boyle 'zeki' milletvekilleri bizi yonetmiyor..

Bana dicek birsey birakmamissin zaten.
Seni, senin gibi 'zeki' milletvekillerine havale ediyorum.

Hani su trafolari cami zannedip irtica yaygarasi koparan milletvekillerine..

Hani telefon kapatmayi beceremeyen milletvekillerine..

Hani muhalefetin, iktidarin dedigi herseye zit gitmek oldugunu zanneden milletvekillerine..

Hani Izmirin suyu arsenikli cikarsa bizzat belediye baskanindan istifasini istiyecegim
diyen de sozunu tutamayan serefli, namuslu, zeki milletvekillerine..

Verilmis sadakamiz, edilmis duamiz var ki, boyle 'zeki' milletvekilleri bizi yonetmiyor..

evet verilmiş sadakamız var ki :
kendi ülkesini gidip yalan yanlış yabancı ülke temsilcilerine şikayet etmeyen, imar işi halledip 1 milyon dolar dişlemeyen, okulları ibadethaneye çevirmeye çalışmayan, halşka örnek olması gerekirken düğüne gidip jarjör jarjör mermi atmayan, rusyaya ekonomik yaptırım yapıcaz diyipte 10 dakka sonra kendi bakan arkadaşalrı tarafından yalanmayan, partisi laikliğe ve anayasaya karşı suç işlememiş bir partinin vs. vs. vs. milletvekillerimiz bizi yönetiyor.

durmak yok. hortuma devam

çöplükte ne işi varmış bu oyların
oyları sandıktan çıkarıp yerine yenisini koyabilenler bu oyları yakmayı akıl edememişlermi..?

Hadi onları geçtim onların kafa basmamış chpli vekil yerel seçimlere çöpte oy aryarakmı hazırlanıyormuş

Allahaşkına buna kim inanır..??

çöplükte ne işi varmış bu oyların
oyları sandıktan çıkarıp yerine yenisini koyabilenler bu oyları yakmayı akıl edememişlermi..?

Hadi onları geçtim onların kafa basmamış chpli vekil yerel seçimlere çöpte oy aryarakmı hazırlanıyormuş

Allahaşkına buna kim inanır..??

kadir :D

şaka bir yana, demek oy o kadar çokmuş ki yakıpta söndüremekten korkmuşlardır. :victory

Şakayı bir kenara bırakmış birhalde olaylara ciddi yaklaşımın buysa
Sen daha çok oy ararsın partine çöplüklerde:hhmanD

çöplükler de dediğiniz oy, halkın sandığa attıkları oy. halk iradesini azından düşürmeyenlerin ağzı şimdi kötü kokuyor. :goz:

Tamam sizi tutmayalım bol bol gezin çöplüklerden chpye oy çıkarmaya bakın
Sizde bu ciddiyetsizlik olduğu sürece uzun süre sadece çöplüklerden oy çıkar size:hhmanD

Siyaset şakaya gelmez hele çöplük çöplük dolaşıp oy arayan kimselerle bu işler yürümez
İYi forumlar..

Sizde bu ciddiyetsizlik olduğu sürece uzun süre sadece çöplüklerden oy çıkar size:hhmanD

Siyaset şakaya gelmez hele çöplük çöplük dolaşıp oy arayan kimselerle bu işler yürümez
İYi forumlar..

bir şakaya çok alınmış gördüm sizi.

hala çöplüklerden diyorsunuz, halkın oyları onlar, minimum da olsa akape oyu da vardır orada.

siyaset üç kağıtla da yürümez elli-iki kağıt lazım:goz: iyi forumlar

arkadaşlar bundan bir yıl önce kadar yani seçimlerin olduğu vakit 1 hafta geçtikten sonrada MHP ve chp nin işaretli olduğu çok sayıda pusula izmirde çöpte bulundu kimi yanmış kimi yırtılmış bi şekilde işin garibi yüksek seçim kurulu sayımı yaptıktan sonra sizce pusuluları çöpemi atıyor? tabikide çöpe atmıyor kağıt makineleri var biliyosunuz ki onlar ile yok edioliyor en ilginç nokta ise seçimlerden sonraki bi hafta bu haber çıktıktan sonra yani 1 gün manşet olması ve daha sonra bir daha yayınlanmaması haberin asılsız olduğundan falan değil kukla medyamız yalaka medyamız gördüğünüz gibi ipi eline alan istediğini yapabiliyor ister çelme takıyor ister atlatıyor ...

aradan o kadar zaman geçmiş şimdiye kadar neden bulunamamış ben onu anlamıyorum.

Gülenler ve iyi form dileyenler.Olay gerçekse "ki ben inanıyorum gerçek olduğuna"
böyle bir vebalin altından nasıl kalkılır.Gerçi siz aldırmazsınız böyle şeylere sizin
yolunuz farklı,rejiminiz farklı, öyle öğretmişler size siz bu yolda giderken haramı
iftirayı savaş starejisi olarak görürüsünüz.demokrasiyi araç olarak kullanırsınız
öyle öğretmişler size büyük abiler ablalar.

zaten %47 lik oyun hile olduğu aleni ortada konu o değil de bunu yapan kişi yada kişiler imha edecekleri pusulaları çöplükte bırakırlarmı ki ? Hepsi yakılmıştır çünkü böyle bi durumda kendi cesetlerinin de o çöplükte olacağını iyi biliyo çakallar

Ben bu saatten sonra yüksek seçim kurulu bu konu ile ilgili ne yapacak
onu merak ediyorum ancak en ufak bir açıklama bile yok anlaşılan ne diyelim yola devam.

İYi forumlar..

sizin yandaşlarınızın çok ciddi siyaset yapıyorlar ki zaten böyle ciddi ciddi demokrasiye sığmayacak haberler okuyoruz.o çöplükte akp nin oylarıda olabilirdi.partizanlık yapmanın gereği yok şu anda, demokrasi herkes içindir.bu olayda çiğnenmiştir.

Geri