- Reaction score
- 0
hayır arkadaşım sen benim anlattığımı sanırım anlamamışsın şöyle izah edeyim
bak ben solcuyum koyu bir chp liyim fakat deniz baykalın zihniyetinide chp nin adı altında söylenmesini hazmedemiorum benim derdim deniz baykal değil sayın erdoğanın chp ye zikretmiş olduğu kelimelerdir bunu şahsi bir öfke olarak söylerse hakaret olacağını bildiğinden kendisi chp zihniyeti olarak eleştirmesi biraz ağar olmuş sen zannediomusun ki chp de herkez deniz baykalı desteklior ama sonuçta o bir partidir
nasıl ben bir chp li olarak akp ve ve sayın erdoğana ve de akp lilere saygı duyuyorsam aynı saygıyı bağlı olduğum partiye ve kendime ve de deniz baykala beklerim
onlar cahil insanlar değil koskoca başbakan söylediği bu sözler onun (sözde)mütevazı karakterine hiç yakışmamaktadır böle bir sözde bir chp li olarak beni üzer ve eleştirme hakkınıda bana veriri bende eleştirdim saygılarımla
yazdığım yorumlada ilgilendiğin için sanada teşekkür ederim
Tamamda canım kardeşim takım tutar gibi parti tutulmaz onu diyorum bende işte bi arkadaşım ile konuşuyoruz geçen günlerde bana chp ye oy verdiğini söylüyor diyorki sonrada benim partim chp ne olursa olsun başında kim olursa olsun baykalın şu anda yanlış yaptığını biliyorum chp kendi içindede baykalı istemiyor yani istemeyen kesim var şu anda baykalım başbakan olmasını istemiyorum ama oyumu chp ye veriyorum diyor şimdi bu olay doğrumu ben buna gericilik diyorum artık bu yobazlık sencede öyle değilmi