'CHP zihniyeti çöplüktür'

hayır arkadaşım sen benim anlattığımı sanırım anlamamışsın şöyle izah edeyim
bak ben solcuyum koyu bir chp liyim fakat deniz baykalın zihniyetinide chp nin adı altında söylenmesini hazmedemiorum benim derdim deniz baykal değil sayın erdoğanın chp ye zikretmiş olduğu kelimelerdir bunu şahsi bir öfke olarak söylerse hakaret olacağını bildiğinden kendisi chp zihniyeti olarak eleştirmesi biraz ağar olmuş sen zannediomusun ki chp de herkez deniz baykalı desteklior ama sonuçta o bir partidir
nasıl ben bir chp li olarak akp ve ve sayın erdoğana ve de akp lilere saygı duyuyorsam aynı saygıyı bağlı olduğum partiye ve kendime ve de deniz baykala beklerim
onlar cahil insanlar değil koskoca başbakan söylediği bu sözler onun (sözde)mütevazı karakterine hiç yakışmamaktadır böle bir sözde bir chp li olarak beni üzer ve eleştirme hakkınıda bana veriri bende eleştirdim saygılarımla
yazdığım yorumlada ilgilendiğin için sanada teşekkür ederim

Tamamda canım kardeşim takım tutar gibi parti tutulmaz onu diyorum bende işte bi arkadaşım ile konuşuyoruz geçen günlerde bana chp ye oy verdiğini söylüyor diyorki sonrada benim partim chp ne olursa olsun başında kim olursa olsun baykalın şu anda yanlış yaptığını biliyorum chp kendi içindede baykalı istemiyor yani istemeyen kesim var şu anda baykalım başbakan olmasını istemiyorum ama oyumu chp ye veriyorum diyor şimdi bu olay doğrumu ben buna gericilik diyorum artık bu yobazlık sencede öyle değilmi

asıl çöplük dinci zevatın zihniyetidir.

çöplükte oy buylduk diye sevinen bir chp li meclis üyesi yada aday adayı vardı bu forumda geçenlerde...konusu vardı hani..aklıma o gelşdi nedense...çöplükten oy arayan zihniyet eğer bulduğu oylarla hükümet olacaksa o çöplükte daha neler neler bulur aramaya devam etmeli bence..bu milletin makus talihide 30-50 yılları rasındaki boşa geçen zulüm dönemleride o çöplüklerde..aramaya devam chp durmak yok..

LOOPUSED valla ağzına sağlık

Ben şimdi analdım Başbakanın CHP ye niçin çöplük dediğini

Se3n hatırlattın

sahi Bu CHP liler çöplüklere koşup oy aramaya başlamamışlarmıydı

yani iktidar olmayı çöplükte arayan zihniyete başka ne desin başbakan

LOOPUSED valla ağzına sağlık

Ben şimdi analdım Başbakanın CHP ye niçin çöplük dediğini

Se3n hatırlattın

sahi Bu CHP liler çöplüklere koşup oy aramaya başlamamışlarmıydı

yani iktidar olmayı çöplükte arayan zihniyete başka ne desin başbakan

halkın iradesini hile yaparak çöpe atan zihniyete neden laf etmiyorsun.irademizi temsil eden oyu çalıp çöpe atanlara hakkımızı helal etmemizimi bekliyorsunda böyle konuşuyorsun.

HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK?

bir kerede hırsızı suçlasanız olmaz değilmi .

HIRSIZINDA SUÇU VAR hatta en büyük suç HIRSIZDADIR

insanlarımızın hakkını gaspeden hırsızlara ve destekçilerine hakkımı helal etmiyorum.

halkın iradesini hile yaparak çöpe atan zihniyete neden laf etmiyorsun.irademizi temsil eden oyu çalıp çöpe atanlara hakkımızı helal etmemizimi bekliyorsunda böyle konuşuyorsun.

HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK?

insanlarımızın hakkını gaspeden hırsızlara ve destekçilerine hakkımı helal etmiyorum.

olayı ve mantaliteyiş anlamaktan uzaksan konudan da uzaksın demektir..kardeş seçimler geçeli yıl oldu sen hala onca kar yağmura dayanan oy pusulası bulabiliyorsan hemen gel ben seni iktidar yapayım..yada çöplüğe devammm..

fazla söze gerek yok başbakanımız olayı basit bir şekilde açıklamıştır. tebrikler başbakanımıza:)

çete deddiğiniz hala ortada yok bu 1....

zamanında sizide biliyoruz.... siirtlerde şiir okuyup ondan sonra... parayla avukat hakim alıp aklandığınız davaları... arkasında 50 60'dan fazla davası olan birini hala savunmak ahmaklıktır sadece... SAYGILARIMLA....

gerçekten yazık sizler at gözlüklerinizle hareket ettikçe bu ülke hep ağır ilerleyecektir - ki isteğiniz de bu zaten - ve olmamanız bence daha ii ama hayırlısı böyleymiş neyse artık

HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK?

Eğer dediğin gibi çöplüklerde oy çıksaydı bu ergenekon sevdalısı CHP yalaksı medya ortalığı ayağa kaldırıdı

chp zihniyeti kurtuluş savaşıdır,
chp zihniyeti kuvayi milliyedir,
chp zihniyeti cumhuriyettir,
chp zihniyeti mustafa kemal'dir.
chp zihniyeti direnişdir,

bugünkü chp yi eleştirebilirsin,beğenmeyebilirsin,tartışabilirsin ama chp zihniyeti dersen işin rengi değişir yazıklar olsun ki bu çapulcu köpeğe söylediği sözün nerden çıkıp nereye gittiğini anlatacak şuna haddini hududunu bildirecek adam kalmamış bu ülkede,bu herif daha öncede chp nin kökü bereketsizdir felan demişti gerçi anlam olarak bu iki söz aynı ve kasıtlı bir şekilde söyleniyor,chp yi kuran atatürk olduğuna göre aslında chp nin kökleri diyerek atatürk ve arkadaşlarına hakaret ediyor,ve buna kimse hooop birader gel şöyle demiyor,bu adamın yüce divanda yargılanacağı günü görmek için ömrümün kalan tüm günlerini feda edebilirim,yeter ki şu haine söylediği sözlerin,yaptığı kepazeliklerin,fenerlerin,gemilerin,fabrikaların,bankaların,arazilerin hesabı sorulsun,şimdilik dişimizi biraz sıkıcaz o dişler gıcır gıcır gıcırdayacak kinden ama gün gelecek hainlerin,soysuzların boğazına saplanıp zevkten dört köşe olacak.

ya güldürmeyin insanı kardeşim

1)ufak atta civciler yesin

2.chp zihniyeti darbecidir

3.chp zihniyeti despottur

3.chp zihniyeti çete avukatlığıdır

..........
........
.........
........

1000.".chp zihniyeti çöplüktür. Kaynak :Başbakan

..........
........
.........
........

chp'nin kökü anadolu ve rumeli müdafa cemiyetleridir ve ilk toplantıları ünlü sivas kongresidir tarih 4 eylül 1919,chp nin resmi kuruluşu ise 9 eylül 1923 tür,yani cumhuritten öncedir chp devlet kuran parti olarak tarihe geçmiştir,demek ki ...den uydurmuyomuşum,senin kaynak gösterdiğin adamları ben köpek diye kapıma bağlamam,senin bu ülkeyle türk devrimiyle problemin varsa onu açık açık delikanlı gibi söyliyceksin,chp zihniyeti sizin... diye başlıycam ama ondan sonra epey bi banlanırım despotluk ancak sizin tayyibinize yakışır çete avukatı da kendisidir,bi fener davası dilekçesi 1 ayda gönderilemiyorsa ortada gerçek bir çete avukatı vardır,gün gelecek chp zihniyetini,köklerini sorgulama cürretini gösterenlerin dili kesilecek buna yürekten inanıyorum ve inanmak istiyorum.

..........
........
.........
........

CHP işte budur

bu güzel özetin için sağol

bugünkü chp yi eleştirebilirsin,beğenmeyebilirsin,tartışabilirsin ama chp zihniyeti dersen işin rengi değişir yazıklar olsun ki bu çapulcu köpeğe söylediği sözün nerden çıkıp nereye gittiğini anlatacak şuna haddini hududunu bildirecek adam kalmamış bu ülkede,bu herif daha öncede chp nin kökü bereketsizdir felan demişti gerçi anlam olarak bu iki söz aynı ve kasıtlı bir şekilde söyleniyor,chp yi kuran atatürk olduğuna göre aslında chp nin kökleri diyerek atatürk ve arkadaşlarına hakaret ediyor,ve buna kimse hooop birader gel şöyle demiyor,bu adamın yüce divanda yargılanacağı günü görmek için ömrümün kalan tüm günlerini feda edebilirim,yeter ki şu haine söylediği sözlerin,yaptığı kepazeliklerin,fenerlerin,gemilerin,fabrikaların,bankaların,arazilerin hesabı sorulsun,şimdilik dişimizi biraz sıkıcaz o dişler gıcır gıcır gıcırdayacak kinden ama gün gelecek hainlerin,soysuzların boğazına saplanıp zevkten dört köşe olacak.

ismet inönü geldi atatürkün resmini paranın üzerinden kaldırdı.
Baykal geldi, dedi ismet inönü resmi aldı tepki aldı ben en iyisi ismini kullanıyım Atatürkün, Atatürkle bağdaşlaşmyacak şeyler yaptı
Sinan aygünün kasasından milyonlarca banknok çıktı ama birtanesinn üzerinde bile Atatürkün resmi olan bi para çıkmadı
Çankayadaki belediye başkanın dan söz etmeme gerek yok zaten
bunlar benim hatırladıklarım biraz zorlasam daha çoooooooooooooooooooooooooooooooook çıkar

Şuan Chp nin başında Atatürk yok, Atatürk ün zihniyetine sahip bir insanda yok kısacası Atatürkle alakalı kimse yok... O zaman Chp yi savunmanın da bi anlamı yok cırmalamayın

imza rte ve diğerleri
doğru söyleyin
bugün tuncelide tayyibin dublorü hanginizdiniz:durdurun:durdurun:durdurun

serdengeçti sakın sen olmayasın o

çete deddiğiniz hala ortada yok bu 1....

zamanında sizide biliyoruz.... siirtlerde şiir okuyup ondan sonra... parayla avukat hakim alıp aklandığınız davaları... arkasında 50 60'dan fazla davası olan birini hala savunmak ahmaklıktır sadece... SAYGILARIMLA....

çatlıyosunuz değil mi szi yönetiyo diye...:D

forza RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Geri