'CHP zihniyeti çöplüktür'

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Erdoğan yine CHP’ye yönelik çok sert sözler sarfetti

Başbakan Erdoğan daha sonra Şile Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Şile 3. Olağan Kongresi'ne katıldı. Burada Anayasa Mahkemesi ve CHP'ye yüklendi:

İRADEYE İPOTEK KONULAMAZ: Milletin iradesine kimse ipotek koyamaz. İstiklal ruhuyla kurulan TBMM'nin iradesini kimse gölgeleyemez. Zaman zaman bir şeyler oluyor. Ona da, 'Hava bulutlu' deyip geçin. Cumhuriyet'in sahibi millettir. Kimse, 'Cumhuriyet millete bırakılamaz' deme hakkına sahip olamaz. Türkiye sokulmak istenen türbülansa girmeyecektir. AKP, Türkiye'yi demokratikleştirmeye ve büyütmeye devam edecektir. "

CHP'YE ELEŞTİRİ: Türkiye'nin arınmamasını, temizlenmemesini istiyorlar. Gayri meşru mekanizmaların devre dışı bırakılmasını istemiyorlar. İşte birileri çıkıp, 'Biz çetelerin avukatıyız' diyor. Varsın onlar bu avukatlığa devam etsinler. Onlar bu avukatlığa devam ettiği sürece milletimiz onlara iktidar vermeyecektir. Bunların hayallerinin ulaşamadığı yere hamdolsun AKP'nin icraatları ulaşıyor. Bunlar her gelişmeyi sekteye uğratmak isteyen bir zihniyettir. CHP zihniyeti susuzluktur. CHP zihniyeti çöplüktür. CHP zihniyeti hava kirliliğidir. Bunu böyle bilin."

http://haber.gazetevatan.com/haberd...9&tarih=24.10.2008&Newsid=205345&Categoryid=9

Ayh ayh yorum yok gülüyorum sadece

atalar burada yanlış sölemiş. hani it iti ısırmazdı

başbakanım hangi çöplük Ümraniye çöplüğü mü

bilelimde gitmeyelim

patlar matlar sonra :)

Terbiyesiz işte. Çoban olamayacak insanlar koca bir ülkeyi yönetiyorlar. Acırım bu ülkenin insanlarına.. Hiç bir eleştiri yapacak zeka olmayınca ne yapack ki? Tabiki hakaret edecek.

Niye kızıyorsıunuz ya

Baykal değilmi Ben çetelerin avukatıyım diye basbas bağıran

peki size soruyorum çetenin çöplükten ne farkı var

ağzına sağlık başbakan :)

herkes üslubuna dikkat etsin bu baslık altından tekrar uyarı yapılmayacak

chp zihniyetinin bu ülkeye ne icraatı varki hala konusuyorlar
anayasa mahkemeside aynı cezayı keselim gerekceyi sonra açıklarım mantığı
bence gayet etik dışı...

Niye kızıyorsıunuz ya

Baykal değilmi Ben çetelerin avukatıyım diye basbas bağıran

peki size soruyorum çetenin çöplükten ne farkı var

ağzına sağlık başbakan :)

çete deddiğiniz hala ortada yok bu 1....

zamanında sizide biliyoruz.... siirtlerde şiir okuyup ondan sonra... parayla avukat hakim alıp aklandığınız davaları... arkasında 50 60'dan fazla davası olan birini hala savunmak ahmaklıktır sadece... SAYGILARIMLA....

Eveet çöplüktür ve çöplük kalacaktır bu baykaldan arınmadığı müddetce ben hep diyorum zatenbunu

çete deddiğiniz hala ortada yok bu 1....

zamanında sizide biliyoruz.... siirtlerde şiir okuyup ondan sonra... parayla avukat hakim alıp aklandığınız davaları... arkasında 50 60'dan fazla davası olan birini hala savunmak ahmaklıktır sadece... SAYGILARIMLA....

Çete ortada yok mu.

Haklısın ortada yok ama şuan silivri ceza evinde hesap veriyor o ortda olmayan Ergenekoncu çeteler

Ayrıca bazı konularda bilgi sahibi olmadığın apaçık ortada.

Erdoğanın siirtte şiiir okuduğu için ceza almayıp aklandığını söylemişsin

sanıırım sen uzayda yaşadığın için belki uzaydan öyle görünmüş olabilir

Amam Erdoğan aldığı ceza yüzünden hapse girdi.ve beş yıl siyasten yasaklandı

Çete ortada yok mu.

Haklısın ortada yok ama şuan silivri ceza evinde hesap veriyor o ortda olmayan Ergenekoncu çeteler

Ayrıca bazı konularda bilgi sahibi olmadığın apaçık ortada.

Erdoğanın siirtte şiiir okuduğu için ceza almayıp aklandığını söylemişsin

sanıırım sen uzayda yaşadığın için belki uzaydan öyle görünmüş olabilir

Amam Erdoğan aldığı ceza yüzünden hapse girdi.ve beş yıl siyasten yasaklandı

belki karıştırmış olabilirim özür dilerek sözlerimi devam ettiriyorum... ama belediye başkanıyken yaptığı olaylardan hala yargı sürece dondurulmuş durumda.... bunları açıklasana bana... + deniz feneri ne oldu... oldu bitti kül oldu.. işte erdoğanın arkasındaki dava dosyalarıda şu anda bu durumda... SAYGILARIMLA....

diikkat edin arkadaşlar chp ye uzatılan dil bütün türk halkına gitmiştir bir zamanlar herkez chp liydi
deniz baykalın zihniyetini koskoca bir atatürk ,cumhuriyet partisine mâl edemezsiniz
sizi saygıya davet ediorum ona kalırsa akp nin şurda kaç yıllık geçmişi var
sayın erdoğan zamanında tarikatçıların yanında diz çökmüş bir insandır o zaman insan da sormazmı bu nasıl bi zihniyettirde demokrasiden bahsediosun die değilmi ???

belki karıştırmış olabilirim özür dilerek sözlerimi devam ettiriyorum... ama belediye başkanıyken yaptığı olaylardan hala yargı sürece dondurulmuş durumda.... bunları açıklasana bana... + deniz feneri ne oldu... oldu bitti kül oldu.. işte erdoğanın arkasındaki dava dosyalarıda şu anda bu durumda... SAYGILARIMLA....

bilgi sahibi olmadığın konularda hala ısrarla devam ediyorsun üzülüyorum

Erdoğanın belediye başkanı iken yaptığı olaylardan hala yargı önüne çıkmadığını ve bunların dondurulduğunu söylüyorsun ,,

bak arkadaşım ben bir önceki mesajda Erdoğanın beş yıl siyasi yasaklı olduğundan bahsetmiştim

siyasi yasaklı birisinin hiçbir dokunulmazlığı olmaz.siyasi yasaklı birisi sıradan bir vatandaştan daha az hakka sahiptir çünkü seçme ve seçilme hakkı bile yoktur

Şimdi koskoca 5 yıl boyunca hiçbir dokunulmazlık zırhı olmayan ve bu süre içierisinde hapse girmiş birisinin nasıl oluyorda hakkında ki davalardan dolayı cezaları yargıda dondurulabiliyor

Oysa dönemin Koalisyon hükümeti Erdoğanı bitirmek için hertürlü yola başvurdu.siyaseten yasaklı duruma düşürdü. hapse attırdı. belediye başkanlığı yaptığı dönemle ilgili hakkında yüzlerce dava açıldı. Ve hespsinden beraat etti
Sen hala hikaye anlatıyorsun

ağzına sağlık tayyip dai bi tek sen kaldın zaten adam gibi adam R.T.E

bilgi sahibi olmadığın konularda hala ısrarla devam ediyorsun üzülüyorum

Erdoğanın belediye başkanı iken yaptığı olaylardan hala yargı önüne çıkmadığını ve bunların dondurulduğunu söylüyorsun ,,

bak arkadaşım ben bir önceki mesajda Erdoğanın beş yıl siyasi yasaklı olduğundan bahsetmiştim

siyasi yasaklı birisinin hiçbir dokunulmazlığı olmaz.siyasi yasaklı birisi sıradan bir vatandaştan daha az hakka sahiptir çünkü seçme ve seçilme hakkı bile yoktur

Şimdi koskoca 5 yıl boyunca hiçbir dokunulmazlık zırhı olmayan ve bu süre içierisinde hapse girmiş birisinin nasıl oluyorda hakkında ki davalardan dolayı cezaları yargıda dondurulabiliyor

Oysa dönemin Koalisyon hükümeti Erdoğanı bitirmek için hertürlü yola başvurdu.siyaseten yasaklı duruma düşürdü. hapse attırdı. belediye başkanlığı yaptığı dönemle ilgili hakkında yüzlerce dava açıldı. Ve hespsinden beraat etti
Sen hala hikaye anlatıyorsun

:clap:clap:clap

sahi ya

beş yıl siyasi yasaklı olmuş birisi yani erdoğan ın hala belediye başkanı iken yaptıklarında hesap vermediğini söyleyenler bunu neye dayanarak söylüyor

Hadi şimdi dokunulmazlığı vard peki ozaman ne yi vardı.Koskoca beş yıl.

bu süre içerisinde eğer bir insanın suçu varsa onun anasından emdiği sütü burnundan getiriler

ama Şükürkü Erdoğan hepsinden aklandı.Hemde dokunulmazlığı olmadığı o beş yıl süresi içerisinde

diikkat edin arkadaşlar chp ye uzatılan dil bütün türk halkına gitmiştir bir zamanlar herkez chp liydi
deniz baykalın zihniyetini koskoca bir atatürk ,cumhuriyet partisine mâl edemezsiniz
sizi saygıya davet ediorum ona kalırsa akp nin şurda kaç yıllık geçmişi var
sayın erdoğan zamanında tarikatçıların yanında diz çökmüş bir insandır o zaman insan da sormazmı bu nasıl bi zihniyettirde demokrasiden bahsediosun die değilmi ???

Kardeşim bunu yapıyorsunuz işte ne alakası var atatürk ile şimdi bu konunun kim atatürke laf söylüyor şimdi işte yobazlık geri kafalılık bu! Atatürk'ün kurduğu parti diye hala o partiye oy vermek,zamanında atatürk kurmuş vatan için ama şimdi vatan hainleri başında partinin.Şöyle yapalım o zaman chp hep iktidar olsun bütün partiler kapatılsın chpnin genel başkanı kim olcak seçimleri yapılsın ülkede sadece allah allah ülke çıkarları kimsenin umrunda değil herkes şahsi kini öfkesi ile bir şeyleri istiyor

Kardeşim bunu yapıyorsunuz işte ne alakası var atatürk ile şimdi bu konunun kim atatürke laf söylüyor şimdi işte yobazlık geri kafalılık bu! Atatürk'ün kurduğu parti diye hala o partiye oy vermek,zamanında atatürk kurmuş vatan için ama şimdi vatan hainleri başında partinin.Şöyle yapalım o zaman chp hep iktidar olsun bütün partiler kapatılsın chpnin genel başkanı kim olcak seçimleri yapılsın ülkede sadece allah allah ülke çıkarları kimsenin umrunda değil herkes şahsi kini öfkesi ile bir şeyleri istiyor

hayır arkadaşım sen benim anlattığımı sanırım anlamamışsın şöyle izah edeyim
bak ben solcuyum koyu bir chp liyim fakat deniz baykalın zihniyetinide chp nin adı altında söylenmesini hazmedemiorum benim derdim deniz baykal değil sayın erdoğanın chp ye zikretmiş olduğu kelimelerdir bunu şahsi bir öfke olarak söylerse hakaret olacağını bildiğinden kendisi chp zihniyeti olarak eleştirmesi biraz ağar olmuş sen zannediomusun ki chp de herkez deniz baykalı desteklior ama sonuçta o bir partidir
nasıl ben bir chp li olarak akp ve ve sayın erdoğana ve de akp lilere saygı duyuyorsam aynı saygıyı bağlı olduğum partiye ve kendime ve de deniz baykala beklerim
onlar cahil insanlar değil koskoca başbakan söylediği bu sözler onun (sözde)mütevazı karakterine hiç yakışmamaktadır böle bir sözde bir chp li olarak beni üzer ve eleştirme hakkınıda bana veriri bende eleştirdim saygılarımla
yazdığım yorumlada ilgilendiğin için sanada teşekkür ederim

Şimdi düşünelim bakalım Erdoğan acaba neden beş yıl siyasi yasaklı olmuş.Buna hangi suçu sebep olmuş.

Eğer Belediye başkanlığı döneminde ki uygulamalalar sebepse bunlardan yargılanıp aklandı.Hemde siyasi yasaklı olduğu dönemde

geriye ne kalıyor.Siirtte okuduğu şiir

Yani erdoğan Türk Milliyetcisi Ziya göklap tamamen yasal bir şiirini okuduğu için koskoca beş yıl siyasi yasaklı durmuna düştü.

Oysaki O şiir bizim ilkokul veya orta okul dönenimizde ders kitaplarımızda olan bir şiirdi.

Bundan da anlıyoruz ki Erdoğan aslında hiçbir suçu olmadığı halde onun önünü kesmek isteyen bir bakıma ergenekoncu zihniyet tarafından önü kesilmek için cezalandırılmıştır

AMA BUGÜN EDOğAN İKTİDARDA ERGENEKONCULAR İSE HAPİSLERDE ÇÜRÜYOR

Geri