CHP ve Eğitim-Sen'den, KCK 'dan Gözaltına Alınanlara Destek

Tutuklanan kişilerin bazıları akademisyen ve Eğitim-Sen üyesi. Bu durum gayri ihtiyari Eğitim seni devreye sokmuştur. Eğitim senin kuruluş amacıyla savunduğu şeylerin çoğu zaman örtüşmediğini düşünüyorum. CHP İstanbul İl Başkanı hukuki açıdan genel olarak yaşanan gelişmelerin kaygı verici olduğunu vurgulamak için konuşmuş. Yani kişiye yada kck ya özel değil, genel olarak konuşmuş. İnternette bu konuyla ilgili değişik kaynaklara da baktım. Gürsel Tekin de Hukuksuzluğun kimi bulacağı artık bilinmiyor. Eğer aydın isen geçmişte yapılan hukuk ihlallerine ses çıkartmalıydın, bak aynı hukuksuzluk şimdide geldi seni buldu. Demiş. Buradan CHP'nin kck'yı desteklediği sonucunu çıkaran kişi Allahın verdiği düşünme özelliğini kenara itip, sadece yazma ve konuşma özelliğini kullanıyor demektir. Deveyi hamutuyla yutanların, insanların başına çökecek binalara onay verenlerin korunduğu, ihya edildiği, kendi büyüklerinin bölücü kürtlerlerle oynaştığı bir ortamda sağlıklı düşünen bir kişi böyle bir konuyu suç gibi sunuyorsa aklına şaşarım ve sonrasında seviyeyi düşürüp azıcıkta ben polemik yaparım. Osmanlı İmparatorluğu yıkılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok zor şartlarda ve içerdeki binlerce ingiliz aklıyla yaşayan yobazlarla da mücadele ederek, güç bela kurulmuştur. Ancak yobazların kuyruk acısı öyle büyüktür ki bu acı ve ingiliz fitnesi genlere ve beyinlere işleyerek dedelere, babalara, oğullara ve torunlara aktarılarak günümüze dek gelmiştir ve ALLAH’ın ve aklın yenik düştüğü hemen her alanda, hemen her konuda, üstelikde MÜ’MİN ve ülkesini seven insan görüntüsüyle şeytanca ve normal insanlarla dalga geçerek ortaya çıkmaktadır. Derken keloğlan ölmüş, hikayemizde şimdilik burada bitmişşş

CHP'de KCK Çatlağı Büyüyor

Binnaz Toprak'ın KCK Sanıklarına Destek Formülü Sızdı, Ortalık Karıştı

CHP'de Kürt sorunu çatlağının ardından şimdi de KCK tartışması büyüyor

PKK'nın üst yapılanması olan KCK'ya yönelik operasyonlar, CHP'de ilginiç bir tartışmaya yol açtı. Partinin önceki gün yapılan grup toplantısının basına kapalı kısmında Binnaz Toprak, operasyonlar kapsamında yazar Ragıp Zarakolu ve BDP Parti Meclisi (PM) üyesi Prof. Dr. Büşra Ersanlı'nın tutuklanmasını eleştirdi ve olayın kınanması için bir bildiri yayımlanması önerisinde bulundu. Ancak Toprak'ın önerisi, "Bazı arkadaşlar CHP çizgisi ile BDP çizgisini birbirine karıştırıyor. Burası dernek değil partidir; buradan KCK bildirisi çıkmaz." itirazlarıyla karşılaştı ve işleme alınmadı.

Binnaz Toprak, dün gazetecilerin konuyla ilgili soruları üzerine yaşanan tartışmayı değerlendirdi. Grup toplantısının kapalı yapıldığına işaret eden ve içeriğiyle ilgili bilgi veremeyeceğini belirten Toprak, "Bunu basına sızdıran arkadaşlarımı ya da arkadaşımı kınıyorum. Bunu kim, kaç kişi yapıyor bilmiyorum ama her defasında aynı şeyi tekrarlıyor. Kapalı ortamda söylediğiniz, tartıştığınız bir mesele anında basına yansıtılıyor. Ben de bu tür bir şeye alet olmak istemiyorum. Konuya meşruiyet kazandırmak istemiyorum. Çünkü, yapılanı, etik ve meşru bir davranış olarak görmüyorum." diye konuştu.

CHP de KCK Çatlağı Büyüyor - Turktime - Ulusal haber portalı

Bak slymnbrs1 a hadi biz senin iddia ettiğin gibi "Allahın verdiği düşünme özelliğini kenara itip, sadece yazma ve konuşma özelliğini kullanıyoruz diyelim peki CHP nin en yetkili organı olan Parti Meclisinde (PM ) Partiyi yöneten kişilerin KCK konusunda sert tartışmalar yapıp birbilerine girmelerini nasıl açıklayacaksın.Bak ben değil CHP nin bazı yöneticileri bazı yöticilerini , CHP yi BDP çizgisiyle karıştırmakla suçluyorlar.İçieride konuşulan gizli konuyları dışarı sızdırlması nedeniyle birbirlerini sert bir şekilde kınıyorlar.

Bak arkadaş birşey biliyormuş gibi süsülü kelimelerle birilerine akıl öğretme işinden vazgeç. İllada birilerine akıl verme ihtiyacı duyuyorsan eğer KCK konusunda birbirine giren parti yöneticilerine akıl ver.

Senin Partinin yöneticileri birbilerini CHP yi BDP çizgisine çekmekle itham ederken sen kalkmış CHP li olmyan kişilerin bu konuda ki yorumlarını alakasız örnekle başka yönlere çekip alakasız yorumlar yapıyorsun.

Bak verdiğim konuyu oku ondan sonra yorum yap.

Diyelimki bu konu doğru. Bırak bir partiyi, bir derneği, bazen aile içinde bile dünya görüşü ve fikri aynı olmayan kişiler çıkabiliyor. Kardeşler farklı dünya görüşünde olabiliyor. Aklı selim ve iyi niyetli birisi eğer böyle bir bilgiye sahip ise haberi bu kişi üzerinden yani Binnaz Toprak üzerinden verebilir. Veya her kimse onun üzerinden verebilir. Ben açıkçası böyle bir yaklaşımı ters bulmam. Fakat bir derneğe veya partiye ait birey veya bireylerin fikir, görüş ,istek veya taleplerini topluca o gruba, derneğe veya partiye malederek yol almaya çalışmak, suç isnad etmek yanlış. Konunun özü budur. Gerçek anlamda vatanını, milletini seven hiç bir kişi, (( sağcı-solcu-dinci-hiçbiri )) olsada bölücülük, kin, nefret, çatışma üzerine teklif ve öneri sunmaz.

Diyelimki bu konu doğru. Bırak bir partiyi, bir derneği, bazen aile içinde bile dünya görüşü ve fikri aynı olmayan kişiler çıkabiliyor. Kardeşler farklı dünya görüşünde olabiliyor. Aklı selim ve iyi niyetli birisi eğer böyle bir bilgiye sahip ise haberi bu kişi üzerinden yani Binnaz Toprak üzerinden verebilir. Veya her kimse onun üzerinden verebilir. Ben açıkçası böyle bir yaklaşımı ters bulmam. Fakat bir derneğe veya partiye ait birey veya bireylerin fikir, görüş ,istek veya taleplerini topluca o gruba, derneğe veya partiye malederek yol almaya çalışmak, suç isnad etmek yanlış. Konunun özü budur. Gerçek anlamda vatanını, milletini seven hiç bir kişi, (( sağcı-solcu-dinci-hiçbiri )) olsada bölücülük, kin, nefret, çatışma üzerine teklif ve öneri sunmaz.

Tabiki bir partide farklı düşünen insanlar olabilir. Ancak ülkenin ana muhalefet partisi kendi içinde düşünüp tartışıp terör gibi ülkenin en hassas konusunda kendi net fikrini oluşturamamışsa zaten ona ciddi bir parti denmez. Düşünürsün tarşırsın ama en sonunda partinin görüşünü bildiren bir açıklama yaparsın. Yamalı bohca gibi her kafadan ses çıkmaz

Ayrıca CHP liler AKP yi teröre destek verme gibi bir saçmalıkla itham ederken( bunlardan birisi de sensin) kendi partilerinde yöntici görevinde olan kişilerin PKK nın şehir yapılanması olan KCK ya verdikleri desteğeği dile getirmemizi ise aile içi bir kavgaya ibdirecek kadar basitleştiriyorlar

Olay saddece Binnaz Toprak olayı değil. CHP nin 2 Numaralı koltuğunu işgal eden Sezgin Tanrıkulu, 3 Numaralı koltuğunu işgal eden Gürsel Tekin yine Parti Meclisi üyesi Binnaz Toprak .Bunlar sıradan bir partili değil. CHP nin kurumsal kimliğini temsil eden partini üst yötecileri

Kıcasa CHP ve yandaşları ömnce terör konusunda kendileri net bir tavır ortaya koysunlar sonra baişkalarını terör üzerinden suçlama işine girsinler

Ergenekon, Almanya Vakıfları, PKK'ya destek veren STK'lar
ve şimdi de KCK.. Rabbim CHP'nin iktidara geldiği günleri
şu Müslüman Türk Alemine göstermesin..

Ergenekon, Almanya Vakıfları, PKK'ya destek veren STK'lar
ve şimdi de KCK.. Rabbim CHP'nin iktidara geldiği günleri
şu Müslüman Türk Alemine göstermesin..

Ne ergenekonu kanıtlayabildiniz ne de alman vakıfların chpli belediyelere para verdiğini... vakıfların Türkiyede at koşturmasına izin veren sizsiniz.. 10 yıldır iktidarsın sen çeki düzen veremiyorsan stk ya pkk ile müzakere yapıyorsan Müslüman Türk alemi daha ne kadar kötüsünü görebilir....

Sevgili l3adl3oy, aynen söylediğin gibi, bunların çoğu doğruluğu kanıtlanmış konular değil. Kötü bir şey fakat eskiden dedi kodu deyince '' ne o öyle mahalle karısı gibi dedikodu yapmayın '' diye kızılırdı. Bayanlar adına üzgünüm. Dedikodu ve fitne islamiyette günah mıydı? Fakat ortadoğuda ve ülkemizde cirit atan amerikalı ve ingiliz ajanlar müslüman değilki, günahı sevabı ne bilsin. Ayrıca fitneyi bilerek yapıyorlardır. amerikalı ve ingiliz ajanların görevi bu zaten. Allahtan hackhellde böyle işlere prim veren forum arkadaşlarımız yok.

fenerin ışığında aydınlananalar MÜSLÜMANLIK dersi vermeye başlamış

vaaaay solcu kardeşlerimin haline :)

Geri