slymnbrs1
New member
Tutuklanan kişilerin bazıları akademisyen ve Eğitim-Sen üyesi. Bu durum gayri ihtiyari Eğitim seni devreye sokmuştur. Eğitim senin kuruluş amacıyla savunduğu şeylerin çoğu zaman örtüşmediğini düşünüyorum. CHP İstanbul İl Başkanı hukuki açıdan genel olarak yaşanan gelişmelerin kaygı verici olduğunu vurgulamak için konuşmuş. Yani kişiye yada kck ya özel değil, genel olarak konuşmuş. İnternette bu konuyla ilgili değişik kaynaklara da baktım. Gürsel Tekin de Hukuksuzluğun kimi bulacağı artık bilinmiyor. Eğer aydın isen geçmişte yapılan hukuk ihlallerine ses çıkartmalıydın, bak aynı hukuksuzluk şimdide geldi seni buldu. Demiş. Buradan CHP'nin kck'yı desteklediği sonucunu çıkaran kişi Allahın verdiği düşünme özelliğini kenara itip, sadece yazma ve konuşma özelliğini kullanıyor demektir. Deveyi hamutuyla yutanların, insanların başına çökecek binalara onay verenlerin korunduğu, ihya edildiği, kendi büyüklerinin bölücü kürtlerlerle oynaştığı bir ortamda sağlıklı düşünen bir kişi böyle bir konuyu suç gibi sunuyorsa aklına şaşarım ve sonrasında seviyeyi düşürüp azıcıkta ben polemik yaparım. Osmanlı İmparatorluğu yıkılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok zor şartlarda ve içerdeki binlerce ingiliz aklıyla yaşayan yobazlarla da mücadele ederek, güç bela kurulmuştur. Ancak yobazların kuyruk acısı öyle büyüktür ki bu acı ve ingiliz fitnesi genlere ve beyinlere işleyerek dedelere, babalara, oğullara ve torunlara aktarılarak günümüze dek gelmiştir ve ALLAH’ın ve aklın yenik düştüğü hemen her alanda, hemen her konuda, üstelikde MÜ’MİN ve ülkesini seven insan görüntüsüyle şeytanca ve normal insanlarla dalga geçerek ortaya çıkmaktadır. Derken keloğlan ölmüş, hikayemizde şimdilik burada bitmişşş