volkan!!!
burda abdullah gül diyecek kadar samimi olamıyacağı açık bu kişinin,eğer demek istediği oysa ,bunu zaten yapamaz,kaldıki öbür apo dan bahsediyorsa da asıl gözden kaçan %99 sünni terörist ibaresidir. bu adam hergün cemse cemse kırılıp gelen şehit cenazelerini de görmüyorki,saldırının boyutunu almadan saldırmya başlamış,kadıki şimdiye dek alevi-sünni çatışmalı bir yorum kavgası tek tük olsada bu forumda, şimdiye dek mezhep farkı ele alınarak teröristin şu kadarı alevi bu kdarı sünni idi. gibi bir değerlendirmede bulunan çıkmamıştı.. bu nedemek? bu toplumu kaygaya sürükleyen dinamit lokumcusu laf olsun yorumcusu şahış,ya bilinçli bir pravakatör-ajan,yada ne dediği belirsiz bir lafazan.. tuncelinin deresinden olupta öldürülen teröriste bile aleviydi diye hiç bir haber verilmedi 20 yıldır haberlerde,, teröristin dini-mezhebi olmaz...bu yazıya yuh diyorum daha fazlası orucumu bozar. herkes haddini bilsin..
xyz4;3551465 [B' Alıntı:Bana gelince; Benim için bir insan ya müslümandır ya değildir. Mezhep ve tarikat olayına hiç inanmam! İnadına ısrar edene, yüce insan peygamberimizin ve ashabının mezhebini sorarım. Müslümanım diyecek olanın demeden önce güzel ahlaklı olması lazım. İbadet sonraki vazife.[/B]
Terörist başına sunni denmesi gücüne mi gitti? Yobaz takımı bilmem kaç yüzyıldır alevi vatandaşlarımıza yakıştırmadık lakap bırakmadılar. Yok efendim! mum söndü yaparlarmış, yok efendim! kızılbaşlarmış, yok efendim alevinin elinden birşey yenmezmiş, yok efendim onlar beynamazmış, yok efendim onlar Allah'ı tanımazmış da Hz. Ali'yi tanrı bilirlermiş. ( Aslında alevi vatandaşlarımıza bu yüzden biraz sitemkarım. Birader! Alevilik kültürünü öğrenin! Yukarıda size itham edilen konulardan pek çoğu gurur duyacağınız geçmişiniz. Kaz kafalılara gerçeği anlatın! )
Bana gelince; Benim için bir insan ya müslümandır ya değildir. Mezhep ve tarikat olayına hiç inanmam! İnadına ısrar edene, yüce insan peygamberimizin ve ashabının mezhebini sorarım. Müslümanım diyecek olanın demeden önce güzel ahlaklı olması lazım. İbadet sonraki vazife.
Gelelim Kılıçdaroğlu'nun sözümona teröristleri işe almasına....İftiralarıyla ünlü vakit gazetesi ve onun internet kolu aktifhaber ve habervaktim.comdan aldığınız haberlerin tek kelimesine inanmıyorum...Bu haberi dinci basın dışında başka hiçbir yerde görmedim oda ayrı bir fasıl...a.....
uslubunuza cekı duzen verın arkadaslar.
tartısma adabından sapanlar ve hakaret edenler ceza alacaklardır.
Bu kemal abimiz sayesinde devlete sızan terörstleri bulup onları devlette değilde CHP genel merkezinde çalıştırmak lazım
gitsin orada çalışsınlar
tabiki o haberi CHP yalakası ergenekon sevdalısı medyada göremezsin.
bence bu normal.benim onada bir şey dediğim yok.ancak ben bu habere inanmıyorum çünkü bizim medyada yayınlanmadı demen çok komik ve cahilce
bir haberin doğru olup olması ergenekoncu meydyada yazmasılya alaklı değildir.
Kemal Kılıçdaroğlunun terörstleri işe alma haberini veren gazeteler bu haberi kendileri uydurup yazmadı. dikkat edersen kaynağınınında askeriyede ki BÇG olduğunu söylüyorlar.
eğer BÇG grubu günler geçmesine rağmen herhangi bir yalanlama veya aksi açıklama yapmamışsa demekki haber doğru.
bu yüzden bir haberin doğruluğu CHP yalakası ergenekoncu medyada yayınlanıp yayınlanmamasıyla değil,
haberin kaynağının o haberi yalanlamasıyla ilgilidir. bilmem anlatabildim mi. pardon yalnış söyledim çünkü benim anlatma problemim yok
düzeltiyorum.
bilmem anlayabildin mi![]()
artik CHP nin savunulacak ne yuzu kaldi ne serefi ne haysiyeti.biseysi kalmadi.bakalim daha ne pislikler cikcak icinden.bekleyelim gorelim
satin agni bu sizin kuruntulariniz.sunu desenize dogudaki halkin gozu acildi.gercekleri gorup adam gibi bi partiyi bulunca(onlara sahip cikan destek olan) oylarini verdiler diye.valla mideniz rahatsizsa bi doktora gorunmenizi tavsiye ederim.
yahu hala konusabiliyonuz yani valla bravo.ha ha ha
daha chp nin savunulacak yanlarini goster cicim.
emin ol senden daha fazla ayet ve hadis biliyorum.gerci simdi sen hadisin de ne demek oldugunu bilmezsin mam neyse idare et
ha bide AKP nin elestirilecek yanlarini elestir demissin.bulunca onu da yaparim merak etme.ama henuz bulamadim cicim
yahu niye boyle sinirleniyonuz cicim.bakma ve gorme ayri seydir tabi.ben hem bakarim hemde cok iyi gorurum ya.peki size gelince son yakalanan tel gorusmesine ne diceniz.her sabah uyaninca acaba bugun chpnin hangi rezilligini duycam diye bekliyom.ayrica benim bilgilerim senin yasinla deil sulalenin yasiyla bile olculmez cicim
ha bu arada cok sinirlenmeyin sayin agni gibi mideniz rahatsizlanir yoksa mazallah.