CHP li Kılıçdaroğlu TERÖRİSLERİ işe almış!!

daha önce 28 şubat ve batı çalışma grubuna küfredenlerin bu gün o grubun sözde yalanına sahip çıkması çok zavallıca bir tavır ve şaşkınlık kılıçtaroğluna selam namuslu tavra selam

Ben hala batı çalışma grubuna küfrediyorum.

Şimdi sizin açınıdan düşünelim

Zaamanında nuhafazakarları fişlediği için göklere sığdıramadığınız BÇG grubu

devlete doldurduğu teröestlere isyan edip bir CHP liyi fişleyince bakıyorumda şimdide siz küfretmeye başladınız

unutmayın ki BÇG kendi amaçlarına göre irtica cı ce bölülücüleri fişlemek için oluşturulmuştur

Kemal KILIÇIKIRIK ı bile fişlediğine göre varın gerisi siz düşünün

Ben hala batı çalışma grubuna küfrediyorum.

Şimdi sizin açınıdan düşünelim

Zaamanında nuhafazakarları fişlediği için göklere sığdıramadığınız BÇG grubu

devlete doldurduğu teröestlere isyan edip bir CHP liyi fişleyince bakıyorumda şimdide siz küfretmeye başladınız

unutmayın ki BÇG kendi amaçlarına göre irtica cı ce bölülücüleri fişlemek için oluşturulmuştur

Kemal KILIÇIKIRIK ı bile fişlediğine göre varın gerisi siz düşünün

TSK nın kurduğu Batı Çlışma Grubu (BÇG) Tunceli li Kemal KILIÇDAROĞLU nu rticadan fişlemeyeceğine göre :)

demekki bu adam bölücüleri devlet kadrolarına dolduran bir terörsit sever

zaten bunların genlerinde var terörsir aşkı

Sezer 270 tane terörsti affeder

Kılıçdaroğlu terörstleri iş doldurup besler

Cumhurite gazetesi katil terörsit Dursun Karataş için tam sayfa ilan veriri

Ozamanın SHP si şimdinin CHP si şimdidiki DTP lileri zamanında meclise sokup ülkenin başına bela eder

ya saymakla bimez bu aşk

bölücü kürtlerin torunları iktidarda

vatan haini meczupların torunları iktidarda

iktidarda olanların seceresine bakın

kimisi arap bozması kimi ermeni bozması kimi giritli rum bozması hepsinin ortak noktası

dedeleri vatan haini olarak gebertilmiş

şu an dağlarda gebertilen pkk lı teröristlerin büyük çoğunluğu sünnidir.

ayrıca bundan sonraki tanımlamalarımı sünni teröristler olarak yapmakta bir sakınca görmeyeceğim....

sünni terörist abdulah a ithafen:

Türk medyasının grup çalışması (1)

Çağdaş demokratik yönetimlerde, ülkenin yönetsel erkleri 3’e ayrılır. Yasama, Yürütme ve Yargı diye. Yasama, ülkede yaşayan yurttaşlarca seçilen ulusal meclisi, yürütme, o meclis üyeleri arasından seçilen hükümeti, yargı ise bağımsız olan hukukçuları ifade eder. Burada yürütme, yasama organı olan meclise karşı sorumludur.
Yargının da denetimindedir. Bu üçlü denkleme son dönem de bir de 4. güç geldi; Medya. Hatta bir ara “4. Kuvvet Medya” diye kitabı bile yazılmıştı. Anayasal ve resmi organlar olan yasama, yürütme ve yargının yanına, ülkeleri ve yurttaşları manipüle etmede en birincil organ olan ve tarafsızlığı sürekli tartışılan medya da oturtuldu. Artık Dünya’nın her yerinde medyanın gücü ve varlığı tartışılmaz oldu.

Küresel yayılmacı emperyalizme ve kapitalizme karşı Ulusal Kurtuluş Savaşı vererek bağımsızlığını kazanan benim yurdumda ise son bir çok aşamanın ardından son 15 yılda yazılı ve görsel medyanın tarafsızlığı tam bir tartışma konusu halini aldı. Şuan ülkemizin medyası tıpkı kuvvetler ayrılığının erkleri gibi 3’e ayrılıyor; Holding Medyası, Dinci Medya ve Bağımsız Medya. Holding Medyası’nın açılımı yapmamız boşuna olur kanısındayım. Hürriyet’inden, Kanal D’sine, Sabah’ından Akşam’ına kadar yığınla organ bu kümenin içinde. Dinci Medya’da ise başı Fetullah Gülen’in yayın organları Samanyolu ve Zaman çekerken onları Kanal 7, Vakit, Bugün, Star gibi yığınla diğer organlar izliyor. Tabii son yapılan ve hukukçularca tek bir katılımcı olduğu için geçersiz sayılacağı ileri sürülen “Sabah ATV” ihalesinin ardından Sabah Grubunu’da “Holding” noktasından “Dinci” noktaya taşımam gerekli sanırım. “Bağımsızlar” adını alan ve arkalarında sermaye yada cemaat desteği olmayan son gurupta ise Cumhuriyet, Birgün, Kanal Türk gibi yayın organları var. Holding Medyası ve Dinci Medya’nın nasıl bir iktidar organı olduğu yazmanın boşuna zaman alacağı kanısındayım. Kiminin ihale bağlantısı var kiminin tarikat.

Zaman Gazetesi’nin Çarpık Zihniyeti

Bayii satışı 30-40 bin dolayında olan ve kaynağını merak ettiğim bir şekilde bedava dağıtılan adetleri ile günlük 500 bin rakamını geçen Zaman Gazetesi’nin eline geçen her fırsatta yaptığı bir şey var; tehdit olarak gördüğünden midir nedir, her fırsatta, laik, demokratik, sosyal hukuk devletini savunan Aleviler’e saldırmak. Kıyıda köşede bir şey buldu mu mutlaka Aleviler’le bağlantı kurup saldırmanın yöntemini arıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Ankara’da yapılan bombalı bir saldırının ardından, bombalama eylemini gerçekleştiren teröristin kökenin de Alevilikle ilgili bir bağlantı bulmuşlardı. Onu bile ‘’Alevi bombacı’’ diye haber yaptılar.

Ama her gün öldürülen teröristlerin Sünniliğine değinmiyorlar. Memleketin her köşesine bomba koyan bombacıları ‘’Sünni’’ diye afişe etmiyorlar ama birisi Alevi kökenli ise bunu hemen yayıyorlar. Terörist Alevi oldu mu haber değeri taşıyor ama Sünni olunca bu önemli bir ayrıntı değil!

Elbette ülkenin ulusal bağımsızlığına kasteden her kim olursa olsun haberleştirilmedir ama inançsal kökeni bir haber değeri değildir. Zaman’ın son marifeti ise kendisine bağlı haftalık Aksiyon Dergisi aracılığıyla Alevilere saldırmak oldu. PKK terör örgütünün başı, bebek katili Öcalan başta olmak üzere mevcut kadrosunun % 90’ı Sünni olan PKK için her hangi bir konu da hiçbir Alevi, her hangi bir teröristin Sünni olmasını ön plana çıkarmazken, Zaman ve bağlı gurubun diğer organları eğer bahse konu kişi geriye kalan kısımdan Alevi ise hemen bunu ön plana çıkarıp Alevilere çamur atmaya çabalıyor. Bu vesile ile toplumun gözünde Alevileri terörizmle eşdeşleştirip, özdeşleştirmeye çalışıyor. Terörizmle ilgili bir haberi verirken teröristin dini konumunu ön plana çıkaran bir anlayış gerek teolojik bilgiden gerekse de antropolojik bilgiden yoksun demektir.

1912 Balkan Savaşı’ndan itibaren aralıksız 11 yıl savaş ortamında kalarak 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti ne Sünnilerindir ne de Alevilerin. Bu ülke, bu topraklarda yaşayan, kendisini vatandaşlık bağı ile bu cumhuriyete bağlı kılan, Ulu Önder Mustafa Kemal’in deyimi ile ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene!’’ diyerek kendisinde yurttaşlık gereklilikleri gören herkesindir. Ama hiçbir zaman bunu Zamancılar idrak edemezler. Siz hiç Zaman’ın, ‘’Sünni terörist Abdullah Öcalan dedi ki…’’ diye bir haberini okudunuz mu?

Öyle bir haber olmamalıdır. PKK terörü etnik temelli bir harekettir. Bu etnik temelli hareketi, antropolojik bir çalışma yerine dinsel bir çalışma ile haberleştirmek sadece çarpık bir zihniyetin ürünü olabilir. Aslında teolojik ve antropolojik bilgiden yoksun insanların sırf cemaatçilik güdülenmesi ile gazetecilik yaptığı bir yerde bu türden çarpıklıklar da çok görülmemelidir. Eline geçen her fırsatta bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü, Mustafa Kemal ilke ve devrimlerini savunan Alevilere saldırmayı meslek edinen Zaman’ın ülkemizi de parçalamayı amaçlayan ve okyanus ötesinde tasarlanan BOP’a ses çıkarmaması çok ilginç değil mi? ‘’Türban’’ edebiyatı yapan Zaman, Afganistan’da Irak’ta ve daha nice yerlerde Müslüman kanı akıtan ABD’yi bir kere olsun lanetledi mi? ABD’deki bilmem ne çiftliğinde yaşayan kimilerinin hiç ‘’ABD katildir. Irak’tan çekilmelidir!’’ dediğini duydunuz mu? Ya da hiçbir Zaman yazarının ABD katliamları konusunda tek sesi var mı? İktidar uğruna içeride ‘’Allah, din, iman, Kur’an, türban’’ deyip de dışarıda kuzu olmak nasıl bir duygu acaba? Sahi, Zaman’ın ABD’yi eleştiren tek yazarı Tamer Korkmaz neden kovuldu? Boşver Zaman sen ABD’yi, katliamı, kardeşliği. Sen her fırsatta Alevilere saldırmaya bak! Misyonun bu!

Murat KANTEKİN http://www.siyasetkulubu.com/content/view/489/248/

burda kimden bahsettiğini açıkça yazarmısın Abdullah derken Abdullah gülden mi bahsediyorsun umarım dürüst davranırsın

ayrıca pkk lıların %99 sünni demişssin onunda kanıtı delili kaynağı herneyse onu paylaşırsan burda senin işkembeden sallamadığını anlamış oluruz

Ne sünnisi ne terörsiti

senin dünyadan haberi yok

o sünni dediğin teröristlerin allah inanncı bile yok

saçmala günündesin galiba,

ayrıca teşekkrüde yalnışlıkla geldi bilesin

burda kimden bahsettiğini açıkça yazarmısın Abdullah derken Abdullah gülden mi bahsediyorsun umarım dürüst davranırsın

ayrıca pkk lıların %99 sünni demişssin onunda kanıtı delili kaynağı herneyse onu paylaşırsan burda senin işkembeden sallamadığını anlamış oluruz

sünni terörist abdullahtan bahsediyorum

sünni cumhurbaşkanın abdullahtan bahsetmiyorum

alevileri terörle özleştiren bir konuya duyarsız kalıyorsunuz ama sünni terörist olarak tanımlar yapıldığında rahatsız oluyorsunuz.

bölücü kürtlerin torunları iktidarda

vatan haini meczupların torunları iktidarda

iktidarda olanların seceresine bakın

kimisi arap bozması kimi ermeni bozması kimi giritli rum bozması hepsinin ortak noktası

dedeleri vatan haini olarak gebertilmiş

şu an dağlarda gebertilen pkk lı teröristlerin %99 sünni dir

ayrıca bundan sonraki tanımlamalarımı sünni teröristler olarak yapmakta bir sakınca görmeyeceğim....

Türk medyasının grup çalışması (1)

Murat KANTEKİN http://www.siyasetkulubu.com/content/view/489/248/

LOOPUSED DİYORKİ;
bir sonraki mesajın bu bağlamdamı olacak:) bunumu alıntı yaptın, yani yukardaki mesajınla sünnilere taş atacaksın ,sonrada biri kızacak yorum yapacak,ve sen diyeceksinki alın size belge...öylemi?
senin bu komik izdüşüm projen buysa,toplumu kökten dinamitleyecek provakatörlük sızan,ve şuan ırak ta yaşananların temelini oluşturan mezhep ayrımcılığını körüklemeye çalışmaktan başka bişey olmaz. 80 öncesi maraş olaylarının körükçüsüde sanırım senden farklı çalışmamıştır.

[/COLOR][/SIZE]

LOOPUSED DİYORKİ;
bir sonraki mesajın bu bağlamdamı olacak:) bunumu alıntı yaptın, yani yukardaki mesajınla sünnilere taş atacaksın ,sonrada biri kızacak yorum yapacak,ve sen diyeceksinki alın size belge...öylemi?
senin bu komik izdüşüm projen buysa,toplumu kökten dinamitleyecek provakatörlük sızan,ve şuan ırak ta yaşananların temelini oluşturan mezhep ayrımcılığını körüklemeye çalışmaktan başka bişey olmaz. 80 öncesi maraş olaylarının körükçüsüde sanırım senden farklı çalışmamıştır.

mesajım değil tanımlamalarımdan bahsediyorum umarım anlamışsınızdır...

sünni terörist abdullahtan bahsediyorum

sünni cumhurbaşkanın abdullahtan bahsetmiyorum

alevileri terörle özleştiren bir konuya duyarsız kalıyorsunuz ama sünni terörist olarak tanımlar yapıldığında rahatsız oluyorsunuz.

duyarsız kaldıgımız falan yok ben yukarda göremiyorum teröristlerin %99 alevidir diye bi tabir ....ama sen diyorsun sonrada rahatsız oldunuz diyosun biz herkese aynıyız sadece görevimiz gereği attıgın iddaları ispatlamanı yazdıgın yazıda kimden bahsettiğini açıkca sormak durumundayız gelen şikayet üzerine baktım mesajına gelipte seni özel olarak takip etmiyorum merak etme sende rahatsız oldugun mesajları şikayet onunlada ilgilenelim sen şikayet ettinde biz mi ilgilenmedik

bana göster alevileri terörle özdezleştiren konuyu mesajı hemen sileyim sen kendin çıkarım yapıyosun sonrada milletin niyetini okuyorsun

her neyse seninle tartışacak degilim sen yazdıgın %99 pkk lılar sünnidir lafını kaynagını ispatını göster yoksa silinecek o bölüm yada kendin sil

volkan!!!
burda abdullah gül diyecek kadar samimi olamıyacağı açık bu kişinin,eğer demek istediği oysa ,bunu zaten yapamaz,kaldıki öbür apo dan bahsediyorsa da asıl gözden kaçan %99 sünni terörist ibaresidir. bu adam hergün cemse cemse kırılıp gelen şehit cenazelerini de görmüyorki,saldırının boyutunu almadan saldırmya başlamış,kadıki şimdiye dek alevi-sünni çatışmalı bir yorum kavgası tek tük olsada bu forumda, şimdiye dek mezhep farkı ele alınarak teröristin şu kadarı alevi bu kdarı sünni idi. gibi bir değerlendirmede bulunan çıkmamıştı.. bu nedemek? bu toplumu kaygaya sürükleyen dinamit lokumcusu laf olsun yorumcusu şahış,ya bilinçli bir pravakatör-ajan,yada ne dediği belirsiz bir lafazan.. tuncelinin deresinden olupta öldürülen teröriste bile aleviydi diye hiç bir haber verilmedi 20 yıldır haberlerde,, teröristin dini-mezhebi olmaz...bu yazıya yuh diyorum daha fazlası orucumu bozar. herkes haddini bilsin..

AKP'nin dağdan indirme poLitikasına ne demeLi ?

o politika AKP ile başlamadı.. ondan öncede vardı..pişmanlıktan yararlanan itirafcılar içinde vardı,köy koruculuk yasası içinde de vardı. rahşan affından ,sezer affından ve özel izinleriyle çıkan teröristlerden bahset bana..sen dağlıcada düğün kod adlı baskından haber ver.. sorumlusu akp mi paşalarmı... soruşturma ne oldu sahi ,? bilgin varsa yaz yoksa dinle..anlaşıldı umarım...

Senin haberin yok galiba

Buzaman kadar sol veya sağ hükümetlerin hepsi PKK yı dağdan indirme gibi " EVE DÖNÜŞ" benzeri yasalar yapmışlardır

hatta bunların hemen hemen hepsi GenelKurmayla birlikte yapılıyor.Özellikle elinei kana bulamammış terörsitleri dağdan indirmeyi amaçlar

Bu Tuncelili Kemal kılıçdaroğlu nun terörsitleri devlet kadrolarına doldurması ise Askeri kaynakların raporlarına kadar girmiştit

Zaten bu konuyu gündeme getirende Askeri bir kurum olan BÇG nın raporları

PKK terör örgütünün başı, bebek katili Öcalan başta olmak üzere mevcut kadrosunun % 90’ı Sünni olan PKK için her hangi bir konu da hiçbir Alevi, her hangi bir teröristin Sünni olmasını ön plana çıkarmazken, Zaman ve bağlı gurubun diğer organları eğer bahse konu kişi geriye kalan kısımdan Alevi ise hemen bunu ön plana çıkarıp Alevilere çamur atmaya çabalıyor. Bu vesile ile toplumun gözünde Alevileri terörizmle eşdeşleştirip, özdeşleştirmeye çalışıyor.

al sana kaynak o zaman, yazılanları okuman kafi.....

...................................

rte sen bırak dağdan indirmeyide şehirde indirdiklerinizden bahset hayali ihracatlar,uyuşturucu kaçakçılıgı,deniz feneri,şaban dişli vs vs
bunlardan bahset...

Tabi hala konusacak durumun varsa...

Bölücüleri devlete doldurduğu Askeri raporlara bile girmiş CHP li Tuncelili Kemal K.oğlu.
saçma sapan iddilarla AKP yesaldıracağına gidip pisliklerini temzilesin

Hakikaketen çok ilginç.Senin evini ........ götürecek sen kalkmış başkasına evin pis diyeceksin .

Basyram Meraller, Derviş Gündaylar Çankaya Belediye başkanı nın pislikleri ortalığa saçılmışken dürüstlük edebiyatı parçalayacaksın

hadi ordan .

al sana kaynak o zaman, yazılanları okuman kafi.....

sen %99 diyordun yazar kendi çıkarım yapmış sen onuda aşmışsın ayrıca yazıyı okudum merak etme ben sana yazıyla ilgili degil senın yorumunla ilgili telkinde bulundum

bu ayrımı yapmak zor geliyor galiba herneyse benimle tartısmaya girecegin bir konu yok ortada ben görevimi yapıyorum sende kurallara dikkat et

raul senden laf atmadan yorum yap konuyu saptıran senden başkası degil

kaynak eleştirmek yasak mesajın silindi loopused

sen %99 diyordun yazar kendi çıkarım yapmış sen onuda aşmışsın ayrıca yazıyı okudum merak etme ben sana yazıyla ilgili degil senın yorumunla ilgili telkinde bulundum

bu ayrımı yapmak zor geliyor galiba herneyse benimle tartısmaya girecegin bir konu yok ortada ben görevimi yapıyorum sende kurallara dikkat et

raul senden laf atmadan yorum yap konuyu saptıran senden başkası degil

kaynak eleştirmek yasak mesajın silindi loopused

pardon yanlış yazmışım elim sürçtü yanlışlıkla %99 demişim doğrusu %90 olarak tekzip ediyorum...

:goz::goz::goz::goz:

arkadaşım ne teröristi ne ataması... konuyu okursan terörist çizgisinde olduğunu söylüyor (yani bu ne demek akp karşıtı:))

iftiralar, vurulmaya çalışan kötü damgalar bizi yıldıramaz, aksine haklının haksızla mücadelesi ebedidir.

evet neden gocunuyorsun bende merak ettim. dogruların ortaya cikmasi galiba birilerine dokunuyor

Geri