Laiklik kimsenin tekelinde olan bir ilke değildir. Anayasanın 2. maddesinde adı geçen ve 4. maddesi ile sabitlenen demokrasi ve cumhuriyetimizin değişmez temel ilkesidir. Ne CHP' nin kapatılması ne de gerici zihniyetin % 90 oy alması bile bu ülkenin düzenini bozamaz. Laiklik cumhuriyet ve demokrasi varolduğu müddetçe baki kalacaktır.
Z€€;3792366' Alıntı:Söz konusu CHP olunca savcılar kaçacak delik arıyor
Laiklik kimsenin tekelinde olan bir ilke değildir. Anayasanın 2. maddesinde adı geçen ve 4. maddesi ile sabitlenen demokrasi ve cumhuriyetimizin değişmez temel ilkesidir. Ne CHP' nin kapatılması ne de gerici zihniyetin % 90 oy alması bile bu ülkenin düzenini bozamaz. Laiklik cumhuriyet ve demokrasi varolduğu müddetçe baki kalacaktır.
Laikliğe gericilerin düşman olmasının sebebi;
Laiklik karşıtları dini devlet işlerine karıştırarak insanlar içerisinde dindar - dindar olmayan gibi ayrımcılık yapmayan insanlardır. Devletin dini olmaz. Allah' ın ayetiyle ülke yönetme zihniyetinde olan gericilerin önündeki en büyük engeldir. Aynı zihniyetin eserlerini ülkemizde Sivas' ta otel yakarken, Malatya' da adam keserken, İzmir' de sırtında Allah yazanları öldürürken, üniveriste kantinlerinde ramazanlarda oruç tutmuyor diye gençleri öldürürken gördük. İşte insanları baskıyla, zorla müslüman yapmaya çalışanların önündeki en büyük engel laiklik ilkesi olduğu için laikliğe düşmanlar. Sorsan dinde zorlama yok derler, ama ona buna oruç tutuyon mu kurban kesinyon mu yok niye ibadet yapmıyorsun diye sorguya çekerler zebani gibi. Sonra utanmadan bir de dinden Allah' tan bahsederler. Gerçekten Allah inancı olan insan kimsenin inancını sorgulamaz, kendi dini inancına bakar. İşte bu sebepledir ki, onu bunu zorla ibadet ettirmek isteyenler, kaçak kuran kurslarıyla Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı türetmek isteyenler laikliğe karşıdır.
İlerici ayyaşlar da İslam içinde gavurluk hürriyetini laikliğe bağladıkları için laikliğin kalkmasını istemezler.Bu adamlar atalarının izinden giderek hem zina yapacak hem içki içecek ondan sonra da İslam hakkında ileri-geri konuşacak.İslam fıkhının ukubat diye bir kısmı vardır.Müslümanın her ihlalinde verilecek cezalar hükmüdür.Ha bu cezadan yırtmak mı isteniyor?O zaman müslüman olunmayacak.Bir müslüman içki içse 70 sopa ceza verilr ama aynı işi gavur yapsa şeytanın bol olsun denilir.
Müslüman olup olmamak başka,Müslümanlık içinde gavurluk isteme başka.
İşte şimdiki din düşmanı ilerici ayyaşların düşmanlık sebebi de bu ukubattan ötürüdür.
İslam bir kıymetler manzumesidir.Canımın istediğini yaparım istemediğini yapmam değildir.Dinde zorlama yoktur amma dinde keyfen feraizi terk de yoktur.Müslümanım diyen adam müslüman gibi oturacak,Müslüman gibi kalkacak hasılı her işi İslam olacak.
İttihad Terakki den başlayıp CHP ile devam eden ladini anlayışında kilit taşı laiklik ve onun savunucuları da nefislerine uymuş insanlar.İşin özeti budur.
İlerici ayyaşlar da İslam içinde gavurluk hürriyetini laikliğe bağladıkları için laikliğin kalkmasını istemezler.Bu adamlar atalarının izinden giderek hem zina yapacak hem içki içecek ondan sonra da İslam hakkında ileri-geri konuşacak.İslam fıkhının ukubat diye bir kısmı vardır.Müslümanın her ihlalinde verilecek cezalar hükmüdür.Ha bu cezadan yırtmak mı isteniyor?O zaman müslüman olunmayacak.Bir müslüman içki içse 70 sopa ceza verilr ama aynı işi gavur yapsa şeytanın bol olsun denilir.
Müslüman olup olmamak başka,Müslümanlık içinde gavurluk isteme başka.
İşte şimdiki din düşmanı ilerici ayyaşların düşmanlık sebebi de bu ukubattan ötürüdür.
İslam bir kıymetler manzumesidir.Canımın istediğini yaparım istemediğini yapmam değildir.Dinde zorlama yoktur amma dinde keyfen feraizi terk de yoktur.Müslümanım diyen adam müslüman gibi oturacak,Müslüman gibi kalkacak hasılı her işi İslam olacak.
İttihad Terakki den başlayıp CHP ile devam eden ladini anlayışında kilit taşı laiklik ve onun savunucuları da nefislerine uymuş insanlar.İşin özeti budur.
----------------İYİ OKUUU---------------------
1- tabii tabiii..senin gibler din iman ALLAH(cc) kitap der
KUYRUGU KAPIYA SIKIŞINCA AMERİKADA SOLUĞU ALIR!!!!!!!!
2- laiklik bi dinsizlik degildir...ama din üzerinden rant sağlayanların kendilerine menfaat sağlaması için cahilleri kandırdıkları bi söylemdir!!!
ben laik bi ülkede yaşamak isteyen müslümanım...
hayatımda içkide içmeddim zinada yapmadım...her laiklik yanlısı cumhuriyet cocugu olan insan içki içer dinden cıkar gibi aptal sözleri ancak bir yobaz söyler!!!!!!!
insanlar dinini kendi içinde yaşarlar...
3-İSLAM dini bi show aracı değildirr!!!
namaz kılıyosan tvlere çıkmak için kameraları çagırıp çocuklara oyuncak dagıttırıp dostlar alışverişte görsün hesabı haberlere çıkmaya çalışıp bakın nasıl müslümanım namaz kılıyorum demekle olmaz!!!
show yapmayacaksın!!! ibadeti birilerini memnum etmek için değil ALLAH(cc) için yapacaksın...:vur
4-AYRICA İSLAMDA HERŞEYİN Bİ KARŞILIGI VARDIR DEMİŞSİN DOGRU!!!
HÜSEYİN ÜZMEZ GİBİLERİN CEZASI KEŞKE ŞERAİTLA VERİLSE :biggrin
VE SON
BU ÜLKE 1923TEN BELLİ LAİK BİR ÜLKE...BU ÜLKEDE NEDEN NAMAZ KILIYORSUN NEDEN ORUÇ TUTUYOSUN DİYE KİMSE KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİ TARTAKLAMADI AMA TAM TERSİ OLDU!!!
BU ÜLKEDE KİLİSE YOK HER MAHALLEDE ENAZ 2 TANE CAMİİ VAR
KİİMSENİNDE Bİ SIKINTISI YOK...KİMSE DİYOMU CAMİİYE GİTMEYİN LAİK ÜLKEYİZ KAPATALIM CAMİİYİ DİYEE!!!HADİ BÜYTÜN CAMİİLERİ KAPATALIM NAMAZ KILINMASI YASSSAK DİYEE!!!
WARMI BÖYLE Bİ YAZSSSAK!!!
YOOOKKKKKK.....
BAK DOSTUM İSLAMIN 5 ŞARTI WARDIR!!!
1. kelime-i şehadet getirmek
2. namaz kılmak
3. oruç tutmak
4. zekat vermek
5. hacca gitmek
BANA SÖYLESENE HANGİSİ BU ÜLKEDE YAPILMIYOR!!!
HANGİSİ!!!
SEN İSLAMIN ŞARTLARINI YERİNE GETİR.
ARDINDAN AİLENDEN ALDIĞIN TERBİYEYLEE AHLAKLA HAYATINI SÜRDÜR...
ÖTEKİ DÜNYADAN KORKMA!!!
ASKERDE BİLE ORUÇ TUTTUM ORADA BİR TEK NAMAZ KILMAK ZOR...
EGİTİM VE NÖBET SAATLERİNDEN DOLAYI...ONUNDA KAZAASINI KILIYORDUM...
BU ÜLKE MUSTAFA KEMAL ATATÜRÜN KURDUĞU LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ!!!
İŞİNE GELMİYORSA İRAN DOGUDA AMERİKA BATIDA...
YA SEWWW YYAAA TERK ETTT!!!!! :vur
BU ŞİİRDE NEYZEN TEVFİKTEN BÜTÜN ATATÜRK DÜŞANLARINA!!!!!
ne ararsın tanrı ile aramda
sen kimsin ki orucumu sorarsın?
hakikaten gözün yoksa haramda
başı açiğa neden türban sorarsın?
rakı, sarap içiyorsam sana ne
yoksa sana bir zararımı var
ikimiz de gelsek kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
esir iken mümkün müdür ibadet
yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden de soguyacak bu millet.
isgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
sen anandan yine çikardın ammma
BABNAN KİM OLURDU BİLMEZDİN ŞEREFSİZ!!!!! :clap:clap:clap:clap:clap:clap
----------------İYİ OKUUU---------------------
1- tabii tabiii..senin gibler din iman ALLAH(cc) kitap der
KUYRUGU KAPIYA SIKIŞINCA AMERİKADA SOLUĞU ALIR!!!!!!!!
2- laiklik bi dinsizlik degildir...ama din üzerinden rant sağlayanların kendilerine menfaat sağlaması için cahilleri kandırdıkları bi söylemdir!!!
ben laik bi ülkede yaşamak isteyen müslümanım...
hayatımda içkide içmeddim zinada yapmadım...her laiklik yanlısı cumhuriyet cocugu olan insan içki içer dinden cıkar gibi aptal sözleri ancak bir yobaz söyler!!!!!!!
insanlar dinini kendi içinde yaşarlar...
3-İSLAM dini bi show aracı değildirr!!!
namaz kılıyosan tvlere çıkmak için kameraları çagırıp çocuklara oyuncak dagıttırıp dostlar alışverişte görsün hesabı haberlere çıkmaya çalışıp bakın nasıl müslümanım namaz kılıyorum demekle olmaz!!!
show yapmayacaksın!!! ibadeti birilerini memnum etmek için değil ALLAH(cc) için yapacaksın...:vur
4-AYRICA İSLAMDA HERŞEYİN Bİ KARŞILIGI VARDIR DEMİŞSİN DOGRU!!!
HÜSEYİN ÜZMEZ GİBİLERİN CEZASI KEŞKE ŞERAİTLA VERİLSE :biggrin
VE SON
BU ÜLKE 1923TEN BELLİ LAİK BİR ÜLKE...BU ÜLKEDE NEDEN NAMAZ KILIYORSUN NEDEN ORUÇ TUTUYOSUN DİYE KİMSE KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİ TARTAKLAMADI AMA TAM TERSİ OLDU!!!
BU ÜLKEDE KİLİSE YOK HER MAHALLEDE ENAZ 2 TANE CAMİİ VAR
KİİMSENİNDE Bİ SIKINTISI YOK...KİMSE DİYOMU CAMİİYE GİTMEYİN LAİK ÜLKEYİZ KAPATALIM CAMİİYİ DİYEE!!!HADİ BÜYTÜN CAMİİLERİ KAPATALIM NAMAZ KILINMASI YASSSAK DİYEE!!!
WARMI BÖYLE Bİ YAZSSSAK!!!
YOOOKKKKKK.....
BAK DOSTUM İSLAMIN 5 ŞARTI WARDIR!!!
1. kelime-i şehadet getirmek
2. namaz kılmak
3. oruç tutmak
4. zekat vermek
5. hacca gitmek
BANA SÖYLESENE HANGİSİ BU ÜLKEDE YAPILMIYOR!!!
HANGİSİ!!!
SEN İSLAMIN ŞARTLARINI YERİNE GETİR.
ARDINDAN AİLENDEN ALDIĞIN TERBİYEYLEE AHLAKLA HAYATINI SÜRDÜR...
ÖTEKİ DÜNYADAN KORKMA!!!
ASKERDE BİLE ORUÇ TUTTUM ORADA BİR TEK NAMAZ KILMAK ZOR...
EGİTİM VE NÖBET SAATLERİNDEN DOLAYI...ONUNDA KAZAASINI KILIYORDUM...
BU ÜLKE MUSTAFA KEMAL ATATÜRÜN KURDUĞU LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ!!!
İŞİNE GELMİYORSA İRAN DOGUDA AMERİKA BATIDA...
YA SEWWW YYAAA TERK ETTT!!!!! :vur
BU ŞİİRDE NEYZEN TEVFİKTEN BÜTÜN ATATÜRK DÜŞANLARINA!!!!!
ne ararsın tanrı ile aramda
sen kimsin ki orucumu sorarsın?
hakikaten gözün yoksa haramda
başı açiğa neden türban sorarsın?
rakı, sarap içiyorsam sana ne
yoksa sana bir zararımı var
ikimiz de gelsek kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
esir iken mümkün müdür ibadet
yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
senin gibi dürzülerin yüzünden
dininden de soguyacak bu millet.