K€LKiTLi;3824077' Alıntı:
Biz AKP nin şakşakcısı oluyorsak sen kimin şakşakcısı oluyorsun onu söyle
CHP hakkında yargıda onlarca dava var ama nedense aylar yıllar geçmesine rağmen
hiçbiri sonuçlanmıyor.
1)Anayasa Mahkemesi Haziran ayı içinde CHP'nin 1998, 2004, 2005 ve 2006 yılı hesaplarında "usulsüzlük" belirledi. "1998 yılı hesaplarında 35 milyar 386 milyon 533 bin 328 Lira'nın, 2004 yılı hesaplarında 267 bin 860 YTL 57 YKR 005 yılı hesabında 161 bin 620 YTL 2 YKR 2006 yılı hesaplarında ise 465 bin 660 YTL 10 YKR gider karşılığı usulsüzlük" saptayan AYM; usulsüz harcamalarla ilgili olarak parti sorumluları hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bu suç duyurusuyla ilgili ne yaptığı da bilinmiyor.
Ama gel gör ki aradan onca zaman geçmesine rağmen bu dava bir türlü sonuçlanmadı bu gidişle sonuçlanmasıda mümkün görünmüyor
2.Araştırmacı Karlıbel'den CHP'nin Alman vakıflarından para aldığına dair belgeleri isteyen Yargıtay savcısı önceden belirlenen randevu saatinde ortadan kayboldu..
Biz daha önce delillerin kaybolmasına çok alıştıkta delilleri teslim almamak için savcıların kaybolmasına ilk defa şahit oluyoruz
3.Kılıçdaroğlu, SSK dönemine ait yaptığı yolszukluk ve usulsüzlükleri ve bütün bunları belgeleyen müfettiş raporlarındaki suçlamaları, zaman aşımına uğratmış, kendi oluruyla ortadan kaldırmıştır.
- Kılıçdaroğlu 6.1.1999 tarihli dilekçe ile de, daha önce kendisi hakkında yargıya intikal etmiş dosyaların takibinden vazgeçilmesini talep etmiş, bu talep bakanlığın 7.1.1999 tarihli oluruyla uygun bulunmuştur.
hakikaten buradan da anlaşıldığı gibi yargının görevi CHP lilerin yolszuluklarını örtbas etmek miş
4. Çankaya Belediye Başkanı kendi ağzından " Belediyedeki YAMYAM vurgununu itiraf etmesine rağmen hala yargı tarafından her hangi bir işlem yapılmaması ilgin değil mi acaba
belediye başkanlarının dokunulmazlığıda yok .peki neden hala yargılanmıyor
Bunlara cevap verebilecek misin CHP nin yalakası
bu yazdıklarının hepsinin cevabı bi önceki mesajımda var aynen alıyorum...
eğer gerçek belgeler varsa hukuk görevini yapmıyorsa bunu chp ye degil akpye suç bulun çünkü adealet bakanlığında akpli bakan var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eger Türkiyede sonuç yoksa avrupa insan hakları mahkemesi var....
yanii yargının başındaki adam akpli...hükümet koalisyon degil ki..tek başlarına...
ergenekoncuları alırken sorun olmuyorda bunlardamı olacak...
yok savcıyla buluşmaya gitmişte savcı kaçmış

buna aptallar bile güler yahuu!!!
savcıyla ne buluşması ALLAH aşkına yemekmi yiyolar nikahmı kıyıyolar git müracatını yap...
hee ayrıca bulamadınmı memlekette başka savcımı yok :victory
ve saydıklarına dikkat edersen bu haberleri yapanlar deniz fenerinde parayı götürenler...
alman hakime göree!!!önce onlar kendilerini temizlesinler bakalım...
bu olayı chp gündemde tutuyor diye camur atıyo olmasın...bi düşün bakalım...
hee neden bu kadar uzun sürüyor diyeceksin pardonda deniz feneri davası almanyada sonuçlandı karara baglandı suçlular ceza evinde
yaa bizim yargı ne yapıyor!!!!!!!
adama sormazlarmı bunuu!!!
ama bunun sebebi mahkemelerdeki düzensizlik...1 haftada bitecek olay 1 yılda bitiyor!!!
bu birileri ele geçti değil adalet sistemindeki düzensizlik...hiçmi mahkemede işin olmadı mı hemen bitti mi...
aylarca yıllarca sürüyor davalar...
bunu bilmemek ya cehalet ya şakşakçılıktır!!!
BEN CHP YALAKASI ŞAKŞAKÇISI DEĞİLİM...BEN HİÇ Bİ PARTİNİN DEĞİLİM...
BEN ÖZGÜRÜM...
BEN OYU NAMUS BİLİR 3-5 PARÇA KÖMÜR BULGURA SATMAM!!!!:vur:vur
SİYASİ KADROLAŞMANIN AVANTAJLARIYLA SATMAM...
BENİM DEĞERLERİM VARDIR...
ŞUNU AÇIK AÇIK SÖYLİYEBİLİRİM...BU YAŞIMA KADAR HAYATIMDA HİÇ CHPYE OY VERMEDİM HATTA HAYATIMDA HiÇ SOL PARTİYE OY VERMEDİM...
HEE AÇIK SÖYLUYORUM İLK CHPYE OYUMU BU YEREL SEÇİMDE VERMEK ZORUNDAYIM...ÇÜNKÜ BULUNDUĞUM İLDE 2 PARTİDEN BİRİ KAZANACAK...AKP VEYA CHP...
MECBUREN CHP...AMA GENEL SEÇİMDE VERMİYECEGİM KESİN...
O YÜZDEN YAZDIKLARIMDA DA CHP MÜKKEMMEL PARTİ HERKES CHPYE VERSİN GİBİ Bİ CÜMLE KURMADIM...KALDIKİ HİÇ Bİ PARTİYE KURMAM...
BENİM SAHİBİM YOK!!!
ÖZGÜRÜM!!!
yalaka ve şakçılık yazılara bakarsan kim yapıyor sen daha iyi görürsün!!!:vur