CHP’nin imam üyesi AKP’ye dualı tepki gösterdi

Kimse bana Önder Sav gibi Peygambere hakaret eden birine oy atmayı mubah gösteremez..Bu açıdan bakınca duruşumuz çok net yani .Peygamberiyle dalga geçen birini başına getirmek ya Peygamberi yok saymaktır yada mezhebi geniş olmaktır.Ben başka bir açıklama getiremiyorum.

Bimeseydi şu an Yunan dölü olurdun üstüne birde hristiyan olurdun ya kime ne anlatıyoruz.
abi bunlarda vatan,millet kavramı yok..bunlar geçmişini devremülk olarak kiraya veren insanlar.recep gazı pompalıyor bunlara,bunların kafa bir milyon oluyor.

dini siyasete karıstırmayın.......

ahir zaman alametleri böle insan ların çıkması gayet normal

hadi deseniz onlara kurana göre yönetelim ülkeyi bak ozaman nasıl kıyamet kopuyor ama kendi menfaatlerine gelince kuran a göre acıklama oluyor.

çok biliyorsun ya bana din dersi vermeye kalkışıyorsun..senin gibilere göre din istediğini görmek,görmek istemediğini mübah saymak.bir yandan diyorsun dini siyasete alet etmiyor,bir yandan diyorsunki bıçak taşımak sünnettir.koskoca başbakanın bıçağa ne ihtiyacı var?peygamber efendimize özenmeye çalışarak sünnet yapmak istiyorsa en başta yalan söylemesin..hakaret etmesin...bunlarda birer sünnettir.işte burda önemli olanda budur..yanlışlarla doğruları birbirine karıştırarak dinimizi yanlış gösteren bir hale bürünüyor.madem sünnet i benimsiyor,peygamberimizin ahlakını benimsesin..yalan söylemesin,kul hakkı yemesin,havuzlu villalarda oturmasın!ve senin gibi yandaşlarını kışkırtarak önüne gelene akıl hocalığı yapmasın!!

kimseye din dersi fln wermeye calıstıgım yoq bilmedigin konuda yorum yapma demeye calısıorum.eger dini siyasete alet etmeye calıssaydı cıkar sunnet oldugu için bıcak tasıyorum derdi.bu yuzden bana oy werin derdi.ama ben hiç bole bişey duymadım basbakanın agzından sizin gibilerin bıcak tasıyo die asalamaya çalıstıgı için haberimiz oluo bıcak tasıdıgından.adamın dini inancını yapıo dini siyasete alet etmeye calısıo diosunuz.camiye gidio cumayı kılmaya aynı seyi soyluosunuz.halbuki bunlar inandıgı dinin geregi.hergun elinde viskiyle poz werse hiçbiriniz için bi sorun yoq.sizde biliosunuz dini siyasete alet etmedigini sizin kaldıramadıgınız musluman olması.once bunu acık acık itiraf edin sonra bunun uzerinden tartısalım.

kul hakkı yedigini,yalan soledigini nerden biliosun.gorup gorebilcegin en durust basbakanla karsı karsıyasın bu yuzden kaldıramıosun alısık olmadıgın için.

son olarak türkiye cumhuriyetinin basbakanının nerde oturcagını tartısmak sana kalmamıs.eger biri birini kıskırtıyosa bu ulkede akp karsıtı medya,köze yazarları senin gibileri bos seylerle kandırıp kıskırtıo.

Geri