CHP’nin imam üyesi AKP’ye dualı tepki gösterdi

başbakandan daha iyi bir din tüccarı tanımıyorum.dini siyasete alet etmeseydi zaten başbakan olamazdı.bu konuda iddalıyım..dini siyasete alet etmediğine inanan arkadaşlar recep-din tüccarlığı=kasımpaşa serserisi sonucunu bulacaklardır.yani din tüccarlığından oy kazanıyor..yoksa normal bir vatandaş olarak yolda görseniz direk polise şikayet edersiniz..görgüsüz,ağzı bozuk,kızlara laf atan,bıçakla dolaşan.(ki şu anda bile yanında bıçak taşıyor :durdurun) vs vs..recep beyi iyi tanıyın arkadaşlar

YÜCE ALLAH(C.C.)'ı zikrediyor diye,bismillah diyor diye dini siyasete alet ediyor diyorsanız size diyeceğim tek şey hep ağzınızda gevelediğiniz ve her zaman sözde dile getirdiğiniz demokrasi varya bari ona biraz saygı duyun,ondan önemlisi insana saygı duyun.Beğenmediğin bir insansa oy vermessin olur biter.Biz kimiz ki başkasının niyetini bilebileceğiz?İnsanların içinden geçen gizli veya aşikar herşeyi sadece YÜCE ALLAH(C.C.) bilir

Allah askina simdi bizim boarddaki arkadaslar vardiya, hani hükümet dini alet ediyor diye.
Nerde kaldik, neyse Baykal gibi gursakta kalan bir sey bu imam meselesi ;)
Atatürk aklima geldi, CHP Atatürkün yolunda olsaydi su yanlis imami napardi?
CHP li arkadaslar CHP cigrindan cikmistir, genel baskanina komplo uygulayarak simdide dini alet edinme yoluna düsmüstür cünkü ne bir projesi nede bir theorisi mevcuttur, devlet nasil yürüdüler zaten hic bilemediler ve ögrenmekte istemiyorlar.
Bizi tasdevrine geri cevirmek istiyorsaniz buyrun ;)

YÜCE ALLAH(C.C.)'ı zikrediyor diye,bismillah diyor diye dini siyasete alet ediyor diyorsanız size diyeceğim tek şey hep ağzınızda gevelediğiniz ve her zaman sözde dile getirdiğiniz demokrasi varya bari ona biraz saygı duyun,ondan önemlisi insana saygı duyun.Beğenmediğin bir insansa oy vermessin olur biter.Biz kimiz ki başkasının niyetini bilebileceğiz?İnsanların içinden geçen gizli veya aşikar herşeyi sadece YÜCE ALLAH(C.C.) bilir

abicim milleti,şehirleri gavur ilan eden,akpli olmayana dinsiz damgasını vuran kim?oy verdiğin insanları iyi tanı,dinini kendin yaşa ve sana din dersi vermeye kalkışanlara da haddini bildir..boyuna,posunu yada ağzı bozukluğunu sevdiğin insanlar için dindar kavramını kullanma..

dinimizde istismar kavramı yoktur.din siyasete alet edilemez çünkü siyaset gerektiğinde yalan söylemeyi gerektiren bir kavramdır..bir yandan yalan söyleyip,bir yandan din dersi vermenin dinimizde yeri yoktur..bu yüzdendir ki din Allah ile kul arasındadır..kimse başkaları üzerinden sevap ve günah kazanmaz.

Eşinin başı açık olan bir imam gördünüz mü?
Göremezsiniz...
Çünkü imamlar bilir ki islam örtünmeyi emrediyor.
Peki CHP örtünmeye özellikle başörtmeye karşı mı?
Evet...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deme de dur.

ben şimdi chp nin yaptığı din düşmanlıklarını örneklerler buraya yazmaya kalksam inan ki sayfalar yetmez.

açtırma benim ağzımı şimdi

evet o kadar düşmandırki bu ülkede diyanet işleri başkanlığını kurmuştur.van minüt!!olmazzz!:closedeyes:

Konuya Bakarmısınız. " CHP SOL BİR PARTİMİDİR ? "

Peki CHP li PM üyesi sözde imamın anlattıklarına bakarmısınız....

evet o kadar düşmandırki bu ülkede diyanet işleri başkanlığını kurmuştur.van minüt!!olmazzz!:closedeyes:

chp diyanet işleri başkanlıgını takıyor mu ? din ilgili birşey oldu mu direk... beyaz hocaya soruyorlar beyaz hocanında ne kadr tatmin edici oldugu ortada...

chp diyanet işleri başkanlıgını takıyor mu ? din ilgili birşey oldu mu direk... beyaz hocaya soruyorlar beyaz hocanında ne kadr tatmin edici oldugu ortada...

hayırdır takıyormu derken neyi kastediyorsun merak ettim..diyanet kuruluş amacı gereği siyasetten uzak duruyor.ama merak etme senin recep bir ara oraya da çattı :durdurun..ismin recep olsaydı sana direk diyecektim ki atma recep zekeriya beyazı chp ye monte ettin..biraz az salla

ayıp etmiş halbuki akepe ye sorup ona göre yapması gerekiyor
malum sadece akepe bakıyor o işler

Allahın ayetlerini kendi gündelik siyasetine argüman olarak kullanan bu adam a ben bişey diyemiyorum.
O ayet öyle her istediğin yere uyan, hırsız maymuncuğu gibi her kapıya uydurulabilecek , beşeri sözlermidirki , kendi siyasi hezayanına monte edebiliyorsun , sayın SAYLAN uçuran müftüm... Utanmada yok, vah ki vah....

Dini siyasete alet etmek dedikleri bu olsa gerek.Ne gariptir ki CHP hep suçladıkları kavramlarla taaruz etmeye başladı taktik mi değiştiriyor yoksa oy için iki yüzlülük mü yapıyor bilinmez..

ben şimdi chp nin yaptığı din düşmanlıklarını örneklerler buraya yazmaya kalksam inan ki sayfalar yetmez.

Bende isteruk bende isteruk usta ne olur bu listeyi yap, dört göz ile bekliyorum.
Tabi daha CHP nin 100 gercegi icin bir caba gösterilmedi, biraz CHP yi daha yakindan ve günes gözlgünü takinmadan tanimak isterdim.

başbakandan daha iyi bir din tüccarı tanımıyorum.dini siyasete alet etmeseydi zaten başbakan olamazdı.bu konuda iddalıyım..dini siyasete alet etmediğine inanan arkadaşlar recep-din tüccarlığı=kasımpaşa serserisi sonucunu bulacaklardır.yani din tüccarlığından oy kazanıyor..yoksa normal bir vatandaş olarak yolda görseniz direk polise şikayet edersiniz..görgüsüz,ağzı bozuk,kızlara laf atan,bıçakla dolaşan.(ki şu anda bile yanında bıçak taşıyor :durdurun) vs vs..recep beyi iyi tanıyın arkadaşlar

ya sen kimi kime tanıtıyosun.yanında neden bıcak tasıdıgıyla ilgili en ufak bi fikrin bile yoktur gelmş burda ahkam kesmeye calısıosun.basbakanın dini siyasete alet ettigi fln yoq dedigin şeyide okumadım gerek yoq cunku bu tur yazıları surekli sagda solda goruyoruz.hade diyelim sen haklısın dini siyasete alet edio.ee chp surekli bas bas bagırmıomuydu dini siyasete alet ediolar die simdi nie kendisi aynı sey yapıo hiç utanma yoq mu.asıl sen tanı chpyi oy ugruna neler yapabilcegini.televizyona cıkıolar carsafı kotuleyip duruolar oy kazanmak ugruna sora cıkıp carsaflı kadınlara rozet takıolar.siz tanıyın chpyi kendinize gelin.akp hiç olmassa oldugu gibi gorunen insanlardan olusuo oy için egilip bukulenlerden degil.basbakan olma konusuna gelince butun parti liderleri toplansa hani bi imkanımız olsa iç içe gecirebilsek onun kdr siyaset yapamazlar bırakın bi din sayesinde basbakan oldu numaralarını.bıcak tasımaya gelincede merak etmişsindir.yanında bıcak tasımak sünnettir.hadi bunuda ogrenmiş oldun.

ya sen kimi kime tanıtıyosun.yanında neden bıcak tasıdıgıyla ilgili en ufak bi fikrin bile yoktur gelmş burda ahkam kesmeye calısıosun.basbakanın dini siyasete alet ettigi fln yoq dedigin şeyide okumadım gerek yoq cunku bu tur yazıları surekli sagda solda goruyoruz.hade diyelim sen haklısın dini siyasete alet edio.ee chp surekli bas bas bagırmıomuydu dini siyasete alet ediolar die simdi nie kendisi aynı sey yapıo hiç utanma yoq mu.asıl sen tanı chpyi oy ugruna neler yapabilcegini.televizyona cıkıolar carsafı kotuleyip duruolar oy kazanmak ugruna sora cıkıp carsaflı kadınlara rozet takıolar.siz tanıyın chpyi kendinize gelin.akp hiç olmassa oldugu gibi gorunen insanlardan olusuo oy için egilip bukulenlerden degil.basbakan olma konusuna gelince butun parti liderleri toplansa hani bi imkanımız olsa iç içe gecirebilsek onun kdr siyaset yapamazlar bırakın bi din sayesinde basbakan oldu numaralarını.bıcak tasımaya gelincede merak etmişsindir.yanında bıcak tasımak sünnettir.hadi bunuda ogrenmiş oldun.

çok biliyorsun ya bana din dersi vermeye kalkışıyorsun..senin gibilere göre din istediğini görmek,görmek istemediğini mübah saymak.bir yandan diyorsun dini siyasete alet etmiyor,bir yandan diyorsunki bıçak taşımak sünnettir.koskoca başbakanın bıçağa ne ihtiyacı var?peygamber efendimize özenmeye çalışarak sünnet yapmak istiyorsa en başta yalan söylemesin..hakaret etmesin...bunlarda birer sünnettir.işte burda önemli olanda budur..yanlışlarla doğruları birbirine karıştırarak dinimizi yanlış gösteren bir hale bürünüyor.madem sünnet i benimsiyor,peygamberimizin ahlakını benimsesin..yalan söylemesin,kul hakkı yemesin,havuzlu villalarda oturmasın!ve senin gibi yandaşlarını kışkırtarak önüne gelene akıl hocalığı yapmasın!!

İmama bi ayet de ben yazayım ...

"Benim dinim bana , senin dinin sana ey imam "
Görürüm seni diğer tarafta the İmam ...

AKP ve destekçileri dini kullanıp siyaset yapıyor sizde muhafazakarız diyorsunuz.Sorarım size Dinimizi bu hale getirenler insana özel kutsallığından çıkarmaya çalışanlar cehennemde yanmaz mı??? Okumuyorsunuz,öğrenmiyorsunuz,başkası ne derse koyun gibi kabulleniyorsunuz bu doğrumu dedi gerçektende böylemi araştırmıyorsunuz sonrada doğru bişey yapıyormuşsunuz gibi ona buna ahkam kesiyorsunuz,her girilen tartışmada belgeyle,evrakla,gerçek ekonomik verilerle,tarih kitaplarıyla konuşan insanlar karşısındada bok gibi kalıyorsunuz.Ya ne zaman doğru olacaksınız ne zaman kendi küçüklerinize yol göstereceksiniz ne zaman ülkemizin satılmasına karşı çıkacaksınız.Yazık çok yazık Atalarımız yaşasaydı sizin suratınıza tükürürdü be!!!

Kıldan İnce Manalar Var Kulağını Eyle Yakın,
Her Kürsü'de Nutuk Çekeni Birşey Bilir Sanma Sakın.

Geri