|ChaMuR| yaptıgınız hiç adil degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bu konuyu tartışma çıksın diye açmadım ama banlandıktan soanra bu arkadaşlar en baştan mesajları okuyunca dayanamadım haksız oldugunu düşündügüm için açtım

kardes ii yapmıssın.haksızlıklara karsı cıkmayan haksızlık yapmıs gibidir

Chamurun bu konuda yapacağı pek bişi yok bence oda forum kurallarına uymuyanları cezalandırıyor ve her ne olursa olsun küfür ve hakaret yasak diye biliyorum...

bence qittarcı isimli şahıs ortamı çok germiş asıl onun banlanması gerekir. diğer üyelerimiz sadece kuralları söylemiş...

ben mi yanlıs okudum siz mi? benim anladıgım HaYFaNn nickli uye kotu uslub kullanmıs ona karsılık da Mr.kLex ve KediCiX ve sinirlenerek agız dalasına girmis. 3 kişi birbirine kufur ettigi icin banlanmıs. durumun konu sahibiyle alakası yok.

zaten ban süresi sanırım 1 gün ... haksız yere mi olduğunu tam olarak bilmiyorum fakat konuşmalardan anladığım kadarıyla kediCiX birşey yapmamış onun nie ban yediğine akıl veremedim..

ben mi yanlıs okudum siz mi? benim anladıgım HaYFaNn nickli uye kotu uslub kullanmıs ona karsılık da Mr.kLex ve KediCiX ve sinirlenerek agız dalasına girmis. 3 kişi birbirine kufur ettigi icin banlanmıs. durumun konu sahibiyle alakası yok.

nasıl yok kardeşim bi insanın o gitara küfür etmesi için yazı tipi bile yeterli

Konuya baktım. Ceza alanları da tanımam. Ama konuyu açan kişi kışkırtmış. O'na bir şey yok mu?

yahu benim anladıgım HaYFaNn Mr.kLex ve KediCiX kendi aralarında agız dalasına girdikleri icin ceza almıslar. qiTTar ın kufuru veya uslubu ayrı bir konu. anlamamakta ısrar mı edeceksiniz yoksa tekrar yazayım mı ?

Gereken Yapılmış O Konu Yeni Gelenler Konusu Tecrübeli Üyelerimizin O Konuda Bu Kadarda Amatörce Yazılar Yazmaları Açıkcası Düşündürücü Gerisi Teferrüat O Konu Ne Siyasette Ve De Sporda Vs Tartışma Konusu Değil Böylesine Basit Bir Konuda Bile Küfür Ediliyorsa Ortalık Karıştırılıyorsa Gereken Ceza Verilmiş Söylenecek Bişey Yok Daha Fazla O Küfreden Arkadaşlar Küfür Edeceklerine Konuyu Gerekli Yerlere Bildirebilirlerdi Hiçkimse Onları Tartışmaları İçin Zorlamıyor Hele Hele Böyle Saçma Sapan Çocukca Sebeplerden Ötürü Kısacası Doğru Karar...

dai tekrar yazmana ne gerek var sen konuyu dogru anlamıssın fakat arkadaslarda diyolar ki klex ve kedicix anlamsız yere ban yedi her şeyin başı hayfann dıolar....

yahu benim anladıgım HaYFaNn Mr.kLex ve KediCiX kendi aralarında agız dalasına girdikleri icin ceza almıslar. qiTTar ın kufuru veya uslubu ayrı bir konu. anlamamakta ısrar mı edeceksiniz yoksa tekrar yazayım mı ?

burda sabahtan beri küfür ban sebebi diyolar ne demek onun ettiği küfür ayrı konu sen anlamamakda ısrar ediyosun gittarda küfür etmiş diğerleride eğer diğerleri küfürden dolayı banlandıysa gitarda banlanacak yerim böyle adaleti !

arkadaslar tamam chamur gelince gerekli acıklamayı yapacktır...

Chamur Sanırım konuyu Acanın küfür Ettiği Postu Görmemi$ Ondan ßanLamamı$tır Onu..

Lafa GeLince Herkes Forum kuraLLarını Vermeyi ßiLiyor UyguLamada kimse Yok..

Sakin OLup konuyu İzLemek Yerine ALevLendiriyorsunuz Sonra HaksızLık Var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri