dj I Bene
Banned
- Reaction score
- 0
Я@SmUsSعN ™;3011911' Alıntı:Biraz sonra sende banlanıcaksın![]()
kimmiş ulennn oo bangalak:biggrin sqime kadar
Я@SmUsSعN ™;3011911' Alıntı:Biraz sonra sende banlanıcaksın![]()
arkadaşlar bu konuyu tartışma çıksın diye açmadım ama banlandıktan soanra bu arkadaşlar en baştan mesajları okuyunca dayanamadım haksız oldugunu düşündügüm için açtım
Chamurun bu konuda yapacağı pek bişi yok bence oda forum kurallarına uymuyanları cezalandırıyor ve her ne olursa olsun küfür ve hakaret yasak diye biliyorum...
ben mi yanlıs okudum siz mi? benim anladıgım HaYFaNn nickli uye kotu uslub kullanmıs ona karsılık da Mr.kLex ve KediCiX ve sinirlenerek agız dalasına girmis. 3 kişi birbirine kufur ettigi icin banlanmıs. durumun konu sahibiyle alakası yok.
ben mi yanlıs okudum siz mi? benim anladıgım HaYFaNn nickli uye kotu uslub kullanmıs ona karsılık da Mr.kLex ve KediCiX ve sinirlenerek agız dalasına girmis. 3 kişi birbirine kufur ettigi icin banlanmıs. durumun konu sahibiyle alakası yok.
yahu benim anladıgım HaYFaNn Mr.kLex ve KediCiX kendi aralarında agız dalasına girdikleri icin ceza almıslar. qiTTar ın kufuru veya uslubu ayrı bir konu. anlamamakta ısrar mı edeceksiniz yoksa tekrar yazayım mı ?