Cezaya Kıraçtan Dava

Yaww bırakın boş tartışmalarrııı! Herifleri gündem ettinizz yaw! Müzik olarak KIRAÇ sewmem, CEZA nefret ederim! Adlarında meymenet yokK! Bide esrar içiomuş bilmemneyse iyi olmuşş cezalarını çeksinlerr! CEZA ne demek anlasınlar !! :D

offf turkce rapta sagopadan başkasını tanımam cezanın bi tarafı kalkık kıraçıda fazla sevmem de artık herifler bisim sayemizde unlu oldular:D

arkadaşlar Turk rap dünyasında bulunan bazı kendini bilmezler yüzünden bizi yanlış tanımayın.genelleme yapmayın.belki ceza içebilir ama bütün rap dinleyenler ve icraa edenler kullanıyor demek değildir bu.ben sonuna kadar uyuşturucuya,içkiye,sigaraya karşıyım.LÜTFEN!!!

Mc_DaRkNeEs' Alıntı:
arkadaslar herseyden önce türkçe rap i türkiyeye tanıtan ve tukısh rap in temellerini atan 1. cartel
2. de ceza..ceza son günlerde belki haddini asan davranıslarda bulunmus olabilir fakat unutmayınki turkısh rapi turkiyeye bu adam sevdirdi..;)

:goz: haklısın bab::: sonuna kadar:: sen salla diğerlerini:: öenmli değil:: dinleyen dinler:::

......uck you Kıraç nE Dİyem ben sana armut kafalı...:mad: :mad:
rap'te teq geçerim cezayı iyi de yaptı soktu kol gibi kıraç ...bnesine :D :D

wildboy kardeşim sen ceza zecilere özenir dersin ancak her röportajında ceza ve diğer rapperlar derki türkçe hip-hop diğer ülkekerin hip-hop kültürüyle karıştırılmamalı.Biz o Amerikalı züppeleri örnek almayız derler.Ancak sen hiç bir görmeden çıkarsan böyle konuya yersin cevabı.Ayrıca Ceza esrar almaz daha doğrusu alma ihtimali düşük çünkü hem her konserinde gençlere uyuşturucunun zararını anlatır hemde uyuşturucu alan kişi o kadar saat ayakta nasıl şarkı söler.:Sopa :eek:ut:

Blacksymbian' Alıntı:
Ceza'ya Kıraç'tan dava
Ceza konserlerinde kıraç'a karşı yaptığı iğneleyici freestyle'dan sonra Kıraç Ceza'ya dava açtı. Ve Kıraç Ceza'nın konserden önce esrar içtiğini söylüyor.
Bence iyide olmuş Ceza haddini aşmaya başlamıştı zaten

Diyosun...GözünLe Gördün Mü...Mod OLmussun Ama Ortamı Germemeyi Öğrenememissin...Ama Suç Senin Değil...Seni Mod Yapanın...

herkes haddini bilecek kardeşim kıraç çok konuşuyor cezada tepkisini gösteriyor. bide şunu söleyim cezanın esrar çektiğine inanmıyorum tamamen kıracın saçmalamsıdır

kady' Alıntı:
bır bırıne bok atıp hıt yapma kaygısından baska bısı degıl
tv de yan yana gelseler aaa ben solememıstım dıyen onlarca orn var
bos ısler bence

boş işler bunlar aynen qatılıyorum ....

bence Kıraç haklı Ceza özentiden başka bişi deil,ayrıca yeni nesili ne derece kötü etkilediği ortada!!!

ArkadaşLar Kırac YıLLardır Ona Buna Laf Atıor.
Kırac Rock'cı Die biLiorum...

DieLimki Ceza Sahneden Önce İçior.
Rock Grubu Duman Sahnede içior ???

Önce Dumanı ELestirsinLer...

LaZiSH' Alıntı:
bence Kıraç haklı Ceza özentiden başka bişi deil,ayrıca yeni nesili ne derece kötü etkilediği ortada!!!

Ne SekiLde EtkiLior Ceza qenCLiqi?

Duman Sahnede İçip Cokmu iyi Örnek oLuor Yeni NesiLe ?

yaftrooni' Alıntı:
wildboy kardeşim sen ceza zecilere özenir dersin ancak her röportajında ceza ve diğer rapperlar derki türkçe hip-hop diğer ülkekerin hip-hop kültürüyle karıştırılmamalı.Biz o Amerikalı züppeleri örnek almayız derler.Ancak sen hiç bir görmeden çıkarsan böyle konuya yersin cevabı.Ayrıca Ceza esrar almaz daha doğrusu alma ihtimali düşük çünkü hem her konserinde gençlere uyuşturucunun zararını anlatır hemde uyuşturucu alan kişi o kadar saat ayakta nasıl şarkı söler.:Sopa :eek:ut:

Ewet Ceza Her Konserinde Uyusturucunun ZararLarını anLatır...

Ama Bu Konuda En iyi Parca Yener'in LiseLi Genc Parcası

Ayrıca System Of A Down DinLeyen Rocker ArkadaşLar
Siz OnLarın ADına Fan SiteLeri Acıp,
OnLarın sarkıLarıyLa k.c.n.z. yırtmaya dewam EDinnn...

arkadaşlar bazıları tr rap laf atmış niye çünkü göz önünde olan insanları tanıyolar ceza eğer reklam peşinde koşmayıp rahat dursaydı bunlar olmazdı ama o naaptıtr rapi tek başına savunmaya çalıştıaslında yapmaması gerekirdi ama yaptı.tr rap laf atanlar size sadce sagono hayatını okuyup bir iki şarkısını dinleyin ve tr rap nasıl temsil edilir öğrenin tr rap reklam la olmaz icraatla olur bunu da en iyi şu anda sago apıyo

Ceza'nında Saqo'nunda Sarkı SözLeri Cok ii

Önce DinLeyin Sonra Eleştirin...

Geri