Cezaya Kıraçtan Dava

ya amaç sadece reklam arkadaşlar . ceza da büyük şarkıcılara laf atamadı hele büyük sanatçılara hiç atamaz o ayrı mesele . o da gitti kendi aklınca kıraç ı buldu ona laf etmeye başladı . resmen hit olma durumu içindir. Kıraç da en iyisini yapdı dava açarak . ama kıraç adına sevindim çünkü türkçe rap de sevmem söyleyenleri de sevmem. resmen Amerikan vari söylüyorlar .

Uzunefe' Alıntı:
ya amaç sadece reklam arkadaşlar . ceza da büyük şarkıcılara laf atamadı hele büyük sanatçılara hiç atamaz o ayrı mesele . o da gitti kendi aklınca kıraç ı buldu ona laf etmeye başladı . resmen hit olma durumu içindir. Kıraç da en iyisini yapdı dava açarak . ama kıraç adına sevindim çünkü türkçe rap de sevmem söyleyenleri de sevmem. resmen Amerikan vari söylüyorlar .

zaten rap i her adam dinleyemez dinlesede söylenen sözlerin içindeki anlamı söküp çıkaramaz..yani anlayacağın rap dinlemek bir ayrıcalıktır..pop u sadece kafası basmayanlar dinler bence;)

yaw hey allam yaa sewmiyosanıs sewenlere saygı gösterin
resPect...
sagopa we ceZa Rap iCin Bi PranGa Rap İsyandır Herseye isYandır kırac Kim oluyoda bütün rapperlera esrarkeş fln diebilir number one türqish rap!

ben turkce rapi sevmem ama sagopanin şarkılarını dinlerim ama ceza haddini aşmış daha dun bo?tu bugun kkoktu kısaca kendini bir bo? sanmaya başladı

Dj N!K{o}T!N' Alıntı:
yaw hey allam yaa sewmiyosanıs sewenlere saygı gösterin
resPect...
sagopa we ceZa Rap iCin Bi PranGa Rap İsyandır Herseye isYandır kırac Kim oluyoda bütün rapperlera esrarkeş fln diebilir number one türqish rap!
dostum tamamen sana katılıyorum farkettiysen farkımız burda biz herkesin dinledigine saygı gösteririken bizim kine kimse saygı göstermiyor v dil uzatıyor kırac gibi

Yıldız TilBe de Rapçiydi Zaten Eskiden . . . Diyarbakıra fln bi gidin Orda da Çok Rapçi Var. Rap = Esrar ise..

Mc DaRkNeEs' Alıntı:
zaten rap i her adam dinleyemez dinlesede söylenen sözlerin içindeki anlamı söküp çıkaramaz..yani anlayacağın rap dinlemek bir ayrıcalıktır..pop u sadece kafası basmayanlar dinler bence;)
tabii doğru söylüyorsun arkadşım popu ( ama son çıkan abuk sabuk şarkıları ) kafası basmayan dinleyebilir . bu lafın bana olduğunu düşünmüyorum ama eğer banaysa merak etme ben sadece fransızca slow ve almanca slow dinlerim onları da sana öneririm ayrıca

yok dostun sana değil tüm pop dinleyenlere;)

evet evet haklısın yaa hele son çıkan şarkılara televizyonda denk geliyorum artık ne zaman açsam hepsi beni buluyo , hemen değiştiriyorum walla

Ehaeh birbirinize girmişiniz. Bu işi kaliteli yapan kim varsa onu dinlerim . Turkmus amerikanmış farketmez. Tr de sagopayı severim ve dinlerim. Adam trde en iyi olabilir. Ama tabi müzikleriyle,sözleriyle değil. Siz WiLdBoY üstadı dinleyin o yıllarını verdi rape ;)

kawgaya gereq yoq hepsi kulwarlarında yıldız ben ceza yı daha çoq sewiyorum ama şarkısının sonundaki küfür biraz ayıp oldu:(

WiLdBoY' Alıntı:
sokun kiraca da cezaya da.. ceza gibileri ozenir durur zencilere yaptiklari taklitten oteye gitmez sago desen oyle weed icerek goz onunde olmayi seviolar yaptiklari muzik bisiye benzese tmm sorun yok 1 sene once bende dinlerdim o salaklari hepsi ayni fuat ceza sago konusmaya degmez

arkadaşım zencilere özenir durur demişsin avatarında ZENCİ olan tek adam sensin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. cezayı yaklaşık 6 aydan beri dinliyorum daha önce varlığını biliyordum ama pek sevmezdim Türkçe rap geçmişim cartelden başlar Erci-E, Karakan,Rapor2 ve MC ender ile sona erip sonra tekrar ceza ile başlamıştır.Ceza bu işi gerçekten iyi yapanlardan ayrıca kıraç bu lafı haketti ama bunu söylemesi gereken cezamıydı derseniz evet cezaydı bir rock müzik şarkıcısı türkçe rape freestyle böyle bok atarsa karşılığında böyle cevabını alır.artı esrarkeş falan muhabbetleri var. doğru herkesde olduğu gibi türkçe rap dinleyenlerdede var ama inkar edilmemesi gereken birşey var rockçılarda heavy metalcilerde trance müzik dinleyenlerde yokmu ? metal müzik rock ve trance disco ve konser görüntüsü isteyen varsa bulur yayınlarım ne pislikler olduğunu. o yüzden herkes bksın dalgasına. MEtallica hariç her müziği (arabeski hatta operayı bile) dinleyen bir adamım. kimse kimseye bok atmadığı sürece karşılığında böyle cevap almazdı.Saygılar.

bence 2sininde yaptıgı hata ama soyle bi dusunun sizin damarınıza biri bassa ne dersiniz? hemde onca acıklama yapacaksınız oyle bisey yok diye ama adam hala ustune basa basa soyluyo ne yapardınız?

Mc DaRkNeEs' Alıntı:

sen bu genellemeyle ortamın ortasına sokmuşsun
arkadaşın mesajına takılıpta yapma böyle genellemeler dostum.
güzel olur, rap dinlerim güzel olur rock dinlerim, pop dinlerim.
Ama o saçma fırlama popçulara, aptal aptal yıllardır değişmeyen ritimlerin üstüne söz yazanlara da o şarkıları söyleyenlere de tahammülüm yoktur, onu dinleyende kafa da yoktur.
ahan da genelleme böyle yapılır ;)

offf bi rapçi için birbirinize girdiniz olay açıq ceza kendini bşy sanmaya başlamış

Blacksymbian' Alıntı:
offf bi rapçi için birbirinize girdiniz olay açıq ceza kendini bşy sanmaya başlamış

kardeş bana mı yazdın bilmiyom bana yazdın herlade:D
ben ortam germeye yazmadım;) hem yaptığım genelleme çok hoş durdu :)

cezanın g*tü zaten kalkıktı, kıraç da haddini aşmış olay budur.ha bu adamların üstüne muhabbet ediyoz harbiden gereksiz ama bu da bi fikir paylaşımı neyse be kafam da karışık zaten :)

Mc DaRkNeEs' Alıntı:

DarkkneeS ben Türkçe pop ağırlıklı şarkı dinlerim . Rap duyduğum zamanda dinlerim
Ama senin bu kafası basmaz filan biraz ağır olmamışmı . Bence ağır .
Rapçiler Türkiye'ye Almanya'dan yeni bir akım başlatmak için gelmiş vede Almanya'da bir b.ku beceremeyip Türkiye'de şöhret olan kişilerdir .
Adamlar Tr'nin sorunları bilmezken gelip Tr ile ilgili şarkı sözü yazıyorlar yok ona laf at buna laf at . Bundan 5 sene önce birlikte iş yapan adamlar şimdi kanlı bıçaklı konserlerinde birbirlerine sövüyorlar . Nasıl bir arkadaşlıktır anlamadım .
Bir Eminem - Inda Club'un üyeleriyle adam gibi 10 senedir çalışıyorsa bunlardanda onları beklememiz lazım . Adamlar şöhret olucam diye arkadaşlarını satıyorlar .
Ceza gidiyo Sagopaya sövüyor Sagopa gidiyor Ceza'ya sövüyor .
Ceza zaten bence en berbat söyliyenleri aralarında . Bir b.ka benzemiyor şarkıları .
Bütün popçulara karşı ama gidip Candan Erçetin - Burcu Güneş'le düet yaptı .
Hani delikanlılığın reklam uğruna her b.ku yapıyorlar rapçiler .
Kıraç zaten Tr'de kitlesini kazanmış . En dandik dediğin kaseti bile tutuluyor .
Davasında haklımıdır bilmem . Onu mahkeme kararlaştırır .
İyide olmuş demiyorum kötüde demiyorum .
( ben düşüncelerimi yazdım fazla polemiğe girmeyin lütfen )

rock olayindan nefret ederim ve buna karsi da ceza/sago/fuat dinleeceime gider kirac dinlerm.. bana simdi "nasi boyle bisi dersin" gibilerinden safsata okumain yazmak istemiorm bilen bilir takip eden varsa eger.. ceza/fuat/sago birbirini si.meye dvm etsin sadece.. guzel olay bence hackhelllememek gerekir raplerini "bak simdi istanbul style, fuck the wack mcs suck the wack mcs.." bu gibi sozlerle biz nese buluorz cezadan gulucuk eksik olmuor yuzumden ha bi de si.arken acarim "24"ü acaip duygusal yaparim olayi tuvalette.. "Analiz" ederim olayi uygularken..

herkes bisi söylemiş...bu noktadan sonra söylenecek bisi yok..herkez kafasına göre takılsın..ama unutmayın hiç tanımadığınız ve ismini dahi duymadığınız onlarca rapper war türkiyede..ve bunlar san söhret peşinde değil..sadece rap ini yapıyorlar..vede kaliteli rap yapıyorlar..

BEYLER;"Çok kısa lan kıraç toprak hiç para eder mi,lafını bilmeyen it bu rapi yer mi,kıraç bir dünya hiç demek öküz gibi anırıp ayı gibi geyirmek götünü s..kim kıraç!!"

YA ZATEN BENCE RAP'İ SEWMEEN ÖLSÜN!!!
zaten çok doru konuşmuş!!!

Geri