Cezaya Kıraçtan Dava

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
Ceza'ya Kıraç'tan dava
Ceza konserlerinde kıraç'a karşı yaptığı iğneleyici freestyle'dan sonra Kıraç Ceza'ya dava açtı. Ve Kıraç Ceza'nın konserden önce esrar içtiğini söylüyor.
Bence iyide olmuş Ceza haddini aşmaya başlamıştı zaten

cezayı ve türkçe rapten tiksinirim abi nedense hep esrarkeşler yapıyo bu tür şarkıları ya şimdi bide ceza reklamlara çıkarak aklanmaya çalışıyo ne öyle o lolipop reklamı :D

dostum belki türkce rap i sevmiyor olabilirsin saygı duyarım ama sevenler hakkında genelleme yaparak konusmamanı tavsiye ederim hepsi esrarkeş olmayabilir v benim gibi alınanlar olabilir ben türkce rap ten baska müzik dinlemem ceza ise bu rapperlar arasındaki en berbatlarından biri kırac ın bizler hakkında yaptıgı konusmaları biliyormusunuz bilmiyorum ama senin gibi hakkımızdaki düsünceleri olamyanlara bizleri esrarkeşler olarak tanıttı içimizde içinler illa var ama esrarı sadece rapper lar icer gibi bi genellem sacma olur cnk hertarzdan içenler var.anlatmak istedigim kırac bi cvp verilmesi gerekirdi ama bu ceza ya düsmezdi artı bu mahkeme olayından sonra ceza beyfendi konser heyecanıyla böle bişey yaptıgını kıractan v tüm sevenlerinden özür diledigini söledi tükürdünü yalayıp türk rap aleminin en rezil sanatcısı oldu

herkes haddini bilmeli daha dün bir bugün iki degerli sanatcılara sataşmaya başladi

bncede bilmeli buna kırac ta dahil haddini bilip hakkımızda ,ileri geri konusmamalı dostum dün bir bugün iki olmadı belki senin sadce dünden haberin vardır gecmişi iii bilmiyosundur bilmedigindende böle konusuyon
zaten anlasaydınız bizi bu seil konusmazdınız

bır bırıne bok atıp hıt yapma kaygısından baska bısı degıl
tv de yan yana gelseler aaa ben solememıstım dıyen onlarca orn var
bos ısler bence

üstad haklısın ama kırac neler neler dedi o sekil konusmaya hakkı yoktu bence ceza nın yaptıgıda ayrı bi hata tabi ama inan benimde bi imkanım olsa kırac la yüz yüze konusmak isterim kırac ı cok severdim iii bir sanatcıydı ama o konusmalrından sonra gözümden düstü sanki bütün rap dinleyenler esrarkeşmiş gibi anlattı bizleri bilmeyenlerde öle zannetti yani onu dinleyip bana esrarkeş gözüyle bakan bile oldu bilmem anlatabildim mi?

arkadaslar herseyden önce türkçe rap i türkiyeye tanıtan ve tukısh rap in temellerini atan 1. cartel
2. de ceza..ceza son günlerde belki haddini asan davranıslarda bulunmus olabilir fakat unutmayınki turkısh rapi turkiyeye bu adam sevdirdi..;)

sokun kiraca da cezaya da.. ceza gibileri ozenir durur zencilere yaptiklari taklitten oteye gitmez sago desen oyle weed icerek goz onunde olmayi seviolar yaptiklari muzik bisiye benzese tmm sorun yok 1 sene once bende dinlerdim o salaklari hepsi ayni fuat ceza sago konusmaya degmez

WiLdBoY' Alıntı:
sokun kiraca da cezaya da.. ceza gibileri ozenir durur zencilere yaptiklari taklitten oteye gitmez sago desen oyle weed icerek goz onunde olmayi seviolar yaptiklari muzik bisiye benzese tmm sorun yok 1 sene once bende dinlerdim o salaklari hepsi ayni fuat ceza sago konusmaya degmez

dostum sen iyi diyonda..sen bu konusmanla türkısh rap kawramını ortadan kaldırdın..
yani turkısh rap i si?tir edin..amerikan hipnelerini mi dinleyin diyon?..Walla seni bilmem ama amerikalı hergeleleri dinlemeye hiç niyetim yok..

ceza kimdir nasi unlu olmustur? hizli rap marifetse bone thugz harmony al dinle bakalim hangisi hizli? sagopa okumus olduu farsa edebiyati pesinden sallama rapleri romantizma adina nasi bi rap olabilir ki bu? rap nedir? isyandir ki zencilerin 2.sinif olmasindan kaynaklanan bi olaydir, romantizmaymis hizli rapmis oyun mu peki o zaman rap? fuati dinle bak sozlerine yarisi sallama adam kafiye tutturim derken rapin a. komus.. ses olaylarina gelince sesleri kimine gore guzel olabilir, rap olmadiktan sonra ses ne ise yarasin dimi

ya özenti zaten türklerin herşeyi müzikler bile özenti oldu artık herbişiimiz özenti orjinal bişi çıkaramıyoz...

spysense' Alıntı:
ya özenti zaten türklerin herşeyi müzikler bile özenti oldu artık herbişiimiz özenti orjinal bişi çıkaramıyoz...

yaww alalahım yarabbim adam halen özenti diyor..kalk kendi basına bir sey yap bakalım..bir albüm çıkarda senide dinleyelimm..adamlar özenti olmaması için ne yapaması gerekiyor...özenti ne dir onun tarifini yap sen bana ilk önce..bilip bilmeden konusumayın allah askına..adamın stili ayrı tarzı ayrı..herkesin kendine göre bir tarzı wardır..ne yani şimdi zenciler rap i buldu diye..rap i sadece onlrmı yapabilecek..zencilerden hariç baskaları yaptığı zamn özentimi denilecek?..bence böle düşünenlerin hepsi gömülecek..;)veya futbolu ingilizler buldu diye kimse futbol oynayamayacakmı?..oynayanlara özentimi diyorlar??..kafadan sallama konusuyorsunuz.. :cool:

Mc DaRkNeEs' Alıntı:
dostum sen iyi diyonda..sen bu konusmanla türkısh rap kawramını ortadan kaldırdın..
yani turkısh rap i si?tir edin..amerikan hipnelerini mi dinleyin diyon?..Walla seni bilmem ama amerikalı hergeleleri dinlemeye hiç niyetim yok..
inan bende böle düsünüyom dostum zaten türklerin yaptıklarına deger vermedigimizden bu kadar amerikan laştık ya dedigin dogru ceza türkce rapi sevdirdi bize ama gercekten bu aralar cok haddini asiyor

rapi rap olduu icin mi dinlersin muzik olduu icin mi peki? muzik olduu icin dinliorsan soylediklerinde haklisin tabi isteyen istedigini yapabilir muzik olabildikten sonra..

WiLdBoY' Alıntı:
rapi rap olduu icin mi dinlersin muzik olduu icin mi peki? muzik olduu icin dinliorsan soylediklerinde haklisin tabi isteyen istedigini yapabilir muzik olabildikten sonra..

rap i rap olduğu için dinliyorum..peki ben sana bir soru sorayım...turkçe rap neden milete bukadar batıyor..??en azında sölenenleri anlıyorsun..eminemi dinlerken neyini dinliyoesun..sözlerini anlayarakmı dinliyorsun..sadece ritmini dinliyorsun..herseyden önce rap i türkçe olduğu için seviyorum..ve sevmeye dewam edecem takii türkçe rap i zamana yayana kadar..

ben sana turkce rapi kotulemiorm su an tr rap fuat ceza sago uclusunun elinde yani tr rap takip etmeenler tr rapin ne olduunu bunlardan gorerek ogreniolar yanlis miyim? harbi adamlar var onlara lafim yok trde..

tabi ki rap i anlatılanları anladıgım için ve tasdik ettigim için dinliyorum dostum peki hhheee bu arada kimseye özendigimiz filan da yok kimisi arabesk dinler cnkü arabesk onları anlatır kimi pop sever cnkü poptur yasadıklarını anlatan.......bilmem anladınız mı? elbet sizinde sevdiginiz müzik türleri vardır sende onlaramı özeniyon ya?

WiLdBoY' Alıntı:
ben sana turkce rapi kotulemiorm su an tr rap fuat ceza sago uclusunun elinde yani tr rap takip etmeenler tr rapin ne olduunu bunlardan gorerek ogreniolar yanlis miyim? harbi adamlar var onlara lafim yok trde..

ewet bu konuda haklısın gerçekten hiç tanınmayan ama su an tanınan rapper lerden kat kat daha kalite rap yapan,gerçekten örnek alınması gereken bir çok rap ci war...

Geri