Se7eN
New member
- Reaction score
- 0
euheueh dikkatli ol dostum ceza nın sitesi hack oldu die bukadar laf edenler sago da neler yaparlar 

fatal1ty' Alıntı:Sen buna indirmekmi dion sayın moderatör adam resmen rezil oldu daa bi gün geçmeden geri düzelttiler siteyi sizde maksat onları sevmionuz ya helal be ne hacklemiş nasıl yaptın güzel yapmışın diyip duruonuz yazık ayriaten az önce yazdığım mesaj silinmiş nie soruyorum
herkesin düşüncesi kendine saklıdırfatal1ty' Alıntı:tekrarlıyım yinede
sevmiodum zaten dionuz hanginiz pkkyı veya diğer bölücü örgütleri sevio yiyosa gidin onların sitesini hackleyin
teşekkür edenler aceba kendi sevdikleri bi siteye vaya kendi sitelerine böle bişi yapılsa böle konuşurlarmı
siteyi hackleyen sevmiodum dion senin dinlediğin müzik çokmu iyi şeyler anlatıo koyduğun müzik bile pentagramın pentagram ne satanizmin simgesi ne rezil adamsın be utanmadan bide üste ATATÜRK resmi koyuyon utanmaz
hahahaha.güldürme benifatal1ty' Alıntı:Alem beni ararsa buradayım eğer yoksam ceza-fan.com da
Ceza Keskinkılıç-Tüm Zamanların Tekarananı ft. Sahtiyan
O adamda harbi Cezacıymış ha
Başka neleri bukadar çok bilio gelsinde faydanalım ÜSTÜN bilgisinden
Cezacı![]()
Hadi abi beklioz kaç gündürKruis' Alıntı:SpySense bu kadar tesadüf olur hocaSıradaki site harbi harbi sagopa. Ona çakacam bu iki gün içinde.
Leke' Alıntı:mhuauhauhauha .
Biz misyoneriz .
![]()
fatal1ty' Alıntı:Hadi abi beklioz kaç gündür![]()