Cezanın KişiseL sitesi hackLenmiştir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AnofeL Burası Hack Portalı ki arkadaşım :)

Buraya takılan insanların çoğu bu ve bu tarz şeyler için takılır...

1000 kişinin üye olması demek adamın o siteyi indiremeyeği anlamına gelmez

Unutmayın Bu Forumun is Hackhell

Peki Hacki Yaymak istemenin Amacı nedir..?

Leke' Alıntı:
mhuauhauhauha .
Biz misyoneriz .
:D

Cızz...! Yanlış cevap... Amaç beyaz Hacker yetiştirmektir... Eften Püften Sebeplerle Sitelere Saldıran Kompleksli Ruhlar Yetiştirmek deil..

Bizim amacımız Siyah Hacker yetiştirmek arkadashım :)

spysense' Alıntı:
eee siteye girdim ben nasıl oldu bu? ama hacklediği için binbir teşekkür

http://www.zone-h.org/defacements/mirror/id=2939931

AnofeL' Alıntı:
yapma ya...Adam kişisel Nefretini ßastırmak için 1000 den fazla insanın üye olduğu 1 forumu indiriyo.. Sebep...? Cezayı Sevmem.. ßu zihniyetin devamı ßu...

Mynet i hackler... sebep:Domaini sevmemiş... ßu hackerlik mi..?

Dostum hack portalındasın unutma 1 - 2 konuya msj yazmak zorunda deilsin 3 - Lütfen konuyu amacından saptırmayalım adam hacklemş sonucta senin neden bukadar zoruna gitti :eek:

eLine sagLik Kruis =) guzeL iSh ;)

Puhahaha Leke sana 10 üzerinden 11 verdim Misyoneriz cevabı kopardı beni :d

Sİteyi hackleyeninde helal olsun diyeninde Allah belasını versin.

Biri şu başılığı kapasın yine ufak bi hack olayı büyüyüp gidiyo...

Başlığın kapatılacak bir tarafı yok :) Arkadaş indirmiş siteyi Ellerine sağlık kimin olursa olsun farketmez Temiz iş bize tebrik etmek düşer hakaret etmek değil :)

Domain sıfırlanmış galiba.. Siteye girilmiyo..

tam tersi olmuş siteye giriliyo

bende ondan giremiomuşum ama genede helal olsun ya durmak yok kruis sırada sagopa'nın sitesi var :p şaka şaka yanlış anlama olmasın eğlencesine dedim bunu ha

tekrarlıyım yinede
sevmiodum zaten dionuz hanginiz pkkyı veya diğer bölücü örgütleri sevio yiyosa gidin onların sitesini hackleyin
teşekkür edenler aceba kendi sevdikleri bi siteye vaya kendi sitelerine böle bişi yapılsa böle konuşurlarmı
siteyi hackleyen sevmiodum dion senin dinlediğin müzik çokmu iyi şeyler anlatıo koyduğun müzik bile pentagramın pentagram ne satanizmin simgesi ne rezil adamsın be utanmadan bide üste ATATÜRK resmi koyuyon utanmaz

SpySense bu kadar tesadüf olur hoca :) Sıradaki site harbi harbi sagopa. Ona çakacam bu iki gün içinde.

Helal olsun KRUİS çok iyi bir çalışma yapmışsın devamını mutlaka belkiyorum senden ve tüm hackhell ailesinden :clap:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri