Cezali Karikaturler

Gereksiz bir çizim...
fazla söze gerek yok meyve veren ağaç taşlanır...

bunlar hep siyasetle ilgili üstelik solcu düşünceye dayalı bence konu taşınmalı

çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sosyal demokrat olarak geçinen asıl yobazların rahatsız olduğu ve kustuğu karikatürler.... neyi çekemez bu insanlar analarının ninelerinin inançlarınıda saymazlar. Baş örtüsünün .okunu çıkardılar şimdi sıra nerde???? eminim yakında gelip bacımın başındaki örtüyü evinde otururken çıkarmaya kalkacaklar. bu ne cürret bu ne cesaret!!!! ben herkes baş örtüsü taksın demiyorum mini etek giymesin alkol almasın demiyorum iyide bu adamlar benim yaşantıma neden saldırıyolar. LAİK olduğunu iddia eden kesimin yazarları aydınları bu konuyu gayet güzel açıkladılar bence GÖZ ZEVKİ! evet bu adamlar sapık bu adamların gözü aklı başka yerde... DERTLERİ KAYGAN DELİK başka bişey değil. eeee devran döndü şimdi kudurun bu güne kadar adam gibi iktidar olamadınız bundan sonrada zooorr. hadi eywallah.

he bide unutmadan FAZIL SAY ülkeyi terketcekmiş. bu kadar insan başındaki örtü yüzünden inançları yüzünden yurt dışına gitti milletin ciğeri yandı sanatçısın ya sen neden çıkıp savunmedin A adam. Şimdi noldu??? çok düşünmemiz lazım arkadaşlar çoook...

cezayı hak etmişler biraz dalga gecmişler gibi :D:D:

iyiki de cezalı olmus merak ediyorum neden diğer hükümetler döneminde çizilmemişde bu hükümet döneminde çizilmiş...

arkadaslar TÜRKİYE HALİNDEN MEMNUN KİMSE ORTALIĞI KARIŞTIRMASIN....

diğer
hükmetler hakkında çizilenleri bir görsen (çizgi bu kadar ön planda değil di ozamanlar ama çizildimide ...çizilirlerdi)

vallaha gayet hoş hem çizimler guzel hemde tema sı guzel resımlerın hak eden hak ettıgını alır...
halkın oy vermesı de cok normal zaten boyle bırısıne cunku harbıden hokkabaz bır duzenın evlatları kömür dü çay dı şekerdi derken mşlleti dolandırıp Tr borasasının yuzde 70 şini satan nerde yabancı yatırımcı var bulup getiren müslümanım deyip masona misyonere yahudiye satan ülkeyi bu adamlara hokkabaz da yakıştırması yapılır şeytana da benzetilir ayrıca tempo dergisinin sahibi de kendileridir... işten cıkarılması yasaklanması çok normaldir ama bu duzene dur deneceeeeekkkkkkkk CCC

bu resimlerin altında mizah aramak bence yanlış olur.. lakin çok çok çok güzel şeyler anlatan çizimler olmuş.. eline sağlık hajım iyiki yayınlamışsın..

walla ben akp li değiim ama bu o insanlara yapılan bir saygısızlıktır bence
sözüm meclisten dışarı

Ancak bu kadar güzel anlatılabilinir. 10 numara......
Teşekkürler.

çizimler falançok gerçekçi fakat bu akp yeçok büyük bir hakarettir. yasaklamaları iyi olmuş.

neden cezalı oldugu anlasıldı bukadar da hakaret edilmez elinizi vicdanınıza koyun yaw olur mu böyle türkiyenin yarısının oy verdiğ bir insana bu kadar hakaret içeren karaikatür tabiki cezalı olur...

bence gayeT hoş resimler paylaştığın iiçin tşkr :)

Geri