çoğunluğu müslüman olan bi ülkede sosyal demokrat olarak geçinen asıl yobazların rahatsız olduğu ve kustuğu karikatürler.... neyi çekemez bu insanlar analarının ninelerinin inançlarınıda saymazlar. Baş örtüsünün .okunu çıkardılar şimdi sıra nerde???? eminim yakında gelip bacımın başındaki örtüyü evinde otururken çıkarmaya kalkacaklar. bu ne cürret bu ne cesaret!!!! ben herkes baş örtüsü taksın demiyorum mini etek giymesin alkol almasın demiyorum iyide bu adamlar benim yaşantıma neden saldırıyolar. LAİK olduğunu iddia eden kesimin yazarları aydınları bu konuyu gayet güzel açıkladılar bence GÖZ ZEVKİ! evet bu adamlar sapık bu adamların gözü aklı başka yerde... DERTLERİ KAYGAN DELİK başka bişey değil. eeee devran döndü şimdi kudurun bu güne kadar adam gibi iktidar olamadınız bundan sonrada zooorr. hadi eywallah.
he bide unutmadan FAZIL SAY ülkeyi terketcekmiş. bu kadar insan başındaki örtü yüzünden inançları yüzünden yurt dışına gitti milletin ciğeri yandı sanatçısın ya sen neden çıkıp savunmedin A adam. Şimdi noldu??? çok düşünmemiz lazım arkadaşlar çoook...