Cezali Karikaturler

Cihat Hazardağlı baktığını görebilenlerden anlaşılan

notunu okudum ancak yinede bu maksadı aşan karikatürleri degil onu yapanları yasaklamalı ,hiç houma gitmedi ve hiç bir başbakana yapılmasınıda sıcak bakmam ben artık ülkedeki idolojik tartışmaları bu şekilde bir ülkenin başbakanını rezil etmeyi amaçlayan şeylere hoş bakmadım bakmam. mesela Rahmetli ecevitin yaşından ve rahatsızlıgından dolayı altına kaçırması resmedilse idi hoşunuza gidermiydi. ve yahut geçmişi başarı ile dolu erbakan hoca nın resmi bir elinde kefen digerinde yolsuzluk yaptıgını idda ettikleri paralar ile havaide yapsalardı. HİÇ HOŞ DEGİL VE OLMASIDA MÜMKÜN DEGİL. BU BENİM ÜLKEMİN BAŞBAKANI VE ARKASINDA TUTMASANIZDA BENİMSEMESENİZDE ÜLKE VATANDAŞLARININ OYU VARHİÇ AMA HİÇ HOŞ DEGİL.

ne zaman birileri doğru söylüyor gösteriyorsa ceza alır. özgür düşüneceksin de o kadar değil kardeşim. yasak yasak gerçekleri görüp özgürce söylemek yasak, yalansız almıyoruz yasak. tşkler.

Bu kadar şehit verilmiş,ve parça parça satılmakta olan ülkedesin.Ben halimden menun değilim sen kendi adına konuş.

evet kardeşim jkim memnunanyabilmiş deilim ben de sadec bu ülkeyi sömürenlerden başka[/QUOTE]

Bide anlaşılır biçimde olsaymış yazdıkların fena olmayacakmış.

Geri