Cezali Karikaturler

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

6hhvfyo.jpg

54bnlvb.jpg

6cymf4x.jpg

54djpmc.jpg

5zlvtjp.jpg

67mx1cp.jpg

52gb4h0.jpg

6ba1y11.jpg

4znbbpk.jpg

not: sadece paylaşım amaçlı yasaklı olması ilgimi çekti kimseyi eleştirmek için deil begenen arkadaslat tesukur etmeyi ve yorum yazmayı unutmasın :D

Gayet Güzel Çalışma

gerçeği yansıtanlar ne zman cezalandırılmamış ki zaten .. eline sağlık .. ;)

iyiki de cezalı olmus merak ediyorum neden diğer hükümetler döneminde çizilmemişde bu hükümet döneminde çizilmiş...

arkadaslar TÜRKİYE HALİNDEN MEMNUN KİMSE ORTALIĞI KARIŞTIRMASIN....

resmen hakaret ama güzel çalışma olmuş-birgün herkes ak partili olacak-

burası karikatürler bölümü tartışmanı siyaset bölümünde yapabilirsin ........

Bunlar geldiğinden beridir de Salih memecan yani Bizimkiler'in çizeri sürekli bu adamları şirin gösteren şeyler çiziyordu. albuki tüm diğer iktidarlar döneminde muahlif bir çizgisi vardı.
Şu anda karısı AKp den milletvekili adayı oldu.
Bu ülke ne anlamsız bir hal aldı. Üstte yorum yazanlar takım tutar gibi parti tutuyorlar.
Ne demek bir gün herkes akpartili olacak?
Nerde tarafszılık? Nerde pbjektiflik? Nerde adalet?
Kaybolan adalete bir gün herkes ihtiyaç duyacak.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

cok güzelermiş ellerine saglık arkadasım

(ceza xx'den alıntıdır) arkadaslar TÜRKİYE HALİNDEN MEMNUN KİMSE ORTALIĞI KARIŞTIRMASIN....[/QUOTE]

Bu kadar şehit verilmiş,ve parça parça satılmakta olan ülkedesin.Ben halimden menun değilim sen kendi adına konuş.

MURAT-25' Alıntı:
(ceza xx'den alıntıdır) arkadaslar TÜRKİYE HALİNDEN MEMNUN KİMSE ORTALIĞI KARIŞTIRMASIN....

Bu kadar şehit verilmiş,ve parça parça satılmakta olan ülkedesin.Ben halimden menun değilim sen kendi adına konuş.[/QUOTE]

evet kardeşim jkim memnunanyabilmiş deilim ben de sadec bu ülkeyi sömürenlerden başka

Geri