Cep Telefonunuza Gelen Son Mesaj!

aşkım annem dıyokı maximus'a (y....a) sor bakayım yarın yemege gelcekmı.?

evet arkadaşlar bakalım iletişimde nasılız :D

ilk ben başlıyorum

selam telli babaya gidek mi len sen koca ben karı ve para dileris yoksa babayı alacaz :D
bu kuzenden geldi 2 saat önce :D

OK tamam birdaha muhattap olmicam senle madem istemiyorsun..! Söz birdaha yazmicam bişi..!

Yarım saat önce bi kızdan geldi..! :;P
hahahahahahhahahahahaha

ahuahah :]]

son mesaja bakım kardesım cekmıs

Abı bız gelıyoruz anneme haber ver :S

gelirken sigara ve 4 neskafe alsana....ev.ark.ından:)

Deqerli abonemiz ***************** IMEI Numaralı cep telefonunuzdan yasak kayır ücreti için 5 Kontor ceparan'dan kazandıqınız Konterlerden düşürülmüştür. TELSİM :)

"Lan gel bize cola al da sen geri gidiyosan git nerdeysen çabuk gel ben gelirsem fena olur"
Amcam

Aramızda en az 60 km mesafe var :D

iyi geceler canım çok yorgunum paso ders çalıştım hemen uyuyacam ALLAH rahatlık versin öptüm seni

valla halamın kızından geldi aşık mıdır nedir bana anlamadım ki
duygusaldırda kendisi hiç bilemem öyle özlü sözlü msjlar yazmaya bandoz geldik bandoz gidiyoz neyse mesaja geçimm
"benim şu mesajı yazdıktan ve senden gelen cevabı okuduktan sonra intihar etceğimi bilseydin beni geri caydırmak için ne yazardın"
cvbım vallahi sen cennetliksin ölmende hiç bi sakınca yok akisne orda daha mutlu olursun dedim
ulan bide harbiden öldürüyomuş kendini bakalım

justreal08' Alıntı:
valla halamın kızından geldi aşık mıdır nedir bana anlamadım ki
duygusaldırda kendisi hiç bilemem öyle özlü sözlü msjlar yazmaya bandoz geldik bandoz gidiyoz neyse mesaja geçimm
"benim şu mesajı yazdıktan ve senden gelen cevabı okuduktan sonra intihar etceğimi bilseydin beni geri caydırmak için ne yazardın"
cvbım vallahi sen cennetliksin ölmende hiç bi sakınca yok akisne orda daha mutlu olursun dedim
ulan bide harbiden öldürüyomuş kendini bakalım
hahahahahahhaa
ya gülüyorum kusura bakma ama hakkaten komik :D ölmende sakınca yok ne demek kardeşim :D

bunu daha önceden yapmalıymışım
amacının ne olduğunu çok iyi
anladım hiçbişeye değmezsin yazıklar
olsun HAHAHAH bi kız arkadaş

kizim nerelerdesin niye arayip sormuyosun

hep sitem sms leri aliyorum kahretsin :p

En son 2 ay önce babamdan mesaj almışım eskiden telefonla çok uğraşırdım.
Çokca mesaj yollar mesaj alırdım şimdilerde telefonu hiç kullanmıyom bile bi ailem
arıyor beni :(
2002 yılından kalma mesaj bile duruyor gelen kutusunda...
redface.gif

en son gelen mesaj gayet kısa çıktı walla

OK

yazıodu sadece

"Cnm msjını aldm çok kötü yazmamışın okuyabldm msne gel de konuşalım yaw cnm skıldı" Eskişehirdeki arkımdan geldi...(msjı gece 2de atmıştım uykulu uykulu cwp 30dk önce gldi :))

olm hadı ortamı kurduk ıcıoz gelmessen hayatını s**kerim tam sana göre piiz ortamı ha geLirKen cd yapta gel ;)

dun gece 1 de geldi e tabi gittik bizde ;)

Geri