Cep Telefonunuza Gelen Son Mesaj!

542xxxxxxxxxx nolu aboneye 20 kontur transfer ıslemınız gerceklesmıstır TELSIM :=)

hattınızdaki kontur kısa bir süre içinde btecektir falan filan töbe töbeee :Sopa

Nerdesin..?

Cevap yazıyorum şimdi: Hackhell'deyim yazıcam..! hahahahhahahah anlar inşalah..!

Uyuyodum yenı kalktım sayılır :S

3tane gelmıs "Uyuma saatımı lan aptal sevgılım kalk" bu 1

"Ordamısın" bu 2

3.bosverın :]

çok şanslisin Böyle Bir Sevgiliye Sahipsin Puhahaha:d Valla Benimkini Hatirlamiyom:d Baya Oldu

Nerden arıyon ya beni niye tanımak istiyon ve numaramı nerden aldın ben helin kendini tanıt kimsin :p :p :p

manyaksınız siz ya haha riko ne rahatsız ediyon kısı ayıp aa:D babasına söler valla

Son Gelen Mesaj..

I Hope Turkey Win!!!
Oleyy!Kiss You Erkeğim..

Daha Türkiye Berabere Kaldı Demedim... Yaktın Bizi Fatih Hocaa

gnct.. :D yemekten sonra sinemaya ne dersiniz ? diye gidiyor.. :)

"nbr ? " bu mesajdan çok gelio bana nedense ve en uuz olduum mesaj türüdür kısa yazılan mesaj o ki bu kadar kısa bişi yazcan hiç yazma ya da yaz da araya sesli harfleri koyda fazla göstersin

''seni bekliyorum kanka''
Rehberimde bile kayıtlı olmayan birisi bana kanka diye hitap ediyor
ardından
''hadisene lan''
bana ne demek düşer bilin artık

heyyy semih nbr akşama vici club gidelim mi gökçe ve ezgiyi yani kızları ayarttım olum kaçmaz bu fırsat :} yanlız araba yok oda senden olsun :) ecele cvp at kızlar onay beklio
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(sadece araba için beni aradığını anladım benim başka işlerim var dedim yol verdim
sonra gökçe ve ezgiyi ben aradım 2 kız bir erkek gittik götürdüm kızları :D:D
nasılım.... :) )

telsimden geldi : değerli abonemiz bir defada en az 100 kotör yüklemdiğiniz takdirde hattınız 05.02.2007 tarihinde arama yapma ve kısa mesaj göndermeye kapatılacaktır

Geri