Cep Telefonunuza Gelen Son Mesaj!

baba çok özledim. seni öptüm. ..............

bugun gelsin bi mesajda yazarım:)

turkcellden sıze ozel bol kazanclıgun bugun ıcınde turkcell hazır kart ve muhabbet kartabonelerıne 5 msj at yarınkı 5 msj ı ucretsız yolla

ehehe
5 msj atıcak kadar konturum yokkı :D

bu arada punıye cvbım : olum allah belanı verecek telefon degıstırdım senın yuzunden duwara yapıstırdım oburunu :) snn yuzunden gece telefonu sessızde bırakıyorum :D

Seni Seviyorum!
Ich liebe dich!
I love you!
Ti amo!
Te quero!
Te dua!
Volim Te!
Ja Cie Kocham!
Je t'aime
(HAZIR MSJ DEĞİLDİ ONA GÖRE AŞKIM) :)

Girdiğiniz kontör dolum şifresi yanlıştır

bana gelen son mesaj: kardes maç war gelirken KRAMPONLARI GETİRMEYİ UNUTMA:) (Bİ MAÇA NORMAL AYAKKABIYLA GİTMİŞTİM:d)

eve gelirken şehriye ve pirinç al. ayrıca senden nefret ediyorum...

ya olm ev*** hackhell e nası üye olcaz lan noolur öğret kulun köpeğin olayım bak

:D:D:D:D
kankamdan ... hackhell sırdır sölenmez ..

07.14

Senin icin uyumaya calistım uyuyamadım aklım sendeyken hıc bıse yapamıyorum annem geldı ztn ekmek almaya gıttım sımdı alısverıse gıdıyoruz bebegım sen uyu
3D opucuk

(3d nedır anlamadım :eek: )

napion kiz hh canavari :) ben bankadayım şimdi bugün çok iş war belki gelemem bile :( herkeze selam söyle bu mesajıda son mesajlar bölümüne yaz :D hadi öptüm

ONUR'DAN GELDİ

hehe daha yenimi yazdın kız ben geldim bile :D

Ne Yapim Yaa çekmiyo Tel Yeni Geldi Msj

dün gece 01:58 ya canım özürdilerim arayamadım evde bi telaş var. annem babam çanakkaleye gidio onları uğurladım..iyi uykular bitanem:D

ah canım benimmm

10 yıl sonra zengin mi olacaksın fakir mi? SONRA boşluk yaz ismini ve doğum yerini yaz. 2900 a gönder. Gelecekteki servetini öğren! Örnek: SONRA ALİ MERSİN MH 546 357 57 57 - 24 SMS

Bu bana en son gelen telsimden mesaj. Şaka gibi di mi? :)

yok daha neler :D

iş yerindemisin kardeşimi yanına göndercem..

yusuf nerdesin bana hemen ulaşman lazım ara beni HEMEN!

cevap hackhell dayim buyur gel :D

Geri