Cep Telefonu Haberleri[Tek Başlık]

ben bu telefondan değilde kameradan var sony kamera bi bodrum-antalya yapim diyom:d

hehehe bu telefon benle x göre wallaha bulmak lazım iyi malzeme çıkar... :D :p

chamfer' Alıntı:
hehehe bu telefon benle x göre wallaha bulmak lazım iyi malzeme çıkar... :D :p
zuhuahu.chamfer böylelikle sen ve x kendi filminizi yapmış olursunuz:D
yönetmenler:chamfer ve xfiles.euhue

arkadaş hangi telefon no sunu yazdıysam seri no yani bulunamadı dedi bu ne biçim iştir on telefonun onuıda mı kaçaktı hepsi de sıfır telfon olmasına rağmen

Cep Telefonu Kullananlarin Dikkatine!!!!!

arkadaşlar amerikalılar ile araplar arasındaki ihale sonucu araplar ihaleyi kazanmış ve amerikalılar buna tepki göstermek için 3 tane virüs bulmuşlar ve cep telefonlarına yolluyorlar 2 tanesi şuan bile salınmakta bu telle konuşurken kapatılıyor kitlenme yaratıyor ama yarın salınacak virüs konuşma anında patlama yaratıyormuş burda insanlara zarar veriyor
az önce tgrt deki dikkat adlı programda izledim tübitak başkanı ve gsm şirketi açıklama yaptı
sizden isteğim yarın cep telefonlarınızı kapalı tutun hele hele saat 12.00 ile 19.00 arası salınması düşünülüyormuş
her şeye rağmen bu ara tel görüşmesi fazla yapmamanız
not : şimdi haber geldi ayın 16sında dikkatli oldun benden söylemesi

ifrit' Alıntı:
benım telefonuma hıc bırsey gonderemezler hıc bı ozellıgı yok :)

teknolojı her zaman beladır :)
hahahahah vallaha baya güldürdün beni ya hikayede olabilir bu şeyler gerçekte nasıl yayacaklar ki saçma giibi geliyor zaten benim de teli açmaya niyetim yok sevgilimle kavga ettim onun dırdırını çekecek surumda diilm :D :D

gizemliperikizi' Alıntı:
arkadaşlar amerikalılar ile araplar arasındaki ihale sonucu araplar ihaleyi kazanmış ve amerikalılar buna tepki göstermek için 3 tane virüs bulmuşlar ve cep telefonlarına yolluyorlar 2 tanesi şuan bile salınmakta bu telle konuşurken kapatılıyor kitlenme yaratıyor ama yarın salınacak virüs konuşma anında patlama yaratıyormuş burda insanlara zarar veriyor
az önce tgrt deki dikkat adlı programda izledim tübitak başkanı ve gsm şirketi açıklama yaptı
sizden isteğim yarın cep telefonlarınızı kapalı tutun hele hele saat 12.00 ile 19.00 arası salınması düşünülüyormuş

dikkat programına inanan olduğunu sanmıyordum, meğer varmış :D
eskiden şok diye bir program vardı, onun devamı bu program..

ulen o program olduğu gbi yalan bi program!!ciddiye alınırmı o yaw!!:D:Dperikızı bize şaka yapmak istedi heralde:D

Gercek mi yalan mi yauw elin arabia'larinda patlamasin yüzümüze bizim?

muahah admiral elin arabia'larında bişi olmaz sana merak etme seni kim ne yapsın :D

Kımse Bırsey Yapamaz Araplar ne Anlar:D 24 Saat Acık Ama Hep mesgul Calıyor:D

bişi olmas ya boşwerr:p

sen de mi şaka yapıyorsun, yoksa inanıyor musun gerçekten?

gizemliperikizi' Alıntı:
seni çok korkutmuşlar hiç bişey olmaz yavaş atsınlar virüs :)
bu vüris çoluk çocuğun elinemi geçti :)
korkmayın hiç bi zarar gelmez
hemde taaaaaa arabistandan buraya nsalı yollaycak hadi desenki blutoothla filan inanırım adam ta arabistandan buraya virüs gelirmi yolda telef olur hayvanlar yazık :)

gizemliperikizi' Alıntı:

:) kendin söylüyorsun dikkat programı diye bu program bir mizah programı madeni 1ytl vs vs. gibi bir çok saçma salak haber yapan eskiden ATV televizyonunda yayınlanan ŞOK adlı absürtvari programın bir kopyası.programda verilen tüm haberler espri mahiyetinde ve ciddiye alınmaması gereken haberler.Akıl var mantık var amerikalılar araplara kızdı diye bu virüsü salınca sadece araplarmı zarar görcek amerikalılar etkilenmiyormuymuş. yoksa virüs gelmeden önce GSM telefon ona "DUR BU BİR AMERİKALININ TELEFONU ONLAR SENİ YAYDILAR ONLARA BULAŞAMAZSIN MI" diyor :) DİKKAT ADLI PROGRAMI CİDDİYE ALMAYIN.gerekli açıklamayı yaptım.tamamen hayal ürünü ve gerçek dışı espri haberleri

Geri